ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ CONNECTEDCAM™ («ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ»)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ CONNECTEDCAM™ («ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ»)

 1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
  • Η εφαρμογή DS ConnectedCAM™ (στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής αναφέρεται ως η «Εφαρμογή») ανήκει και δημοσιεύεται από εμάς, την εταιρεία Automobiles Citroën, μια ανώνυμη εταιρία εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εμπορίου και Εταιρειών του Nanterre με αριθμό 642 050 199 με έδρα στη διεύθυνση 7, Rue Henri Sainte-Claire Deville, 92500 Rueil-Malmaison.
  • Η Εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play και το App Store της Apple. Αν ξεκινήσετε να λαμβάνετε αυτήν την Εφαρμογή, τότε συμφωνείτε ότι, μετά τη λήψη της Εφαρμογής, δεν θα έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη για να ακυρώσετε τη σύμβαση. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην Ενότητα 11 κατωτέρω, μπορείτε να διακόψετε τη χρήση της Εφαρμογής και να τερματίσετε τη σύμβασή σας μαζί μας ανά πάσα στιγμή.
  • Συμφωνούμε να σας διαθέσουμε την Εφαρμογή υπό την προϋπόθεση ότι αποδέχεστε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις (οι εν λόγω όροι και προϋποθέσεις αναφέρονται στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής ως η «Άδεια Χρήσης Εφαρμογής»).
  • Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά την Άδεια Χρήσης Εφαρμογής, πριν συμφωνήσετε με αυτήν. Η Άδεια Χρήσης Εφαρμογής σάς παρέχει πληροφορίες σχετικά με εμάς, με τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να τροποποιήσουμε ή να τερματίσουμε τη σύμβαση, με το τι πρέπει να κάνετε εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα και άλλες σημαντικές πληροφορίες. Μόλις συμφωνήσετε με την Άδεια Χρήσης Εφαρμογής, αυτή αποτελεί σύμβαση μεταξύ μας.
  • Θα πρέπει να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο της παρούσας Άδειας Χρήσης Εφαρμογής για το αρχείο σας και για μελλοντική αναφορά.
 1. Επικοινωνία
 • Εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε μία από τις ακόλουθες μεθόδους επικοινωνίας:
  • Τηλεφωνήστε στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών σε αυτόν τον αριθμό: 0800 093 9393
  • Επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση:http://dsautomobiles-uk-en.custhelp.com/app/ask
  • Στείλτε επιστολή στα γραφεία του ομίλου εταιρειών μας στο Ηνωμένο Βασίλειο στην ακόλουθη διεύθυνση: Citroën UK Limited t/a DS Automobiles, Pinley House, 2 Sunbeam Way, Coventry, CV3 1ND. Μπορείτε φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνσή μας στη Γαλλία, η οποία αναφέρεται στην Ενότητα 1 παραπάνω, εάν το επιθυμείτε.
 • Αν χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα το κάνουμε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που μας παρέχετε.
 1. χρεώσεις
 • Η Εφαρμογή σάς παρέχεται δωρεάν. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας, ότι ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με τις χρεώσεις του φορέα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας για τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, ενώ χρησιμοποιείτε τις λειτουργικές δυνατότητες της Εφαρμογής.
 • Λάβετε υπόψη ότι η Εφαρμογή χρησιμοποιεί δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (για παράδειγμα, για οτιδήποτε αφορά οποιαδήποτε μορφή υπηρεσιών εντοπισμού τοποθεσίας, GPS, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή διαβίβαση πληροφοριών), προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ορισμένα χαρακτηριστικά της Εφαρμογής. Κατά συνέπεια, η χρήση αυτή μπορεί να καταναλώνει δεδομένα από το πακέτο δεδομένων σας, και εάν έχετε εξαντλήσει όλο το πακέτο σας ή δεν διαθέτετε προπληρωμένο πακέτο στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα εν λόγω δεδομένα από τον παροχέα υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας, επιβαρύνεστε με χρεώσεις από τον παροχέα υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας για τη χρήση της Εφαρμογής. Ως εκ τούτου, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με πρόσθετες χρεώσεις από τον φορέα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας και, ως εκ τούτου, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον φορέα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας σχετικά με τη δομή χρέωσής του για τη ως άνω χρήση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Σαφώς, ο παροχέας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας είναι τρίτος και ξεχωριστός από εμάς, οπότε δεν έχουμε καμία ευθύνη για τις χρεώσεις με τις οποίες σας επιβαρύνει ο παροχέας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας. Εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε το πακέτο του φορέα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας σε σχέση με αυτήν την Εφαρμογή ή να επιβαρυνθείτε με χρεώσεις από τον παροχέα υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας, τότε δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή.
 1. Χρήση της Εφαρμογής
 • Η Εφαρμογή σάς διατίθεται για προσωπική χρήση μόνο ως καταναλωτή, επομένως δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικούς σκοπούς. Επομένως, προορίζεται μόνο για λόγους αναψυχής και όχι για σκοπούς επίσημης τήρησης αρχείων ή καταγραφής, καθώς υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος απώλειας ή αλλοίωσης δεδομένων. Συνεπώς, δεν παρέχουμε καμία εγγύηση ότι τα δεδομένα που καταγράφετε με την εφαρμογή θα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή.
 • Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Πρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή και τις συναφείς λειτουργικές δυνατότητές της μόνο όσον αφορά τα δικά σας ταξίδια και τα δικά σας οχήματα.
 • Η παρούσα Άδεια Χρήσης Εφαρμογής περιέχει ορισμένες αναφορές σε εφαρμογές, υπηρεσίες, συνδέσμους και περιεχόμενο τρίτων. Σαφώς δεν είμαστε υπεύθυνοι για εφαρμογές, υπηρεσίες, συνδέσμους και περιεχόμενο τρίτων. Πρέπει, λοιπόν, να διαβάσετε την τεκμηρίωση και τους όρους χρήσης για τις εν λόγω εφαρμογές, υπηρεσίες και περιεχόμενο των εφαρμογών τρίτων και να ελέγξετε ότι τα εν λόγω τρίτα μέρη και οι εφαρμογές, οι υπηρεσίες, οι σύνδεσμοι και το περιεχόμενό τους είναι κατάλληλα για χρήση από εσάς, καθώς δεν παρέχουμε οποιεσδήποτε εγγυήσεις ή συστάσεις όσον αφορά τρίτους ή τις εφαρμογές, τις υπηρεσίες, τους συνδέσμους και το περιεχόμενό τους, καθώς είναι ανεξάρτητοι από εμάς.
 1. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ & συμβατότητα
 • Η Εφαρμογή είναι συμβατή με iOS 9 ή νεότερες εκδόσεις και Android 5 ή νεότερες εκδόσεις (αν και είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι, αν τα συστήματα iOS ή Android ενημερωθούν μετά την ημερομηνία αποδοχής της παρούσας Άδειας Χρήσης Εφαρμογής από εσάς, τότε δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε τη συνεχιζόμενη συμβατότητα εκτός αν ή μέχρι να ελέγξουμε τη θέση και, εάν χρειαστεί, να αποφασίσουμε να ενημερώσουμε την Εφαρμογή, εφόσον αποφασίσουμε να καταστήσουμε την Εφαρμογή συμβατή με τα εν λόγω περαιτέρω ενημερωμένα λειτουργικά συστήματα κινητής τηλεφωνίας).
 • Για να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή, πρέπει να έχετε συμβατό smartphone που χρησιμοποιεί iOS 9 (ή νεότερες εκδόσεις) ή Android 5 (ή νεότερες εκδόσεις) (το εν λόγω smartphone αναφέρεται στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής ως «Smartphone»).
 • Εάν χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή με τη χρήση οχήματος, αυτό το όχημα πρέπει να είναι ένα τεχνολογικά επιλέξιμο όχημα της Εμπορικής επωνυμίας DS, εξοπλισμένο με την ενσωματωμένη κάμερα DS ConnectedCAM™ και με την επιλογή DS ConnectedCAM™ (το εν λόγω συμβατό όχημα αναφέρεται στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής ως το «Όχημα»). Επομένως, σημειώστε ότι η ανωτέρω αλληλεπίδραση μεταξύ του Smartphone και του Οχήματός σας για τους σκοπούς της Εφαρμογής θα λειτουργήσει μόνο εάν έχετε ένα όχημα που έχει κατασκευαστεί από την Automobiles DS και εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση dsautomobiles.co.uk ως συμβατό με την Εφαρμογή. Ως εκ τούτου, οι αναφορές στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής σε οποιαδήποτε λειτουργική δυνατότητα (όπου αυτή η λειτουργική δυνατότητα απαιτεί αλληλεπίδραση μεταξύ του οχήματός σας και της Εφαρμογής) εννοούν μόνο ένα από αυτά τα συμβατά οχήματα.
 • Με την επιφύλαξη της επιλεξιμότητας και της συμβατότητας του Οχήματος, μπορείτε:
  • να συνδέσετε το Smartphone σας με το εγγεγραμμένο Όχημά σας και να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά για τη μεταφόρτωση ορισμένων πληροφοριών από το Όχημα στην Εφαρμογή και
  • να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργικές δυνατότητες που προκύπτουν από την αλληλεπίδραση μεταξύ του Οχήματός σας και της Εφαρμογής.
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ σχετικά με τη χρήση των λειτουργικών δυνατοτήτων και των χαρακτηριστικών της DS ConnectedCAM™ και της Εφαρμογής– υπάρχουν νόμοι που ισχύουν για τη χρήση ορισμένων λειτουργιών και χαρακτηριστικών, τα οποία διατίθενται μέσω της κάμερας DS ConnectedCAM™ και της Εφαρμογής. Δεν μπορούμε να σας παράσχουμε νομικές συμβουλές, επομένως είναι δική σας ευθύνη να αναζητήσετε νομική συμβουλή για να βεβαιωθείτε ότι η χρήση των λειτουργιών και των χαρακτηριστικών της DS ConnectedCAM™ και της Εφαρμογής είναι νόμιμη στη χώρα στην οποία χρησιμοποιείτε αυτές τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά.
 • Επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε την κάμερα DS ConnectedCAM™ και την Εφαρμογή, μόνο όταν αυτή η χρήση ΔΕΝ:
  • παραβιάζει τη νομοθεσία περί χρήσης οχημάτων ή οδικής κυκλοφορίας·
  • παραβιάζει οποιονδήποτε νόμο περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής ή προσωπικών δεδομένων – συνεπώς, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες φωτογραφιών ή βίντεο για τη λήψη φωτογραφιών ή κινητών εικόνων ατόμων ή πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων·
  • παραβιάζει οποιονδήποτε άλλο νόμο– για παράδειγμα, σε ορισμένες χώρες απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών ή βίντεο από σταθερά ή κινούμενα οχήματα ή/και η ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή η διανομή τους, και αυτές οι πράξεις μπορούν να επιφέρουν πρόστιμα ή άλλες νομικές συνέπειες·
  • επηρεάζει την ασφάλεια της χρήσης του Οχήματός σας·
  • επηρεάζει την ασφαλή οδήγηση του Οχήματός σας·
  • επηρεάζει την ασφάλεια των πεζών, άλλων οχημάτων και άλλων χρηστών του οδικού δικτύου·
  • καταλήγει στη λήψη, μετάδοση ή δημοσίευση οποιωνδήποτε προσβλητικών ή άσεμνων φωτογραφιών ή βίντεο.
 • ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Λάβετε υπόψη ότι η συλλογή προσωπικών δεδομένων, είτε πρόκειται για εικόνες ή βίντεο ανθρώπων, είτε για πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων, έχει ως αποτέλεσμα την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από εσάς υπό την έννοια των νόμων περί προστασίας δεδομένων. Η παραβίαση των νόμων περί προστασίας δεδομένων μπορεί να οδηγήσει στην επιβολή αστικών και ποινικών κυρώσεων. Σε ορισμένες χώρες ενδέχεται να σας ζητηθεί να εγγραφείτε στις αρχές προστασίας δεδομένων ως υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων εάν χρησιμοποιείτε την DS ConnectedCAM ™ και την Εφαρμογή για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Ενδέχεται επίσης, σε τέτοιες περιπτώσεις, να χρειαστεί να προβάλλετε ειδοποιήσεις στο Όχημά σας για να δηλώσετε ότι τραβάτε φωτογραφίες και εικόνες. Υπάρχουν επίσης και άλλες υποχρεώσεις με τις οποίες θα πρέπει να συμμορφώνεστε σε τέτοιες περιπτώσεις όσον αφορά τους νόμους περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων, για τους οποίους φέρετε την ευθύνη της συμμόρφωσης. Θα πρέπει να αναζητήσετε νομική συμβουλή. Επιπλέον, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Γραφείο του Επιτρόπου Πληροφόρησης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμόρφωση με το δίκαιο προστασίας δεδομένων (https://ico.org.uk). Συνεπώς, δεν παρέχουμε την παρούσα Εφαρμογή ή την DS ConnectedCAM™ για να συλλέγετε ή να επεξεργάζεστε προσωπικά δεδομένα. Ωστόσο, η Εφαρμογή και η DS ConnectedCAM™ δεν σας αποτρέπουν αυτόματα από τη λήψη ή την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Επομένως, είναι δική σας ευθύνη να επιδεικνύετε την κατάλληλη διακριτική ευχέρεια και έλεγχο, ώστε να διασφαλίσετε ότι: δεν συλλέγετε και δεν επεξεργάζεστε προσωπικά δεδομένα και ότι χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή και τη DS ConnectedCAM™ μόνο σύμφωνα με την Άδεια Χρήσης της Εφαρμογής.
 1. Λειτουργικές δυνατότητες ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & Περισσότερες πληροφορίες συμβατότητας
 • Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με χρεώσεις από τον φορέα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας για τη χρήση των λειτουργικών δυνατοτήτων που περιγράφονται στην παρούσα Ενότητα 6 και στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής, όπως αναφέρεται στην Ενότητα 2 παραπάνω.
 • Λάβετε υπόψη ότι οι πληροφορίες μεταδίδονται μόλις το Όχημα ξεκινήσει να κινείται και το Smartphone συνδεθεί με το Wi-Fi της DS ConnectedCAM™. Η μετάδοση πληροφοριών σταματά όταν σβήσει η μίζα ή η απενεργοποιηθεί το Wi-Fi.
 • Αν συνδέσετε το Smartphone σας με την DS ConnectedCAM™, η Εφαρμογή επιτρέπει τη μετάδοση πληροφοριών από την DS ConnectedCAM™ στο Smartphone σας, για να προσφέρει τα παρακάτω χαρακτηριστικά (ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ – ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ 5, 5.6, 5.7 και 9):
  • Λήψη φωτογραφιών ή βίντεο υψηλής ευκρίνειας, πατώντας το κουμπί DS ConnectedCAM™. Οι φωτογραφίες ή τα βίντεο αποθηκεύονται αυτόματα στην Εφαρμογή. Η λειτουργία αυτή προορίζεται για τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο σε γραφικό περιβάλλον ή τοπία. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο ατόμων ή πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων.
  • Ανάκτηση έως 148 φωτογραφιών και 30 βίντεο (πέρα από αυτόν τον αριθμό, οι παλιότερες φωτογραφίες και βίντεο διαγράφονται αυτόματα και αντικαθίστανται από νέα), που σώζονται και αποθηκεύονται από τη DS ConnectedCAM™, η οποία έχει ενεργοποιηθεί υπό τον έλεγχό σας και με δική σας ευθύνη. Αφού ενεργοποιηθεί, η DS ConnectedCAM™ καταγράφει τις διαδρομές σας. Όπως αναφέρεται στην Ενότητα 3.1 ανωτέρω, αυτό το χαρακτηριστικό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο ατόμων ή πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων.
  • Σε περίπτωση ορισμένων περιστατικών, όπως απότομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης ή απρόσμενη υπερύψωση στον δρόμο για τη μείωση ταχύτητας, αποθηκεύεται αυτόματα βίντεο 30 δευτερολέπτων πριν από το περιστατικό και 1 λεπτού μετά (στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής, το εν λόγω βίντεο αναφέρεται ως «Βίντεο Περιστατικού»). Μπορείτε να ανακτήσετε το Βίντεο Περιστατικού χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή. Το Βίντεο Περιστατικού δεν μπορεί να διαγραφεί απευθείας με τη χρήση της Εφαρμογής χωρίς να λάβετε ειδοποίηση και χωρίς να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή του βίντεο. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε όλα τα μέσα ενεργοποιώντας εκ νέου την DS ConnectedCAM™, πατώντας παρατεταμένα τα δύο κουμπιά της κάμερας. Αυτό το χαρακτηριστικό προορίζεται για την υποβοήθηση της καταγραφής του χρόνου και ορισμένων περιστάσεων του περιστατικού, αλλά δεν προορίζεται για χρήση σε οποιαδήποτε νομική διαδικασία. Αν η αυτόματη λήψη έχει ως αποτέλεσμα την αποθήκευση φωτογραφιών ή βίντεο που δεν σας επιτρέπει ο νόμος να αποθηκεύετε, τότε συμφωνείτε ότι θα τα διαγράψετε αμέσως.
  • Αυτόματη κοινοποίηση μιας στιγμής της διαδρομής. Μπορείτε να αποθηκεύσετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στην Εφαρμογή πατώντας ένα από τα κουμπιά της DS ConnectedCAM™ (για περισσότερες οδηγίες, ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης της DS ConnectedCAM™). Μπορείτε να διαμορφώσετε την Εφαρμογή έτσι ώστε οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με την DS ConnectedCAM™ να κοινοποιούνται αυτόματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο Facebook και το Twitter ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η διαμόρφωση πρέπει να γίνει όταν το Όχημα είναι ακίνητο. Η χρήση της DS ConnectedCAM™ και η κοινοποίηση που επιτρέπει μέσω της Εφαρμογής, παραμένουν υπό τον προσωπικό σας έλεγχο και τη δική σας ευθύνη. Ως εκ τούτου, είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και πριν από οποιαδήποτε χρήση, την τήρηση: των νομικών περιορισμών που επιβάλλονται από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τους νόμους περί χρήσης οχημάτων· των δικαιωμάτων εικόνας· της προστασίας των προσωπικών δεδομένων· της προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας· και γενικότερα την τήρηση οποιωνδήποτε περιορισμών χρήσης που ισχύουν στις χώρες όπου χρησιμοποιείτε το Όχημά σας. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο ατόμων ή πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων.
  • Ευκολότερη αναζήτηση της θέσης του οχήματός σας. Με την προϋπόθεση ότι το Smartphone σας είναι συνδεδεμένο στο Wi-Fi της DS ConnectedCAM™, οι τελευταίες συντεταγμένες GPS της DS ConnectedCAM™ καθώς και η ημερομηνία και η ώρα της τελευταίας γνωστής θέσης GPS του οχήματος μεταδίδονται στο Smartphone. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία «Θέση οχήματος», οι συντεταγμένες GPS του οχήματός σας αποστέλλονται στην εφαρμογή πλοήγησης που είναι εγκατεστημένη στο Smartphone σας. Αυτή η λειτουργία σας βοηθά να βρείτε, ως πεζοί, την κατά προσέγγιση θέση του οχήματός σας τη στιγμή που χρησιμοποιείτε αυτή τη λειτουργία.
 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
 • Η Εφαρμογή προορίζεται μόνο για την παροχή προσωπικών πληροφοριών στους καταναλωτές. Δεν επιτρέπεται να κάνετε, έστω και μερική, εμπορική χρήση των δεδομένων που παρουσιάζονται εντός αυτής.
 • Δεν επιτρέπεται η εμπορική χρήση από εσάς της ονομασίας «DS ConnectedCAM™» ή φωτογραφιών ή βίντεο που σχετίζονται με την ονομασία «DS ConnectedCAM™».
 • Εμείς και οι προμηθευτές μας διατηρούμε αποκλειστικά την κυριότητα όλων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με την Εφαρμογή (εκτός από τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που δημιουργείτε σε οποιεσδήποτε φωτογραφίες ή βίντεο που τραβάτε με ή μέσω της εφαρμογής ή της DS ConnectedCAM™).
 • Λάβετε υπόψη σας ότι πολλά στοιχεία της Εφαρμογής:
  • προστατεύονται από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας – σε αυτά μπορεί να περιλαμβάνονται: κώδικας, φωτογραφίες, άρθρα, σχέδια, κινούμενες ακολουθίες, ψηφιακές ηχογραφήσεις ή εγγραφές βίντεο κ.λπ., τα οποία ανήκουν σε εμάς ή στον προμηθευτή μας·
  • προστατεύονται από νόμους που αφορούν σχέδια και μοντέλα και
  • προστατεύονται από νόμους περί εμπορικών σημάτων – σε αυτά περιλαμβάνονται: το εμπορικό σήμα «DS», καθώς και τα εμπορικά σήματα των συνεργατών μας ή των προμηθευτών περιεχομένου.

Τα στοιχεία που προστατεύονται κατ’ αυτόν τον τρόπο ανήκουν σε εμάς, στις θυγατρικές μας ή/και σε τρίτους που μας έχουν εξουσιοδοτήσει να τα χρησιμοποιούμε. Συνεπώς, πέραν της κανονικής χρήσης, όπως αυτή προβλέπεται από την παρούσα Άδεια Χρήσης Εφαρμογής (και οποιαδήποτε νόμιμη χρήση ή πράξη): απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αναπαράσταση, προσαρμογή, τροποποίηση, ενσωμάτωση, μετάφραση ή εμπορία, εν μέρει ή εξ ολοκλήρου, με οποιαδήποτε διαδικασία, σε οποιαδήποτε μορφή και σε οποιοδήποτε μέσο (έντυπο, ψηφιακή μορφή κ.λπ.) του συνόλου ή μέρους της Εφαρμογής.

 • Εάν επιθυμείτε να προβείτε σε οποιαδήποτε άλλη νόμιμη χρήση που πιστεύετε ότι δεν αναφέρεται στην παρούσα Άδεια Χρήσης Εφαρμογής, παρακαλούμε να μας συμβουλευτείτε προηγουμένως για να βεβαιωθείτε ότι η χρήση αυτή επιτρέπεται ρητά, για να αποφύγετε τον κίνδυνο ευθύνης σας προς εμάς για χρήση που πιθανώς απαγορεύεται.
 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
 • Προκειμένου να προσφέρει τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής, η DS ConnectedCAM™ καταγράφει και στέλνει στην Εφαρμογή, τις φωτογραφίες και τα βίντεο των διαδρομών σας και την πιο πρόσφατη θέση GPS του Οχήματος. Με την αποδοχή της Άδειας Χρήσης Εφαρμογής, συμφωνείτε ότι αυτά τα δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν και να μεταδοθούν στην Εφαρμογή. Παρακαλούμε διαβάστε τις Ενότητες 5, 5.6, 5.7, 6 και 9 σχετικά με τους περιορισμούς στη χρήση φωτογραφιών και βίντεο, τους οποίους πρέπει να ακολουθήσετε.
 • Χρησιμοποιούμε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα για την παροχή τυχόν υπηρεσιών μέσω της Εφαρμογής.
 • Λάβετε υπόψη σας ότι η πολιτική απορρήτου μας παρέχει επίσης περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.
 • Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για τουλάχιστον όλη τη διάρκεια της χρήσης της Εφαρμογής και των συναφών υπηρεσιών από εσάς. Στη συνέχεια, διαγράφουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που προέρχονται από την Εφαρμογή (εφόσον τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα βρίσκονται στην κατοχή μας ή υπό τον έλεγχό μας), εντός 30 ημερών αφότου μας ενημερώσετε ότι έχετε διαγράψει την Εφαρμογή από όλα τα Smartphone σας και ότι δεν επιθυμείτε πλέον να χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή, αποστέλλοντάς μας μια επιστολή ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην Ενότητα 2 ανωτέρω. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να διαγράψετε οποιεσδήποτε φωτογραφίες ή βίντεο που μεταδίδετε μέσω της Εφαρμογής σε δικτυακούς τόπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς αυτοί οι τρίτοι παραλήπτες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας.
 • Σκοπεύουμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου («ΕΟΧ»). Εάν θελήσουμε στο μέλλον να επεξεργαστούμε τα δεδομένα αυτά εκτός του ΕΟΧ, τότε θα σας το γνωστοποιήσουμε εκ των προτέρων, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή αν διαφωνείτε με μια τέτοια μελλοντική επεξεργασία. Κατά τη μετάδοση φωτογραφιών ή βίντεο που έχετε τραβήξει μέσω της Εφαρμογής, είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα και ότι δεν μεταδίδονται εκτός του ΕΟΧ.
 • Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση και να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που σχετίζονται με εσάς, καθώς και το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των εν λόγω προσωπικών δεδομένων. Σε ορισμένες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τη διαγραφή ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων τα οποία κατέχουμε. Μπορείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα αποστέλλοντάς μας μια επιστολή ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην Ενότητα 2 παραπάνω. Αυτά τα δικαιώματα είναι διαθέσιμα μόνο σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα που βρίσκονται στην κατοχή μας ή υπό τον έλεγχό μας.
 • Λάβετε υπόψη ότι η χρήση της εφαρμογής απαιτεί τη συλλογή δεδομένων γεωγραφικού εντοπισμού. Εντούτοις, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία γεωγραφικού εντοπισμού στο Smartphone σας ή/και να διαγράψετε το ιστορικό της Εφαρμογής σας. Λάβετε υπόψη ότι αν η υπηρεσία γεωγραφικού εντοπισμού στο Smartphone σας απενεργοποιηθεί, ορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που βασίζονται σε δεδομένα τοποθεσίας δεν θα είναι διαθέσιμα. Για παράδειγμα, (στην περίπτωση των λειτουργικών συστημάτων iOS) η λειτουργία «Find My Car» δεν θα λειτουργεί και η λειτουργία «Autoshare» δεν θα είναι διαθέσιμη όταν η Εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο. Επιπλέον, (στην περίπτωση των λειτουργικών συστημάτων Android) η λειτουργία «Find My Car» δεν θα λειτουργεί εάν η υπηρεσία γεωγραφικού εντοπισμού στο Smartphone σας απενεργοποιηθεί.
 • Είναι σημαντικό να ενημερώσετε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το Όχημα ή ταξιδεύει ως επιβάτης στο Όχημα, σχετικά με τη συλλογή και την επεξεργασία δεδομένων γεωγραφικού εντοπισμού, φωτογραφιών και βίντεο από την DS Citroën ConnectedCAM™ και την Εφαρμογή. Σε αυτή τη βάση, επιβεβαιώνετε σε εμάς ότι, σε περίπτωση συλλογής και επεξεργασίας τέτοιων δεδομένων, έχετε λάβει οποιεσδήποτε απαραίτητες συγκαταθέσεις τρίτων από τα εν λόγω άτομα και αποδέχεστε την πλήρη ευθύνη για την παράλειψή σας να το κάνετε. Εάν δεν έχετε λάβει την εν λόγω συγκατάθεση, τότε πρέπει να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες δεδομένων τοποθεσίας και να μη χρησιμοποιήσετε την DS ConnectedCAM™ και την Εφαρμογή.
 • Δεσμευόμαστε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων. Εάν έχετε οποιαδήποτε καταγγελία σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας (με την αποστολή επιστολής ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην Ενότητα 2 παραπάνω) ή με την εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων, η οποία στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι το Γραφείο Επιτρόπου Πληροφόρησης (περαιτέρω στοιχεία επικοινωνίας είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση https://ico.org.uk).
 • Τα cookies είναι αρχεία πληροφοριών που τοποθετούνται σε μια ειδική περιοχήτου σκληρού δίσκου ενός τερματικού (υπολογιστή, tablet, κινητού τηλεφώνου ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής βελτιστοποιημένης για το Διαδίκτυο), ενώ προβάλλετε ένα περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Σε καμία περίπτωση τα εν λόγω cookies δεν περιέχουν πληροφορίες που επιτρέπουν την αναγνώριση προσώπου. Τα εν λόγω cookies και άλλοι ιχνηθέτες χρησιμοποιούνται για σκοπούς ανάλυσης και για τη σωστή χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται από τις Εφαρμογές, ιδίως για το σκοπό της στατιστικής ανάλυσης.
 • Τα δεδομένα σας συλλέγονται μέσω αυτόματου εντοπισμού ή της εγκατάστασης των cookies από την Εφαρμογή ή από ορισμένους παρόχους υπηρεσιών που προσφέρουν υπηρεσίες από την Εφαρμογή. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αποστολή cookies τροποποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας.
 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ
 • Για λόγους ασφαλείας, η σύνδεση του Smartphone με την Εφαρμογή πρέπει να γίνεται μόνο όταν το όχημα είναι ακίνητο.
 • Πρέπει να τηρείτε όλους τους νόμους περί υγείας, ασφάλειας, οδήγησης και άλλους νόμους κατά τη χρήση της Εφαρμογής. Συνεπώς, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της DS ConnectedCAM™ και της Εφαρμογής, των οποίων η χρήση κατά την οδήγηση θα απαγορευόταν από το νόμο. Είναι δική σας ευθύνη να εξοικειωθείτε με τους ισχύοντες νόμους, για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποια χαρακτηριστικά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την οδήγηση.
 1. ΕΥΘΥΝΗ
 • Όταν χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή, δεν πρέπει να προβαίνετε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα την εισαγωγή ιών υπολογιστών στην Εφαρμογή ή μέσω αυτής ή σε οποιεσδήποτε σχετικές υπηρεσίες ή μέσω αυτών. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν προβαίνετε σε καμία ενέργεια που θα μπορούσε να έχει αρνητική επίδραση στη λειτουργία της Εφαρμογής ή σε οποιονδήποτε διακομιστή ή υπηρεσία που είναι προσβάσιμη μέσω της Εφαρμογής.
 • Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν προβαίνετε σε καμία ενέργεια που θα παραβίαζε οποιονδήποτε νόμο ή δικαιώματα τρίτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις σημαντικές πληροφορίες που περιέχονται στις ενότητες 5, 5.6, 5.7, 6 και 9 ανωτέρω.
 • Είναι σημαντικό να μην προβαίνετε σε καμία ενέργεια που θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στη φήμη ή στις υπηρεσίες μας ή σε εκείνες των εταιρειών του ομίλου μας, των αντιπροσώπων, των παροχέων υπηρεσιών και των πελατών μας.
 • Αν και χρησιμοποιούμε εύλογα μέτρα προστασίας κατά των ιών όσον αφορά τα συστήματά μας, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι διαθέτετε εύλογο λογισμικό προστασίας από ιούς και ασφαλείας στο Smartphone σας και στις άλλες συσκευές που αλληλεπιδρούν με την Εφαρμογή και το Smartphone, καθώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η Εφαρμογή ή οι υπηρεσίες της θα είναι απαλλαγμένες από ιούς. Συνεπώς, υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος απώλειας και αλλοίωσης δεδομένων στα Smartphone σας και σε άλλον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε με την Εφαρμογή ή το Smartphone σας. Ως εκ τούτου, δεν φέρουμε καμία ευθύνη απέναντι σας για τυχόν ιούς ή για οποιαδήποτε απώλεια ή αλλοίωση δεδομένων σας από τη χρήση της Εφαρμογής ή των συναφών υπηρεσιών της. Επομένως, πρέπει να έχετε ένα κατάλληλο καθημερινό σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του λογισμικού, των αρχείων και των δεδομένων σας σε περίπτωση που κάποιο από τα δεδομένα σας χαθεί ή αλλοιωθεί ή μολυνθεί από ιό υπολογιστή.
 • Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι θα χρησιμοποιείτε την DS ConnectedCAM™ και την Εφαρμογή υπό την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη σας.
 • Εμείς και οι εταιρείες του Ομίλου μας δεν έχουμε ευθύνη απέναντί σας για οποιεσδήποτε απώλειες, οι οποίες προκλήθηκαν από ζημιά, προσβολή από ιό ή αλλοίωση που προκλήθηκαν στις συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, οποιασδήποτε απώλειας δεδομένων ή λογισμικού ή οικονομικών ζημιών που προέκυψαν από τη χρήση της DS ConnectedCAM™ ή της Εφαρμογής ή άλλων εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες στο Smartphone σας.
 • Δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση οποιασδήποτε παράνομης ή ακατάλληλης χρήσης ή κατάχρησης από εσάς ή από οποιονδήποτε τρίτο που είναι συνδεδεμένος με εσάς, της Εφαρμογής, της DS ConnectedCAM™ ή οποιασδήποτε πληροφορίας που έχει ληφθεί ή μεταδοθεί μέσω της DS ConnectedCAM™ ή της Εφαρμογής.
 • Ομοίως, δεν φέρουμε ευθύνη για οποιοδήποτε σφάλμα δικτύου επικοινωνίας που επηρεάζει την πρόσβαση στην DS ConnectedCAM™ ή στην Εφαρμογή ή για την ολική ή μερική μη διαθεσιμότητα της DS ConnectedCAM™ ή της Εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά αυτής που προκαλείται από τον φορέα εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιακών ή κινητών δικτύων, ή για σφάλματα μετάδοσης ή προβλήματα σχετικά με την ασφάλεια της μετάδοσης ή για σφάλμα που αφορά το Smartphone σας ή τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας.
 • Παρά το γεγονός ότι παρέχουμε αλληλεπίδραση μεταξύ της Εφαρμογής και ορισμένων τρίτων παρόχων υπηρεσιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε αυτήν την αλληλεπίδραση ή ότι αυτή η συμβατότητα θα εξακολουθήσει να υφίσταται σε περίπτωση που ενημερώσουμε το λογισμικό μας, τις υπηρεσίες ή τα συστήματά μας, ή αν οι τρίτοι ενημερώσουν το δικό τους λογισμικό, υπηρεσίες και συστήματα.
 • Πρέπει να εξοικειωθείτε με τους δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης και τις συναφείς υπηρεσίες με τις οποίες μπορεί να αλληλεπιδράσει η Εφαρμογή. Οι εν λόγω δικτυακοί τόποι κοινωνικής δικτύωσης και οι συναφείς υπηρεσίες τους παρέχονται από τρίτους (και δεν παρέχουμε καμία υποστήριξη ή σύσταση σχετικά με τους εν λόγω δικτυακούς τόπους και υπηρεσίες). Επομένως, πρέπει να καθορίσετε εάν οι συγκεκριμένοι δικτυακοί τόποι κοινωνικής δικτύωσης και οι συναφείς υπηρεσίες τους (και οι όροι και οι προϋποθέσεις τους και οι πολιτικές απορρήτου) είναι κατάλληλοι για χρήση από εσάς, δεδομένου ότι κάνετε χρήση αυτών κατά την απόλυτη διακριτική σας ευχέρεια και με δικό σας κίνδυνο.
 • Δεδομένου ότι σας παρέχουμε την παρούσα Εφαρμογή χωρίς χρέωση για λόγους αναψυχής, δεν παρέχουμε εγγυήσεις σχετικά με το χρόνο λειτουργίας ή τη διαθεσιμότητα της Εφαρμογής. Επιπλέον, αποδέχεστε ότι μπορεί να υπάρξουν φορές κατά τις οποίες ενδέχεται να διακόπτεται η διαθεσιμότητα της Εφαρμογής.
 • Αναγνωρίζετε ότι η διαβίβαση δεδομένων μέσω του διαδικτύου δεν είναι εγγυημένα ασφαλής. Συνεπώς, να έχετε στο νου σας το ανωτέρω κατά τη χρήση οποιασδήποτε από τις λειτουργικές δυνατότητες της Εφαρμογής.
 • Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλειες ή ζημίες που δεν είναι προβλέψιμες. Η απώλεια ή η ζημία είναι προβλέψιμη αν είναι προφανές ότι θα συμβεί ή εάν κατά το χρόνο της σύναψης της σύμβασης, τόσο εμείς, όσο και εσείς, γνωρίζαμε ότι μπορεί να επέλθει.
 • Δεν φέρουμε ευθύνη για επιχειρηματικές ζημίες. Παρέχουμε την Εφαρμογή και τις συναφείς υπηρεσίες μόνο για οικιακή και ιδιωτική χρήση. Συνεπώς, δεν έχουμε καμία ευθύνη απέναντί σας για οποιαδήποτε απώλεια κερδών, επιχειρηματική ζημία, διακοπή λειτουργίας επιχείρησης ή απώλεια επιχειρηματικής ευκαιρίας.
 • Δεν παρέχουμε την Εφαρμογή για χρήση στο πλαίσιο ασφαλιστικών αξιώσεων ή για αποδεικτικούς σκοπούς, ούτε για προστασία από κλοπή, ζημία ή απώλεια.
 • Εάν αναγνωριστεί ότι υπέχουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια που δεν αποκλείεται ή περιορίζεται σύμφωνα με το νόμο, τότε, στις περιπτώσεις που μπορούμε νόμιμα να περιορίσουμε την ευθύνη μας απέναντί σας, περιορίζουμε την ευθύνη μας σε συνολικά £50 (πενήντα λίρες στερλίνες), ως ένδειξη του γεγονότος ότι η παρούσα Εφαρμογή σάς παρέχεται χωρίς χρέωση. Αν πιστεύετε ότι η χρήση της Εφαρμογής μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ζημία μεγαλύτερη από αυτό το ποσό, τότε δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την Εφαρμογή.
 • Οποιαδήποτε δήλωσή μας στην Άδεια Χρήσης Εφαρμογής ή άλλη ενέργεια δεν μας απαλλάσσει από την ευθύνη απέναντί σας και δεν την περιορίζει σε περίπτωση που αυτό θα ήταν αντίθετο με το νόμο. Συνεπώς, δεν αποκλείουμε ούτε περιορίζουμε την ευθύνη για: θάνατο ή σωματική βλάβη που προκαλείται από αμέλειά μας ή αμέλεια των εργαζομένων, αντιπροσώπων ή υπεργολάβων μας, απάτη ή δόλια ψευδή παράσταση ή παραβίαση των νομικών σας δικαιωμάτων σε σχέση με την Εφαρμογή, εφόσον δεν επιτρέπεται από το νόμο ο αποκλεισμός ή ο περιορισμός αυτής της ευθύνης.
 1. ΑΝΑΣΤΟΛΗ Ή ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
 • Έχουμε δικαίωμα να αναστείλουμε ή να διακόψουμε την πρόσβασή σας στην Εφαρμογή ανά πάσα στιγμή, προσωρινά ή σε μόνιμη βάση, εάν:
  • δεν είμαστε πλέον σε θέση να παρέχουμε την Εφαρμογή ή τις συναφείς υπηρεσίες (θα σας το ανακοινώσουμε είτε μέσω της Εφαρμογής, στο δικτυακό μας τόπο ή μέσω ειδοποίησης με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) ή
  • δεν συμμορφώνεστε με τους όρους της Άδειας Χρήσης Εφαρμογής (θα σας ειδοποιήσουμε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε περίπτωση αναστολής ή διακοπής της πρόσβασης στην Εφαρμογή) ή
  • πρέπει να προβούμε σε τυχόν δραστηριότητες συντήρησης σε σχέση με την Εφαρμογή ή τις συναφείς υπηρεσίες ή τις υποδομές της ή
  • πρέπει να ενημερώσουμε την Εφαρμογή για να συμμορφωθούμε με τις αλλαγές σε σχετικές νομοθετικές ή κανονιστικές απαιτήσεις.
 • Εάν μια τεχνική διακοπή έχει ως αποτέλεσμα η Εφαρμογή να μην είναι διαθέσιμη για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, τότε θα εξετάσουμε εάν θα το ανακοινώσουμε μέσω της Εφαρμογής, στο δικτυακό τόπο μας ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εσάς.
 • Βεβαίως έχετε δικαίωμα να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή ανά πάσα στιγμή. Επίσης, μπορείτε να τερματίσετε τη σύμβαση Άδειας Χρήσης Εφαρμογής που έχετε συνάψει μαζί μας ανά πάσα στιγμή διαγράφοντας την εφαρμογή από όλα τα Smartphone σας (οπότε δεν θα μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή και οποιαδήποτε από τις σχετικές υπηρεσίες) και ενημερώνοντάς μας σχετικά, με την αποστολή επιστολής ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην Ενότητα 2 παραπάνω.
 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
 • Ενδέχεται να εκδίδουμε ενημερώσεις της Εφαρμογής από καιρό σε καιρό. Οι εν λόγω ενημερώσεις ενδέχεται να περιλαμβάνουν βελτιώσεις στη λειτουργικότητα, τις επιδόσεις, τη συμβατότητα, την αξιοπιστία ή την ασφάλεια.
 • Ενδέχεται επίσης να τροποποιούμε την Άδεια Χρήσης Εφαρμογής και την πολιτική απορρήτου μας όπως ισχύει για την Εφαρμογή, παρέχοντας εκ των προτέρων ειδοποίηση σε εσάς σχετικά με τους ενημερωμένους όρους. Τέτοιες τροποποιήσεις μπορεί να γίνονται για λόγους που μπορεί να περιλαμβάνουν: αλλαγές στα χαρακτηριστικά ή τη λειτουργικότητα της Εφαρμογής, συμμόρφωση με τους νόμους ή αλλαγές στο μοντέλο λειτουργίας μας. Εάν δεν επιθυμείτε να αποδεχθείτε τους ενημερωμένους όρους, τότε θα έχετε τη δυνατότητα να διακόψετε τη χρήση της Εφαρμογής εκείνη τη στιγμή και να τερματίσετε τη σύμβασή σας μαζί μας, ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στην Ενότητα 3 ανωτέρω.
 1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
 • Μπορούμε να μεταβιβάσουμε την παρούσα σύμβαση σε κάποιον άλλο. Μπορούμε να μεταβιβάσουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας βάσει της Άδειας Χρήσης Εφαρμογής σε κάποιον άλλο οργανισμό (χωρίς αυτό να επηρεάσει τα δικαιώματά σας ή τις υποχρεώσεις απέναντί σας). Θα σας ενημερώνουμε πάντα εκ των προτέρων για τη μεταβίβαση, εάν συμβεί (είτε μέσω γενικής ειδοποίησης στο δικτυακό μας τόπο ή στην Εφαρμογή ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την προτεινόμενη μεταβίβαση, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να τερματίσετε τη σύμβαση ανά πάσα στιγμή πριν τη μεταβίβαση, ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στην Ενότητα 3 ανωτέρω.
 • Δεν μπορείτε να μεταβιβάσετε τα δικαιώματά σας σε κάποιον άλλο. Έχουμε παραχωρήσει τη χρήση της Εφαρμογής αποκλειστικά για δική σας προσωπική χρήση. Συνεπώς, η Άδεια Χρήσης Εφαρμογής δεν μπορεί να μεταβιβασθεί από εσάς σε κάποιον άλλο. Όπως γνωρίζετε, η Εφαρμογή σάς παρέχεται δωρεάν. Αν δεν θέλετε πλέον να τη χρησιμοποιείτε, μπορείτε να τερματίσετε τη σύμβασή σας μαζί μας, ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στην Ενότητα 3 ανωτέρω.
 • Κανείς άλλος δεν αποκτά δικαιώματα βάσει της παρούσας σύμβασης. Η παρούσα σύμβαση συνάπτεται ανάμεσα σε εσάς και σε εμάς. Κανένα άλλο πρόσωπο δεν μπορεί να εκτελέσει κανέναν από τους όρους της.
 • Ακόμη και αν καθυστερήσουμε την εκτέλεση της παρούσας σύμβασης, μπορούμε να την εκτελέσουμε αργότερα. Εάν δεν επιμείνουμε αμέσως να πράξετε ό,τι απαιτείται από εσάς από τους παρόντες όρους ή εάν καθυστερήσουμε να λάβουμε μέτρα εναντίον σας σε περίπτωση παραβίασης της παρούσας σύμβασης, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν οφείλετε να πράξετε ό,τι απαιτείται από εσάς σύμφωνα με τα ανωτέρω και δεν μας εμποδίζει να λάβουμε μέτρα εναντίον σας σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή.
 • Ποιοι νόμοι ισχύουν για την παρούσα σύμβαση και ενώπιον ποιων δικαστηρίων μπορείτε να ασκήσετε ένδικα βοηθήματα. Οι παρόντες όροι διέπονται από το αγγλικό δίκαιο και μπορείτε να ασκήσετε ένδικα βοηθήματα αναφορικά με την Εφαρμογή και την παρούσα σύμβαση ενώπιον των δικαστηρίων της Αγγλίας. Εάν ζείτε στη Σκωτία, τότε ισχύει το δίκαιο της Σκωτίας και μπορείτε να ασκήσετε ένδικα βοηθήματα αναφορικά με την Εφαρμογή και την παρούσα Σύμβαση ενώπιον των δικαστηρίων της Σκωτίας.
 • Εναλλακτική επίλυση διαφορών είναι η διαδικασία όπου ένα ανεξάρτητο όργανο εξετάζει τα γεγονότα μιας διαφοράς και επιδιώκει να την επιλύσει, χωρίς να είναι απαραίτητο εσείς να απευθυνθείτε στο δικαστήριο. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αντιμετώπιση μιας καταγγελίας από εμάς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εναλλακτικούς παρόχους υπηρεσιών επίλυσης διαφορών που χρησιμοποιούμε.
 • Μπορείτε να παραπέμψετε τη διαφορά στην Motor Codes Limited («Motor Codes»). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.themotorombudsman.org/ ή εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμμή συμβουλών τους στο 0843 910 9000. Η Motor Codes δεν θα σας χρεώσει για την παραπομπή της διαφοράς (αν και ενδέχεται να πληρώσετε ένα επιπλέον ποσό για κάθε κλήση προς αυτούς) και εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα εξακολουθείτε να μπορείτε να ασκήσετε ένδικα βοηθήματα.