ALLER AU CONTENU

DS Service

Συντηρηση υψηλων προδιαγραφων

Η DS SERVICE σας προσφέρει αυτή την ιδιαίτερη προσοχή κάθε φορά που πρέπει να φροντίσετε το αυτοκίνητό σας.

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, το σέρβις του αυτοκινήτου σας DS προσαρμόζεται τέλεια στο πρόγραμμά σας, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε τις δουλειές σας χωρίς καν να χρειαστεί να αφήσετε το DS σας στο συνεργείο. Το σέρβις δεν ήταν ποτέ τόσο απλό.

Εξατομικευμενες συμβουλες συντηρησης

Η τεχνογνωσία των τεχνικών της DS
Ζήστε την εμπειρία της αριστείας στα συνεργεία μας χάρη στην εγγύτητα και την τεχνογνωσία των εξειδικευμένων συμβούλων σέρβις και των τεχνικών μας που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για να φροντίζουν εσάς και το DS σας. 
Κάντε κράτηση για την καλύτερη φροντίδα του αυτοκινήτου σας
Για να ταξιδέψετε με ηρεμία, επωφεληθείτε από την παρακολούθηση, συντήρηση ή επισκευή του DS σας. Σας εγγυόμαστε την τεχνογνωσία των τεχνικών μας, τα ανταλλακτικά που ταιριάζουν στο όχημά σας και τις ανταγωνιστικές τιμές. 
Πακέτα
Οι καλύτεροι τεχνικοί μας εξασφαλίζουν τον έλεγχο και την επισκευή του οχήματός σας, προσφέροντάς σας παράλληλα εξατομικευμένα πακέτα με ελεγχόμενο κόστος. 

Υποστηριξη σε καθε σταδιο

Κλείστε online το ραντεβού σας

Με λίγα μόνο κλικ ή στην εφαρμογή MyDS, επιλέξτε το πλησιέστερο συνεργείο και επιλέξτε την ακριβή ώρα της επίσκεψής σας.

Η DS Service κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσει την παρακολούθηση, συντήρηση ή επισκευή του οχήματός σας, πάντα σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς.

Διαφανείς Προσφορές

Στην ιστοσελίδα μας ή στο MyDS, μπορείτε να λάβετε προσφορά για τις ανάγκες σας. Αυτή είναι επίσης μια ευκαιρία να μάθετε ποια πακέτα είναι κατάλληλα για τον προϋπολογισμό σας και το όχημά σας.

Αφήστε και παραλάβετε το DS σας όποτε θέλετε

Αφήστε το αυτοκίνητό σας στο συνεργείο μας, ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας ή της νύχτας, με το τερματικό My DS Service 24/7. Η καθοδήγηση στην οθόνη θα σας καθοδηγήσει για την παράδοση ή την παραλαβή του αυτοκινήτου σας μέσα σε λίγα λεπτά, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

DS VALET, αξιοποιώντας στο έπακρο το χρόνο σας

Η DS Automobiles σας εξοικονομεί χρόνο, θέτοντας στη διάθεσή σας έναν ειδικό παρκαδόρο κατά την αγορά της DS σας, καθώς και όταν την πηγαίνετε σε ένα ραντεβού στα συνεργεία μας. Στη συνέχεια, φροντίζουμε το αυτοκίνητό σας και το παραδίδουμε σε μια τοποθεσία της επιλογής σας.

Videocheck: ακολουθήστε την συντήρη σας μέσω βίντεο για πλήρη διαφάνεια

Αφού παραδοθεί στο συνεργείο και πριν από την έναρξη οποιασδήποτε εργασίας, οι ειδικοί μας πραγματοποιούν πλήρη διάγνωση του DS σας. Εάν διαπιστώσουν ότι πρέπει να γίνουν πρόσθετες εργασίες, θα σας ενημερώσουν στέλνοντάς σας το βίντεο της διάγνωσης και εξηγώντας σας τις προβλεπόμενες εργασίες. Στη συνέχεια εξαρτάται από εσάς αν θα συμφωνήσετε ή όχι να γίνουν όλα αυτά ταυτόχρονα.

ΛΥΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Οι επισκευές ή η συντήρηση έρχονται μερικές φορές σε λάθος χρόνο. Ωστόσο, το να φροντίζετε να έχετε πάντα ένα αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ασφάλεια εσάς και των αγαπημένων σας προσώπων.

Εξαιτίας αυτού, για να μπορείτε να οδηγείτε με απόλυτη ηρεμία, διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο των οικονομικών σας, η DS Service προσφέρει νέες υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την πληρωμή των υπηρεσιών συνεργείου πιο εύκολη και πιο κατανεμημένη.

Επωφεληθείτε από τις διευκολύνσεις πληρωμών μας* για μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία.

*Απλό και γρήγορο και απόλυτα ασφαλές, δεν επιβάλλονται πρόσθετες χρεώσεις.

Οδική βοήθεια της DS

Η ανταπόκρισή μας για την ασφάλεια και την άνεσή σας.

Επωφεληθείτε από το DS ASSISTANCE που σας προστατεύει από το παραμικρό πρόβλημα με το όχημά σας.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο συντήρησης

Για απόλυτη διαφάνεια, απολαύστε μια εύχρηστη υπηρεσία με το ψηφιακό αρχείο σέρβις "Maintenance e-book" που διατίθεται μέσω της εφαρμογής MyDS. Επικοινωνήστε με τον σύμβουλο εμπειρογνωμόνων DS σας για να το ενεργοποιήσετε.

Για τη δική σας ευκολία, το αρχείο σέρβις εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο σε έντυπη μορφή.

Τηλεσυντήρηση

Η τηλεσυντήρηση διασφαλίζει ότι το όχημά σας βρίσκεται σε καλή κατάσταση λειτουργίας και σας προειδοποιεί για τυχόν προειδοποιήσεις ασφαλείας ή συντήρησης. Εάν είναι απαραίτητο, η DS Automobiles θα κανονίσει δωρεάν ένα ραντεβού στο κατάστημα πώλησης της προτίμησής σας.

Υπηρεσιες

Η εμπειρία σας επεκτείνεται

Η ONLY YOU σας προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών σχεδιασμένων για εσάς και προσαρμοσμένων στις προσδοκίες σας. Επωφεληθείτε από υπηρεσίες όπως το DS VALET, που σας εγγυώνται ψυχική ηρεμία, κινητικότητα και αποκλειστικότητα για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία DS.

Εφαρμογή MyDS

Η εφαρμογή MyDS έχει σχεδιαστεί για να σας συνδέει με το αυτοκίνητο DS και το περιβάλλον του. Επεκτείνετε την οδηγική σας εμπειρία πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε ταξίδι.