ALLER AU CONTENU

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Το πνεύμα του avant-gard οδηγεί το πάθος της DS Automobiles για καινοτομία και αριστεία. 

Τα οχήματά μας είναι εξοπλισμένα με τις βέλτιστες τεχνολογίες που σας εγγυώνται ασφαλή και συνδεδεμένη οδηγική εμπειρία

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ HEAD UP DS

Η διευρυμένη οθόνη Head Up παρέχει μια καθηλωτική οπτική εμπειρία παρόμοια με την επαυξημένη πραγματικότητα. Μέσα από το παρμπρίζ σε μέγεθος διαγωνίου 21” και 4 μέτρα μπροστά, προβάλλονται οι ψηφιακές σαν να βρίσκονται στο δρόμο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται ποτέ να κοιτάζετε αλλού.

Διατίθεται στο DS 4

DS PARK PILOT

Με το DS PARK PILOT, η στάθμευση γίνεται εξαιρετικά εύκολη (i).

 

Αυτό το ευφυές σύστημα μπορεί να ανιχνεύσει ένα χώρο στάθμευσης αρκετά μεγάλο για το DS σας, απλά οδηγώντας με ταχύτητα έως και 30 km/h. Με την τεχνολογία υποβοήθησης στάθμευσης, το αυτοκίνητο σταθμεύει από μόνο του, κάθετα ή παράλληλα, χωρίς ο οδηγός να αγγίζει το τιμόνι ή τα πεντάλ.

Διατίθεται στο DS 9

ADVANCED TRACTION CONTROL

Το σύστημα Advanced Traction Control προσαρμόζει την πρόσφυση των μπροστινών τροχών και, χάρη στις τρεις λειτουργίες οδήγησης, σας επιτρέπει να οδηγείτε με ασφάλεια σε δύσκολα εδάφη, όπως χιόνι, άμμο ή λάσπη. Επιπλέον, το Hill Assistant Descent Control μειώνει τον κίνδυνο ολίσθησης ή απώλειας ελέγχου σε κλίσεις άνω του 5%.

Διατίθεται στο DS 4 και το νέο DS 7

ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΟΠΙΣΘΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Για πρόσθετη ασφάλεια, αυτό το σύστημα ανιχνεύει τα οχήματα στα πλευρικά τυφλά σημεία όταν οδηγείτε, ανεξάρτητα από την ταχύτητα με την οποία σας προσεγγίζουν. Με εμβέλεια έως και 75 μέτρα, σας προειδοποιεί για τους κινδύνους με ένα LED που αναβοσβήνει στον καθρέφτη. Όταν κάνετε ελιγμούς με όπισθεν, σας ειδοποιεί για τα κινούμενα εμπόδια έως και 40 μέτρα μακριά από το πίσω τυφλό σημείο σας.

Διατίθεται στο DS 4

DS DRIVE ASSIST 2.0

Το DS DRIVE ASSIST 2.0 διευρύνει την εμπειρία της αυτόνομης οδήγησης, συμπεριλαμβάνοντας την ημιαυτόματη αλλαγή λωρίδα, την προσπέραση και την αναμενόμενη σύσταση ταχύτητας σύμφωνα με τις πινακίδες.

Διατίθεται στο DS 4

DS DRIVE ASSIST
Δημιουργήσαμε το DS DRIVE ASSIST για να σας βοηθάει, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσετε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας ανά πάσα στιγμή. Το σύστημα DS DRIVE ASSIST ελέγχει την ταχύτητα και την απόσταση σε σχέση με το προπορευόμενο όχημα και τοποθετεί το DS σας ακριβώς στη λωρίδα του, ανάλογα με το σημείο που θέλετε, μετακινώντας το τιμόνι. Ελέγχει την ταχύτητα και την διεύθυνση, διαφυλάσσοντας την ασφάλεια και την ηρεμία σας στο τιμόνι.
DS NIGHT VISION

Μια κάμερα υπέρυθρων τοποθετημένη στη μάσκα του DS σας εντοπίζει τους πεζούς και τα ζώα έως και 200 μέτρα μπροστά και τα εμφανίζει στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ώστε να μπορείτε να διακρίνετε τον κίνδυνο και να αντιδράτε με ασφάλεια. Βρίσκεται πραγματικά ένα βήμα μπροστά στην ασφάλεια και εγγυάται πιο ήρεμη οδήγηση, ακόμη και μέσα στη νύχτα.

Διατίθεται στο νέο DS 7 και το DS 9

DS ACTIVE LED VISION

Χάρη σε έναν κύριο προβολέα LED και τρεις περιστρεφόμενες μονάδες, η τεχνολογία DS ACTIVE LED VISION διαχειρίζεται διάφορους τρόπους λειτουργίας του φωτισμού, για όλες τις συνθήκες οδήγησης. Οι μονάδες λειτουργούν ταυτόχρονα για να προσαρμόσουν τη γωνία, την ένταση και την εμβέλεια της δέσμης φωτός σε πραγματικό χρόνο, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης (καιρός, φως). Ανάλογα με το αν οδηγείτε στην πόλη, στην ύπαιθρο ή στον αυτοκινητόδρομο, ο φωτισμός θα προσαρμόζεται ώστε να διασφαλίζεται η ορατότητα.

Διατίθεται στο DS 9

DS IRIS SYSTEM

Το DS IRIS SYSTEM είναι το νέο διαισθητικό και εργονομικό οικοσύστημα πληροφοριών που μπορεί να εξατομικευτεί πλήρως. Περιλαμβάνει προσωπικό βοηθό με οθόνη αφής και αναγνώριση φωνής. Το DS IRIS SYSTEM κάνει ό,τι θέλετε, όταν το θέλετε.

Διατίθεται στο νέο DS 3, το DS 4 και το νέο DS 7

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Ημέρα ή νύχτα, ένα σύστημα αισθητήρων και μια κάμερα παρακολουθούν σημάδια κόπωσης ή απόσπασης του οδηγού καθώς και την πορεία του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση έλλειψης προσοχής ή υπνηλίας, ενεργοποιείται μια ηχητική ειδοποίηση στο πιλοτήριο και εμφανίζεται στην οθόνη του ψηφιακού οργάνου.

Διατίθεται στο νέο DS 7 και το DS 9

DS PIXEL LED VISION 3.0

Για την ασφάλειά σας, οι έξυπνοι προβολείς DS PIXEL LED VISION 3.0 προσαρμόζονται στον περιβάλλοντα χώρο προσαρμόζοντας τον φωτισμό σύμφωνα με τις εξωτερικές συνθήκες (πόλη, ύπαιθρος, καιρός κ.λπ.) και κατευθύνοντας το φως προς τις στροφές για τη βελτίωση της ορατότητας στις γωνίες.

Με τη λειτουργία PIXEL μπορείτε να παραμένετε στη μεγάλη σκάλα χωρίς να τυφλώνετε το όχημα μπροστά σας ή αυτά που διέρχονται αντίθετα.

Διατίθεται στο νέο DS 7

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τεχνολογία E-TENSE
Ανακαλύψτε τον εξηλεκτρισμό σύμφωνα με την DS Automobiles
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΕΣΗΣ
Για να κάνετε κάθε σας διαδρομή ένα πραγματικό ταξίδι