ALLER AU CONTENU

Η σειρά της DS Automobiles

Ανακαλύψτε τα μοντέλα μας

Η DS Automobiles σας προσκαλεί να ζήσετε εξαιρετικά ταξίδια χάρη στην ευρεία γκάμα οχημάτων υψηλής ποιότητας.

SUV & Crossovers

Με τη σχεδίασή τους που προκαλεί δύναμη με κομψότητα, τα SUV μας αμφισβητούν τους καθιερωμένους κώδικες. Συνδυάζοντας την άνεση με την καλύτερη τεχνολογία, τα  DS 3 και  DS 7 έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν μια εξαιρετική αισθητική εμπειρία.

Berlines

Η γκάμα των οδικών και συμπαγών σεντάν θα σας σαγηνεύσει με την κομψότητα και τον καλό χειρισμό τους. Με τα DS 4 και DS 9, απολαύστε ακλόνητη οδηγική άνεση για μεγάλες αποστάσεις καθώς και για αστικές διαδρομές. Διαθέσιμο με θερμικό ή ηλεκτρικό κινητήρα, θα έχετε επίσης την επιλογή μεταξύ διαφορετικών επιπέδων φινιρίσματος.

Ηλεκτρικά Μοντέλα

Γεννημένη από τη δέσμευσή μας στη Formula E, η ηλεκτροκίνηση είναι αγκυροβολημένη στο DNA μας και ενσαρκώνει το μέλλον. Τα ηλεκτρικά οχήματα θα μεταμορφώσουν τα ταξίδια σας: άμεσα διαθέσιμη ροπή, απόδοση, απόλυτη σιωπή επί του σκάφους: ανακαλύψτε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο σύμφωνα με την DS σήμερα.

Plug-in υβριδικά μοντέλα

Μηδενικές εκπομπές CO2 σε 100% ηλεκτρική λειτουργία, μειωμένη κατανάλωση σε μικτό κύκλο: ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του plug-in υβριδικού. Αποτελεσματικά και ευέλικτα, τα plug-in υβριδικά μας οχήματα μεταμορφώνουν κάθε ταξίδι σε μια στιγμή απόλαυσης.

Επαγγελματικά

Η DS Automobiles προσφέρει μια ευρεία επιλογή οχημάτων υψηλής ποιότητας για να καλύψει όλες τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Από την επιλογή των μοντέλων σας έως τη διαχείριση του στόλου των οχημάτων σας, οι ειδικοί μας της DS θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν με στοχευμένο τρόπο στις συγκεκριμένες προσδοκίες της εταιρείας σας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Ανακαλύψτε το F.A.Q.

Πώς να επιλέξετε το νέο σας αυτοκίνητο;

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου αντιπροσωπεύει μια σημαντική επένδυση και απαιτεί να ληφθούν υπόψη διάφορα κριτήρια: σιλουέτα, αριθμός θέσεων, αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, κινητήρας, συχνότητα χρήσης κ.λπ. Συνιστάται επίσης να σκεφτείτε τι πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε: για παράδειγμα για οδήγηση στην πόλη ή μακρινά ταξίδια σε αγροτικές περιοχές.

Τι τύπο αυτοκινήτου να επιλέξετε;

Για να επιλέξετε προσεκτικά το νέο σας όχημα, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τα διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων. Η DS Automobiles προσφέρει μια σειρά από sedan, SUV και Crossover.

 

SUV & Crossover
Τα SUV και τα Crossover είναι παρόμοια ως προς τη σχεδίασή τους, κυρίως με υψηλή απόσταση από το έδαφος που επιτρέπει ένα ψηλό κάθισμα, όπως ένα όχημα παντός εδάφους. Αυτά τα ευρύχωρα οχήματα έχουν μεγάλο εσωτερικό όγκο και προσφέρουν όλη την άνεση ενός οικογενειακού αυτοκινήτου. Στη γκάμα DS συναντάμε το Νέο DS 3 και το Νέο DS 7 αλλά και το DS 4 σε έκδοση Cross.

 

Berlines
Τα σεντάν είναι μεσαίου μεγέθους, επιμήκη αυτοκίνητα με προσεγμένο φινίρισμα. Τα σεντάν έχουν γενικά ισχυρούς κινητήρες που τους επιτρέπουν να καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις χωρίς να παραμελούν την άνεση του οδηγού και των επιβατών. Σε αυτή τη σειρά βρίσκουμε το DS 9 ή το DS 4.

Ηλεκτρικό, υβριδικό, βενζίνη  ή ντίζελ: ποιον κινητήρα να διαλέξετε;

Θερμοκίνητα οχήματα
Τα θερμικά αυτοκίνητα, με κινητήρα βενζίνης ή ντίζελ, εξακολουθούν να είναι σε ζήτηση παρά την άνοδο των ηλεκτρικών οχημάτων. Πράγματι, τα αυτοκίνητα με θερμικούς κινητήρες είναι δημοφιλή για μεγάλες αποστάσεις χάρη στην αυτονομία τους.

 

Επιλέξτε ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Η απόκτηση ενός νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο κόστος αγοράς. Ωστόσο, τα πλεονεκτήματα αυτού του κινητήρα είναι αδιαμφισβήτητα: εξοικονόμηση κόστους που συνδέεται με τη συντήρηση καυσίμων και οχημάτων, οικολογικά επειδή δεν εκπέμπονται CO2.


Ο υβριδικός συμβιβασμός;
Ένα υβριδικό αυτοκίνητο συνδυάζει θερμικό και ηλεκτρικό κινητήρα. Ο υβριδικός κινητήρας μπορεί έτσι να είναι η τέλεια κατανόηση προκειμένου να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα κάθε τεχνολογίας. Σήμερα, όλα τα μοντέλα της σειράς DS είναι διαθέσιμα


Αξιοπιστία και ξεγνοιασιά με ένα νέο αυτοκίνητο
Η τιμή αγοράς ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι σίγουρα χαμηλότερη από αυτή ενός νέου αυτοκινήτου. Ωστόσο, η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου σας προσφέρει μια ορισμένη ηρεμία: εγγύηση του κατασκευαστή, εκτεταμένη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού, εξοικονόμηση κόστους συντήρησης κ.λπ.


Χρηματοδότηση του νέου σας αυτοκινήτου
Η DS Automobiles σας προσφέρει πολλές λύσεις χρηματοδότησης για το νέο σας όχημα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο χωρίς προκαταβολή, να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλές επιλογές χρηματοδότησης, πίστωση αυτοκινήτου ή χρηματοδοτική μίσθωση.

Γιατί να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο;

Αξιοπιστία και ξεγνοιασιά με ένα νέο αυτοκίνητο
Η τιμή αγοράς ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι σίγουρα χαμηλότερη από ό,τι ενός νέου. Ωστόσο, η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου σας προσφέρει ξεγνοιασιά: εγγύηση κατασκευαστή, παρατεταμένη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων, εξοικονόμηση χρημάτων στο κόστος συντήρησης κ.λπ.


Χρηματοδότηση του νέου σας αυτοκινήτου
Η DS Automobiles προτείνει διάφορες λύσεις χρηματοδότησης για το νέο σας αυτοκίνητο οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο χωρίς προκαταβολή, υπάρχουν διάφορες επιλογές χρηματοδότησης, ένα δάνειο αυτοκινήτου ή χρηματοδοτική μίσθωση.

Επιλέξτε επαγγελματικό αυτοκίνητο

Είτε έχετε επιχείρηση οχημάτων ιδιωτικής μίσθωσης είτε ταξί, είτε ακόμα και επιχείρηση που χρειάζεται αυτοκίνητο, η DS Automobiles προσφέρει μια σειρά από premium επαγγελματικά αυτοκίνητα με υβριδικές εκδόσεις που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας.