ALLER AU CONTENU

Πακέτα συντήρησης DS

Η DS σας υποστηρίζει σε κάθε στάδιο της ζωής του οχήματός σας

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα ελέγξουν και θα επισκευάσουν το όχημά σας προσφέροντάς σας πακέτα και αξιολογήσεις εγγυημένες από τον κατασκευαστή.

Τα κυριότερα σημεία της υπηρεσίας DS

  • All-inclusive τιμολόγηση: τα πακέτα περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, εργασία και εγγύηση ενός έτους για τα γνήσια ανταλλακτικά DS, γνωστά ως MOPAR
  • Μια σχέση εμπιστοσύνης: χάρη στο Videocheck, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μοιράζονται μαζί σας ένα βίντεο για τυχόν πρόσθετες εργασίες που απαιτούνται
  • Ποιότητα: οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι στις τελευταίες τεχνολογίες που εγκαθίστανται στην DS σας.

 

Γνήσια ποιότητα, συμπεριλαμβανομένης της ψυχικής ηρεμίας

'Πακέτα all-inclusive, που περιλαμβάνουν ελέγχους από τους ειδικούς μας, εργασία και γνήσια ανταλλακτικά DS, τα οποία ονομάζονται MOPAR. Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται για τις εργασίες συντήρησής σας είναι 100% πανομοιότυπα με τα ανταλλακτικά που τοποθετούνται στα καινούργια οχήματα. Είναι τα πλέον κατάλληλα για το όχημά σας DS και εγγυώνται τη μέγιστη ασφάλεια. Χάρη σε αυτή την αυθεντική ποιότητα, μπορείτε να διατηρήσετε την απόδοση του αυτοκινήτου σας όλα αυτά τα χρόνια.

ΠΑΚΕΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

Για να διασφαλίσουμε ότι θα απολαμβάνετε την ίδια οδηγική ευχαρίστηση όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε αναπτύξει ένα πρόγραμμα συντήρησης προσαρμοσμένο στην DS σας.

ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΑΔΙΟΥ

Για να διατηρήσετε τον κινητήρα σας και τη μακροζωία του και να μειώσετε έτσι τις εκπομπές ρύπων και την κατανάλωση καυσίμου, το λάδι του οχήματός σας πρέπει να αλλάζεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

ΠΑΚΕΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Το σύστημα κλιματισμού σας επιτρέπει να διατηρείτε την άνεσή σας και να απολαμβάνετε ένα υγιές εσωτερικό.

ΠΑΚEΤΟ ΠΑΡΜΠΡIΖ

Όταν οδηγείτε το DS σας, περιμένετε τέλεια ορατότητα και προστασία από εξωτερικές επιθέσεις. Μόλις το παρμπρίζ σας υποστεί βλάβη, οι ειδικοί μας το επισκευάζουν ή ακόμη και το αλλάζουν για να διασφαλίσουν την ασφάλειά σας.

ΠΑΚEΤΟ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤHΡΩΝ

Οι υαλοκαθαριστήρες αποτελούν βασικό μέρος του οχήματός σας και εγγυώνται την ασφάλειά σας.

ΠΑΚΕΤΟ ΦΡΕΝΩΝ

Το σύστημα πέδησης πρέπει να ανταποκρίνεται άμεσα και με ακρίβεια στις απαιτήσεις σας. Ένας τακτικός έλεγχος θα διασφαλίσει την ασφάλειά σας και θα αποφύγει μεγαλύτερες αποστάσεις πέδησης.

ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Ως το μοναδικό σημείο επαφής μεταξύ του οχήματός σας και του εδάφους, τα ελαστικά σας είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια, την άνεση και την απόδοση του DS σας.

ΠΑΚΕΤΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

Η ακεραιότητα των αμορτισέρ σας είναι συνώνυμη με την ασφάλεια του οχήματός σας. Για να διασφαλίσετε ότι απολαμβάνετε μια άψογη οδηγική εμπειρία, η μάρκα DS Automobiles συνιστά να ελέγχετε τακτικά την κατάσταση των αμορτισέρ σας.

ΠΑΚΕΤΟ ΚΙΤ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ

Considérée comme l'un des éléments les plus importants de votre voiture, la courroie de distribution se doit d'être en parfait état pour permettre au moteur de fonctionner correctement.

ΠΑΚΕΤΟ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ

Ο ρόλος της μπαταρίας είναι να διατηρεί το DS σας σε λειτουργία σε όλες τις καιρικές συνθήκες και ανά πάσα στιγμή. Διατηρήστε την για βέλτιστη διάρκεια ζωής.

ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΥ ΚΤΕΟ

Ένας τεχνικός έλεγχος με πλήρη ψυχική ηρεμία με τον τεχνικό προ-έλεγχο.

Οι τεχνικοί μας πραγματοποιούν τον τεχνικό προ-έλεγχο του οχήματός σας σε όλα τα σημεία του Τεχνικού Ελέγχου και σας ειδοποιούν για τις απαραίτητες επισκευές.

ΠΑΚΕΤΟ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑΣ

Το αμάξωμα του οχήματός σας μπορεί να υποφέρει από γρατζουνιές και μικρά βαθουλώματα. Επαναφέρετε στο όχημά σας την αρχική του εμφάνιση χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών σε θέματα Φανοποιείας της DS.

Επωφεληθείτε από τις λύσεις πληρωμών της DS Service

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει για τη συντήρηση του οχήματός σας.

Πληρώστε για τις υπηρεσίες συνεργείου που πραγματοποιούνται στο DS σας όπου μέσω γραπτού μηνύματος στο smartphone σας θα λάβετε την ενημέρωση για να εξοικονομήστε χρόνο όταν επιστρέφετε το όχημά σας.

 

Σας προσφέρουμε αποκλειστικές επιλογές πληρωμής:

• Πληρώστε μετρητά

• Έως και 4 μηνιαίες πληρωμές

 

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τα ραντεβού μας online

Επιλέξτε το πλησιέστερο συνεργείο και επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία της DS για τη συντήρηση του οχήματός σας σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς.