ALLER AU CONTENU

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ DS

Βυθιστείτε στην καρδιά της DS

Όταν η τεχνολογία αιχμής συναντά τον ποιητικό σχεδιασμό, όταν ο ανταγωνισμός γεννά την καινοτομία, όταν τα ευγενή υλικά συναντούν την εξαιρετική δεξιοτεχνία, το αυτοκίνητο γίνεται υψηλή ραπτική.

 

Πριν από 7 χρόνια, η DS Automobiles έθεσε στον εαυτό της μια πρόκληση: να αναβιώσει το savoir-faire της γαλλικής αυτοκινητιστικής πολυτέλειας.

 

Πώς όμως δημιουργείς μια μάρκα σε μια αγορά που δεν το περιμένει;

 

Το ντοκιμαντέρ "The Art of DS" αφηγείται την ιστορία.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 :Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
Από την προέλευσή της έως την αναγέννησή της, ανακαλύψτε την τεράστια πρόκληση που έθεσε στον εαυτό της η DS Automobiles, η οποία αντιμετωπίστηκε με επιτυχία. 1955, η γέννηση της DS, και μαζί της η ενσάρκωση της γαλλικής αυτοκινητιστικής αριστείας. Τόλμη, τεχνολογία, άνεση: το νικητήριο κοκτέιλ του πρωτοποριακού πνεύματος που καθορίζει ακόμα και σήμερα τη φιλοσοφία της μάρκας. Σήμερα, ομάδες μηχανικών και σχεδιαστών αναπτύσσουν την εξαιρετική τεχνογνωσία τους για να συνεχίσουν να γράφουν αυτή την ιστορία και να σχεδιάζουν τα αυτοκίνητα του αύριο. 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 : Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Πώς ορίζετε την DS Automobiles; Πώς μεταφράζουμε αυτή την κληρονομιά σε δημιουργία; Πώς μπορούμε να διευρύνουμε τα όρια του σχεδιασμού για να τον φέρουμε στο επίπεδο της τέχνης;

Από το στυλ προκύπτει ο σχεδιασμός. Και όταν η πρωτοποριακή τεχνολογία συναντά την ποίηση του σχεδιασμού, το αποτέλεσμα είναι η γαλλική αυτοκινητική αριστεία, που ενσαρκώνει η DS.

Οι βασικές αρχές του σχεδιασμού της μάρκας: ένα πνεύμα πρωτοπορίας, αναλογίες, μια εντυπωσιακή σιλουέτα και εκλεπτυσμένοι εσωτερικοί χώροι.

 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 : ΤΟ SAVOIR-FAIRE
Το στυλ απαιτεί μια ιδιαίτερη τεχνογνωσία, που κληρονομήθηκε από την παραδοσιακή χειροτεχνία και εκφράζεται σήμερα, στην DS Automobiles, με νεωτερισμό, από παθιασμένους άνδρες και γυναίκες. Κατακτούν το υλικό και υποτάσσουν την τεχνολογία για να εργαστούν σε κάθε λεπτομέρεια, σε κάθε φινίρισμα, όπως η χρήση μαρκετερί από άχυρο, η εφεύρεση της μαργαριταρένιας βελονιάς ή ακόμη και τα καθίσματα του βραχιολιού του ρολογιού... Η φινέτσα, η ασυμβίβαστη ποιότητα και η εξαιρετική γαλλική τεχνογνωσία εφαρμόζονται στο αυτοκίνητο DS. 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 : Η ΣΙΩΠΗ

Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς. Ένας από τους βασικούς στόχους και αξίες της DS Automobiles.

Το αυτοκίνητο DS πρέπει να διανύει τα χιλιόμετρα με απόλυτη ηρεμία και υψηλό επίπεδο άνεσης.

Και αυτό σημαίνει ήχος- η έκφραση της γαλήνης μέσω της σημασίας της σιωπής στη σχεδίαση.

Όλα αυτά αποτελούν μέρος αυτού που αποκαλούμε "The DS Experience". Μια καινοτόμα, κορυφαία εμπειρία οδήγησης. Ανακαλύψτε τις λεπτές τεχνικές και την ακρίβεια που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη αυτής της υπεροχής.

 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 : ΑΠΟΔΟΣΗ

Από τον ανταγωνισμό προέρχεται η καινοτομία στην αυτοκινητοβιομηχανία. Με γνώμονα την τόλμη και την επιθυμία να κατασκευάσουμε το αυτοκίνητο του αύριο, η ενεργειακή μετάβαση ήταν μια προφανής επιλογή.

 

Το ίδιο και η Formula E, μέσω της ομάδας DS TECHEETAH, η οποία έχει γίνει σημείο αναφοράς.

 

Η DS είναι υπερήφανη για την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει στον ηλεκτρικό μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η φιλοδοξία μας είναι πάντα να συμπεριλάβουμε αυτές τις τεχνολογίες, εμπνευσμένες από τους αγώνες, σε αυτά τα εξαιρετικά μοντέλα.

 

Η επίτευξη της αριστείας στη μεταφορά δεξιοτήτων μεταξύ της Formula E και των αυτοκινήτων παραγωγής- αυτό είναι το πνεύμα της πρωτοπορίας!

 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 : ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Είναι δυνατόν να αγνοήσουμε την τεχνολογία σε ένα αυτοκίνητο;

 

Η καινοτομία είναι ένας από τους λόγους ύπαρξης της DS Automobiles. Να προσφέρει στον οδηγό μια μοναδική και αυθεντική εμπειρία. Μια σχεδίαση συνώνυμη με τη φυσικότητα, την απλότητα και τη γαλήνη.

 

Εξαιρετικά υλικά που ενισχύονται από το αποτύπωμα του μέλλοντος. Διαισθητική επαφή με τη μηχανή.

 

Και γιατί όχι η γέννηση της τεχνολογίας των υπερήχων αύριο;

 

Η καινοτομία στην DS Automobiles αποτελεί αντανάκλαση της γαλλικής αριστείας.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κληρονομιά

Εμπνευσμένη από την αρχική DS που παρουσιάστηκε το 1955, η DS Automobiles, που δημιουργήθηκε το 2014, αποτελεί σύμβολο τόλμης και καινοτομίας.