ALLER AU CONTENU

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

100% ηλεκτροκίνηση χωρίς συμβιβασμούς

Διατηρώντας την ευρυχωρία του New DS 3, η 100% ηλεκτρική μας έκδοση σας προσφέρει απόλαυση και άνεση. Χάρη στον κινητήρα E-TENSE, ο οποίος ενσωματώνει τεχνολογίες που ευθύνονται για τις νίκες της DS Automobiles στη Formula E το 2019 και το 2020, μπορείτε να απολαμβάνετε αυτονομία 400 km (κύκλος WLTP). Ένας συνδυασμός επιδόσεων και κομψότητας.

Νέο DS 3 E-TENSE 100% ηλεκτρικό

Η κομψότητα γίνεται 100% ηλεκτρική

Αγνή και έντονη, η οδηγική εμπειρία του ηλεκτρικού μας μοντέλου χαρακτηρίζεται από άμεση επιτάχυνση και καταπραϋντική σιωπή για ασύγκριτη άνεση.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Καθαρή, αποδοτική οδήγηση

Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο DS 3 E-TENSE προσφέρει ασυμβίβαστες επιδόσεις :

 

  • Στυλ και άνεση για πρωτοφανή οδηγική απόλαυση
  • Μηδενικές εκπομπές ρύπων και απόδοση χωρίς κραδασμούς
  • Άμεση επιτάχυνση

Απεριόριστη οδήγηση

Συμβάλλετε στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα στην πόλη και επωφεληθείτε από ορισμένες λωρίδες και περιοχές περιορισμένης κυκλοφορίας που σας επιτρέπονται. Η πόλη ανοίγεται μπροστά σας.

Κρατικές επιχορηγήσεις

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σας δίνουν το δικαίωμα σε διάφορες κρατικές επιχορηγήσεις :

 

  • Οικολογικό μπόνους για ένα νέο ή μεταχειρισμένο όχημα
  • Μπόνους μετατροπής 5.000 ευρώ
  • Απαλλαγή από τα τέλη εγγραφής

Εξοικονόμηση κόστους συντήρησης

Με τους απλοποιημένους κινητήρες τους, τα ηλεκτρικά οχήματα απαιτούν ελάχιστη συντήρηση :

 

  • Λιγότερα εξαρτήματα που πρέπει να αντικατασταθούν
  • Οι δίσκοι φρένων φθείρονται πολύ πιο αργά
  • Οι αλλαγές λαδιών και φίλτρων δεν είναι πλέον απαραίτητες

ΙΣΧΥΣ & ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Λειτουργίες οδήγησης

Στο τιμόνι του New DS 3 E-TENSE, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις λειτουργίες οδήγησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να επιβαρύνετε περισσότερο ή λιγότερο την μπαταρία.

 

Η λειτουργία Eco σας επιτρέπει να διατηρήσετε την αυτονομία του ηλεκτρικού σας οχήματος. Ορισμένες λειτουργίες, όπως η θερμοκρασία της καμπίνας και η ανακύκλωση του αέρα, τροποποιούνται ελαφρώς, μειώνοντας τις απώλειες ενέργειας.

 

Η λειτουργία Sport ενισχύει την οδηγική απόλαυση. Μόλις ενεργοποιηθεί, αποδίδει τη μέγιστη ισχύ και ροπή του DS 3 E-TENSE σας για μια συναρπαστική εμπειρία.

 

Η κανονική λειτουργία προσαρμόζει τις παραμέτρους του οχήματος για να σας προσφέρει μέγιστη άνεση σε όλες τις διαδρομές σας.

Αναγεννητικό φρενάρισμα

Χάρη στη συμμετοχή μας στη Formula E, έχουμε αναπτύξει μια σειρά από καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένης της αναγεννητικής πέδησης. Όπως ένα φρένο κινητήρα, μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική κατά την επιβράδυνση, φορτίζοντας την μπαταρία του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου. Χάρη στην αναγεννητική πέδηση, μπορείτε να αυξήσετε την αυτονομία του New DS 3 σας έως και 20% στην πόλη. Η λειτουργία αυτή μπορεί να ενεργοποιηθεί με το πάτημα ενός κουμπιού στο μοχλό ταχυτήτων.

Θερμικός προ-κλιματισμός

Ο προγραμματισμός της θέρμανσης του New DS 3 E-TENSE μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Αυτή η λειτουργία μπορεί να ρυθμιστεί επί του οχήματος, μέσω της οθόνης αφής ή εξ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής MyDS. Έτσι, θα οδηγείτε ένα ηλεκτρικό όχημα στην ιδανική θερμοκρασία, με μια μπαταρία που είναι επίσης προθερμασμένη για βέλτιστη απόδοση.

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα

Ανακαλυψτε την αυτονομια σας

Ρυθμίστε τις παρακάτω παραμέτρους για να διαπιστώσετε την πραγματική σας αυτονομία
ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗ
Είναι πάντα μια καλή στιγμή για επαναφόρτιση

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι επαναφόρτισης της μπαταρίας του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου. Ανάλογα με τη μέθοδο φόρτισης που επιλέγετε, ο χρόνος φόρτισης θα διαφέρει.

 

Μπορείτε να επιλέξετε να φορτίσετε στο συνηθισμένο σημείο στάθμευσης. Τη νύχτα στο σπίτι ή κατά τη διάρκεια της ημέρας στη δουλειά, για παράδειγμα. Σε μεγαλύτερα ταξίδια, σταματήστε σε έναν σταθμό ταχείας φόρτισης για ένα σύντομο διάλειμμα. Θα ανακτήσετε το 80% της αυτονομίας σας σε 30 λεπτά.

Οι λύσεις μας προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Η DS Automobiles θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να εγκαταστήσετε τη λύση φόρτισης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας: από μια απλή οικιακή πρίζα μέχρι την εγκατάσταση ενός επιτοίχιου κουτιού με τον συνεργάτη μας Free2move eSolutions.

Εφαρμογή MyDS

Πληροφορίες σχετικά με την αυτονομία

Η εφαρμογή MyDS σας επιτρέπει να ελέγχετε την εμβέλεια του plug-in υβριδικού σας οχήματος σε πραγματικό χρόνο. Όταν φορτίζετε, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την ταχύτητα και τη διάρκειά του.

Απομακρυσμένη φόρτιση

Με τον απομακρυσμένο έλεγχο φόρτισης, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή MyDS για να ξεκινήσετε μια φόρτιση ή να μεταβείτε σε προγραμματισμένη φόρτιση. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να φορτίζετε σε πιο βολικές ώρες.

Απομακρυσμένη θέρμανση και κλιματισμός

Μπορείτε να προγραμματίσετε τη θέρμανση ή τον κλιματισμό του αυτοκινήτου σας χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις προ-κλιματισμού. Σχεδιασμένη για την άνεσή σας, η λειτουργία αυτή διατηρεί επίσης την εμβέλεια της μπαταρίας σας όταν το όχημα φορτίζει.

Νέο DS 3 E-TENSE 100% ηλεκτρικό

Η τέχνη της φινέτσας