ALLER AU CONTENU
Φορτίστε το DS σας

Τοποθέτηση και φόρτιση

ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ Ή ΤΟ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ

Καθημερινή επαναφόρτιση, 100% ηλεκτρική οδήγηση

Η φόρτιση είναι ένα απαραίτητο βήμα για να επωφεληθείτε στο έπακρο από το επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό ή υβριδικό σας αυτοκίνητο. Όταν δεν χρησιμοποιείτε το όχημά σας, χρειάζεστε μόνο μερικά δευτερόλεπτα να το συνδέσετε και να το φορτίσετε. Συνιστούμε να φορτίζετε το plug-in υβριδικό όχημά σας κάθε μέρα για να απολαμβάνετε επαρκή 100% ηλεκτρική αυτονομία για να ολοκληρώσετε την πλειονότητα των καθημερινών σας διαδρομών.
Πώς μπορείτε να φορτίζετε το όχημά σας;
Έχετε διάφορες επιλογές για την επαναφόρτιση του E-TENSE οχήματός σας, καθεμία από τις οποίες επηρεάζει τον χρόνο φόρτισης του οχήματός σας. Το DS Wall Box, που διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η ταχύτητα και η ασφάλεια, είναι η λύση φόρτισης που προτιμάμε. Τα ηλεκτρικά και τα plug-in υβριδικά οχήματά μας είναι συμβατά με αυτές τις μεθόδους φόρτισης.

Οικιακή φόρτιση

Είτε κατοικείτε σε μονοκατοικία είτε σε πολυκατοικία, μπορείτε να φορτίζετε το ηλεκτρικό ή το plug-in υβριδικό όχημά σας: οι λύσεις φόρτισης που προσφέρουμε προσαρμόζονται σε εσάς.

Από μια απλή οικιακή πρίζα μέχρι την τοποθέτηση ενός φορτιστή wall box, βελτιστοποιήστε τον χρόνο φόρτισης του οχήματος E-TENSE.

DS Wall Box
Το DS ePro WALLBOX προσφέρει ασφαλή και βέλτιστη επαναφόρτιση του DS σας. Ο συνεργάτης μας Free2move eSolutions σάς προσφέρει πλήρη διάγνωση προκειμένου να προσδιορίσετε την ηλεκτρική εγκατάσταση που θα χρησιμοποιείτε. Ανάλογα με την ένταση που θα επιλέξετε, η επαναφόρτιση του νέου DS 3 E-TENSE στο 100% μπορεί να γίνει σε 5 ώρες 15 λεπτά με τριφασικό καλώδιο Mode 3 (i). 
Ενισχυμένη πρίζα φόρτισης
Η τοποθέτηση μιας ενισχυμένης πρίζας σάς επιτρέπει, χάρη στο κουτί ασφαλείας που παρέχει περισσότερη ισχύ, να βελτιώσετε σημαντικά την ταχύτητα φόρτισης του νέου DS 3 E-TENSE. Μπορείτε επίσης να επαναφορτίζετε με ενισχυμένο καλώδιο Mode 2 για να αποκτάτε καθημερινή αυτονομία 50 km σε 2 ώρες και 30 λεπτά. 
Πρίζα οικιακής φόρτισης
Μπορείτε να επαναφορτίσετε εύκολα τα μοντέλα E-TENSE από μια τυπική οικιακή πρίζα, χάρη στο τυπικό καλώδιο Mode 2 που παρέχεται κατά την αγορά. Αυτή λύση σάς επιτρέπει να φτάσετε τα 100 km αυτονομίας με φόρτιση που διαρκεί λιγότερο από 10 ώρες για το νέο DS 3 E-TENSE. 

Free2move eSolutions

Η σωστή λύση φόρτισης που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Η DS Automobiles έχει αναθέσει στην εταιρεία Free2move eSolutions το καθήκον να σας βοηθήσει να επιλέξετε και να τοποθετήσετε τη λύση επαναφόρτισης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Εκτός από μια απλή και απρόσκοπτη εμπειρία, παρέχει εγγυημένα μια ποιοτική εγκατάσταση στην καλύτερη τιμή η οποία πληροί τα κριτήρια επιλεξιμότητας για κρατική ενίσχυση.

Τοποθέτηση φορτιστή wall box στο σπίτι 

Το WALLBOX στο σπίτι μπορεί να γίνει ανάγκη για όσους χρειάζονται γρήγορη επαναφόρτιση, χωρίς όμως να θυσιάζουν την ασφάλειά τους. Μπορείτε, επίσης να ελέγχετε την πρόσβαση για να αποφεύγετε τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

Η τοποθέτησή του μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν επικοινωνίας με τον εξουσιοδωτημένο έμπορο (ανάλογα με τον πάροχο που θα επιλέξετε).

Εύκολη τοποθέτηση σε 4 βήματα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
1. ΕΠΙΛΟΓΗ
Σας καλεί ένας σύμβουλος για να προσδιορίσετε ποια λύση ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. 
2. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ
Ένας τεχνικός αναλύει τις ανάγκες για την τοποθέτηση της λύσης στο σπίτι σας. 
3. ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Ο σύμβουλος σας στέλνει μια προσφορά για την αγορά και την τοποθέτηση του φορτιστή wall box. 
4. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Ένας τεχνικός παραδίδει, τοποθετεί και εκκινεί τον φορτιστή wall box στο σπίτι σας 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Υπάρχουν διάφοροι τύποι καλωδίων για την επαναφόρτιση του ηλεκτρικού ή του υβριδικού επαναφορτιζόμενου αυτοκινήτου σας, οι οποίοι προσαρμόζονται ανάλογα με τη λύση φόρτισης που έχετε επιλέξει και την ισχύ του φορτιστή που είναι ενσωματωμένος στο όχημά σας. Όλα τα καλώδια φόρτισης είναι διαθέσιμα ως αξεσουάρ. Μάθετε περισσότερα στο πλησιέστερο DS STORE.
Καλώδιο Mode 2
Αυτό το καλώδιο αποδίδει έως 1,8 kW ισχύος. Είναι βελτιστοποιημένο για χρήση σε οικιακή πρίζα. 
Ενισχυμένο καλώδιο Mode 2
Αυτό το καλώδιο αποδίδει έως 3,2 kW ισχύος. Είναι βελτιστοποιημένο για χρήση σε ενισχυμένη πρίζα. 
Μονοφασικό καλώδιο Mode 3
Αυτό το καλώδιο αποδίδει έως 7,4 kW ισχύος. Είναι βελτιστοποιημένο για χρήση σε φορτιστή DS Wall Box 7,4 kW ή σε δημόσιο σταθμό φόρτισης. 
Τριφασικό καλώδιο Mode 3
Αυτό το καλώδιο αποδίδει έως 22 kW ισχύος. Είναι βελτιστοποιημένο για χρήση σε φορτιστή DS Wall Box 11 kW ή 22 kW ή σε δημόσιο σταθμό φόρτισης. 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ;

Υπολογίστε τον χρόνο επαναφόρτισης σύμφωνα με το επίπεδο αυτονομίας σας

Δημόσια φόρτιση

Αποκτήστε πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών φόρτισης

Η φόρτιση eSolutions Charging είναι η επιλογή της Free2move eSolutions που επιλέχθηκε από την DS Automobiles για τη φόρτιση του ηλεκτρικού ή του plug-in υβριδικού αυτοκινήτου σας σε δημόσια σημεία φόρτισης.

Εφόσον είστε συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητό σας μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να οδηγήσετε οπουδήποτε στη Γαλλία και στην Ευρώπη με απόλυτη ηρεμία.

Επίσης, είτε βρίσκεστε εντός πόλης είτε διανύετε πιο μακρινή διαδρομή, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε όλα τα σημεία φόρτισης που είναι συμβατά με τα μοντέλα χάρη σε μια ειδική λειτουργία πλοήγησης.

Οδηγήστε με απόλυτη ηρεμία χάρη σε ένα δίκτυο περισσότερων από 67.000 σταθμών φόρτισης στη Γαλλία και σχεδόν 330.000 στην Ευρώπη.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΤΕ ΤΟ E-TENSE ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Βρείτε τους σταθμούς φόρτισης που είναι συμβατοί με το ηλεκτρικό ή το plug-in υβριδικό μοντέλο σας
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ;

Η φόρτιση του ηλεκτρικού σας οχήματος απαιτεί δύο τύπους διαθέσιμης ενέργειας: εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) ή συνεχές ρεύμα (DC). Το εναλλασσόμενο ρεύμα, που διανέμεται από τα περισσότερα δημόσια δίκτυα, σας επιτρέπει να φορτίσετε την μπαταρία σας στο σπίτι και, σε αυτήν την περίπτωση, ο χρόνος φόρτισης εξαρτάται από την ισχύ (kW) των καλωδίων φόρτισης σε συνδυασμό με την ικανότητα του φορτιστή που είναι ενσωματωμένος στο DS σας.

Άλλα τερματικά, που είναι γενικά προσβάσιμα σε σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινητοδρόμων, μετατρέπουν το εναλλασσόμενο ρεύμα σε συνεχές ρεύμα. Κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης διαδρομής, σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από την ταχεία και βελτιστοποιημένη επαναφόρτιση της μπαταρίας σας. Λάβετε υπόψη ότι είναι συμβατοί αποκλειστικά με 100% υβριδικά οχήματα.

 
 
 
 
 
 

NOUVELLE DS 7