ALLER AU CONTENU

PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ DS

Ο συνδυασμός βενζίνης και ηλεκτρικής ενέργειας στους plug-in υβριδικούς κινητήρες E-TENSE προσφέρει ισχύ και ευελιξία. Η ηλεκτρική ισχύς σημαίνει χαμηλές ή μηδενικές εκπομπές ρύπων και αθόρυβη, δυναμική εκκίνηση.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Ήσυχη και άνετη οδήγηση

Στο τιμόνι των plug-in υβριδικών μας, απολαύστε μια ομαλή, αθόρυβη εμπειρία οδήγησης. Όταν μεταβείτε στην ηλεκτρική λειτουργία, ένα κυανό LED ανάβει πίσω από το παρμπρίζ για να υποδείξει ότι έχει ενεργοποιηθεί.

Αποκλειστικές υπηρεσίες E-TENSE

Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες της DS Automobiles απευθείας από το smartphone ή το όχημά σας για να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας: εντοπίστε σημεία φόρτισης και προγραμματίστε την επαναφόρτιση ή εγκαταστήστε ένα σημείο επαναφόρτισης στο σπίτι σας.

Εκπομπές Ρύπων

Με τον επαναφορτιζόμενο υβριδικό κινητήρα, τα οχήματά μας E-TENSE συνδυάζουν χαμηλές εκπομπές ρύπων και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου: από 30 g/km CO₂ και 1,4 l/100km (ανάλογα με το μοντέλο). Έτσι, μπορείτε να κυκλοφορείτε στην πόλη ακόμη και όταν υπάρχουν κυκλοφοριακοί περιορισμοί.

ΙΣΧΥΣ & ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Λειτουργίες οδήγησης

Τα plug-in υβριδικά μας διαθέτουν τέσσερις λειτουργίες οδήγησης:

 

Η λειτουργία HYBRID, που είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, σας επιτρέπει να οδηγείτε ορισμένες φορές με ηλεκτρική λειτουργία και άλλες φορές με βενζινοκίνητη λειτουργία. Χρήσιμη τόσο στην πόλη όσο και στον αυτοκινητόδρομο, σας προσφέρει βέλτιστη χρήση της ηλεκτρικής ισχύος.

 

 Η λειτουργία Zero Emission είναι ιδανική για ταξίδια σε αστικές περιοχές. Μπορείτε να διανύσετε περισσότερα από 65 χιλιόμετρα (κύκλος WLTP¹ ανάλογα με το μοντέλο) χωρίς να καταναλώσετε ούτε μια σταγόνα βενζίνης. Απολύτως αθόρυβο στο αυτοκίνητο, εξαιρετικά ευέλικτο: βιώστε νέες αισθήσεις.

 

 Ενεργοποιήστε τη λειτουργία SPORT για να απελευθερώσετε όλες τις δυνατότητες του DS E-TENSE σας. Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης αποδίδει όλη την ισχύ του, υποβοηθούμενος από τους δύο ηλεκτροκινητήρες. Επιτάχυνση: η οδηγική σας απόλαυση βρίσκεται στο αποκορύφωμά της.

 

 Η λειτουργία 4X4 ή 4WD (στην έκδοση E-TENSE 4x4) ενισχύει την πρόσφυση σε δρόμους ή σε δύσβατα εδάφη. Η ισχύς του κινητήρα εσωτερικής καύσης και των ηλεκτροκινητήρων μεταδίδεται ομοιόμορφα και στους τέσσερις τροχούς, βελτιώνοντας σημαντικά την πρόσφυση σε βρεγμένους, λασπωμένους, χιονισμένους ή ελικοειδείς δρόμους.

Αναγεννητικό φρενάρισμα

Χάρη στη συμμετοχή μας στη Formula E και τον διπλό τίτλο μας στο πρωτάθλημα, έχουμε αναπτύξει μια σειρά από καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένης της αναγεννητικής πέδησης. Όπως ένα φρένο κινητήρα, μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική κατά την επιβράδυνση, φορτίζοντας την μπαταρία του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου.

 

Η λειτουργία αυτή μπορεί να ενεργοποιηθεί με το πάτημα ενός κουμπιού στο μοχλό ταχυτήτων.

Λειτουργία E-SAVE

Η λειτουργία E-SAVE αποθηκεύει ηλεκτρική ενέργεια έως και 30 km στις μπαταρίες σας για μελλοντική χρήση. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την πρόβλεψη μιας ζώνης περιορισμένης κυκλοφορίας που προορίζεται μόνο για "καθαρά" οχήματα.

 

Ο χάρτης που είναι διαθέσιμος στη μεγάλη οθόνη αφής σας δείχνει σε πραγματικό χρόνο την περίμετρο που μπορείτε να καλύψετε με την ηλεκτρική λειτουργία, καθώς και τους σταθμούς επαναφόρτισης.

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ

Τα plug-in υβριδικά προσφέρουν εξοικονόμηση χρημάτων ακόμη και κατά την εγγραφή. Όταν αγοράζετε ένα νέο υβριδικό όχημα, δικαιούστε πριμοδότηση. Ένα PHEV μπορεί επίσης να απαλλαγεί από τα τέλη ταξινόμησης.

Ανακαλύψτε τα οφέλη

 

 

Υπολογίστε τις οικονομίες σας

 

 

SAVINGS CALCULATOR WIDGET NOT AVAILABLE

Υπολογίστε το εύρος σας

Ρυθμίστε τις παρακάτω παραμέτρους για να διαπιστώσετε την πραγματική σας αυτονομία
AUTONOMY SIMULATOR WIDGET NOT AVAILABLE

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗ

Είναι πάντα μια καλή στιγμή για επαναφόρτιση

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι επαναφόρτισης της μπαταρίας του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου. Ανάλογα με τη μέθοδο φόρτισης που επιλέγετε, ο χρόνος φόρτισης θα διαφέρει.

 

Μπορείτε να επιλέξετε να φορτίσετε στο συνηθισμένο σημείο στάθμευσης. Τη νύχτα στο σπίτι ή κατά τη διάρκεια της ημέρας στη δουλειά, για παράδειγμα. Σε μεγαλύτερα ταξίδια, σταματήστε σε έναν σταθμό ταχείας φόρτισης για ένα σύντομο διάλειμμα. Θα ανακτήσετε το 80% της αυτονομίας σας σε 30 λεπτά.

Εφαρμογή MyDS

Πληροφορίες σχετικά με την αυτονομία

Η εφαρμογή MyDS σάς επιτρέπει να ελέγχετε την εμβέλεια του plug-in υβριδικού σας οχήματος σε πραγματικό χρόνο. Όταν φορτίζετε, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την ταχύτητα και τη διάρκειά του.

Απομακρυσμένη φόρτιση

Με τον απομακρυσμένο έλεγχο φόρτισης, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή MyDS για να ξεκινήσετε μια φόρτιση ή να μεταβείτε σε προγραμματισμένη φόρτιση. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να φορτίζετε σε πιο βολικές ώρες.

Απομακρυσμένη θέρμανση και κλιματισμός

Μπορείτε να προγραμματίσετε τη θέρμανση ή τον κλιματισμό του αυτοκινήτου σας χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις προ-κλιματισμού. Σχεδιασμένη για την άνεσή σας, η λειτουργία αυτή διατηρεί επίσης την εμβέλεια της μπαταρίας σας όταν το όχημα φορτίζει.