Savoir-faire

Savoir-faire

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ – HAUTE COUTURE


Κορυφαία υλικά

Τα αυτοκίνητα παραγωγής μας προέρχονται από την καινοτομία και την εφευρετικότητα των τεχνιτών μας και ξεχωρίζουν για την τεχνογνωσία, τα μοναδικά υλικά υψηλής ποιότητας, και την κομψότητα στο φινίρισμά τους. Στην DS, κάθε μοντέλο αντανακλά την προσωπική έκφραση με ασύγκριτη σχεδίαση, πρωτοποριακή απόλαυση και απίστευτη άνεση.

93838.250

“Pearl” stitching

Εμπνευσμένες από την υψηλή μόδα και τελειοποιημένες από τους τεχνίτες μας, οι ραφές “μαργαριταριού” προσθέτουν κομψότητα και εκλεπτυσμένη εμφάνιση σε κάθε λεπτομέρεια, ενώ αποτελούν μια πραγματική πρόκληση. Το νήμα εξαφανίζεται μέσα στο δέρμα, δίνοντας ρυθμό στη ραφή που χρειάστηκε περισσότερα από τέσσερα χρόνια μελέτης και ανάπτυξη μιας ειδικής ραπτομηχανής. Είναι μια μοναδική διαδικασία στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας που έγινε γρήγορα η χαρακτηριστική υπογραφή της DS Automobiles.

Ευχαριστούμε τον Invenio Flory, σχεδιαστή σύγχρονων αντικειμένων διακόσμησης, που μας επέτρεψε να περιηγηθούμε στο στούντιο του: https://invenioflory.fr

93723.250

Ωρολογοποιία “Clous de Paris”

Κομψά κύματα και γραμμές σε μια καταπληκτική τεχνική. Δημιουργημένη με εξαιρετική προσοχή και εμπνευσμένη από την Πυραμίδα του Λούβρου, η τεχνοτροπία κατασκευής των ρολογιών “Clous de Paris” περιλαμβάνει χαρακτική που μοιάζει με διαδοχή καρφιών και είναι ένα από τα πιο γνωστά μοτίβα που χρησιμοποιούνται στην πολυτελή ωρολογοποιία. Αφιερωμένο στην Πόλη του Φωτός, αυτό το σκαλιστό μεταλλικό μοτίβο κοσμεί τις επιφάνειές μας και είναι αποτέλεσμα απαιτητικής και περίπλοκης χειροτεχνίας.

93722.250

Ταπετσαρίες καθισμάτων με τεχνοτροπία “Watchstrap”

Από την χρονοβόρο διαδικασία κατεργασίας με δέρμα, περιγράμματα, σχέδια και απίστευτη τεχνογνωσία, προέρχεται η εμβληματική τεχνική της επένδυσης που κοσμεί τα καθίσματά μας σε σχέδιο “Watchstrap”. Ένα μόνο φύλλο δέρματος, κομμένο, γεμισμένο και διπλωμένο από τους εξειδικευμένους μας ταπετσέρηδες έχει ως αποτέλεσμα ένα μοναδικό στοιχείο που αποτελεί σημείο αναφοράς στην καινοτομία. Αρχικά φτιαγμένο για τα πρωτότυπα αυτοκίνητά μας, είναι πλέον διαθέσιμο στο εσωτερικό κάθε μοντέλου της DS Automobiles.

Savoir faire access 1

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Ένα πραγματικό πεδίο πειραματισμών με τις τεχνικές και την τεχνογνωσία μας, τα πρωτότυπα αυτοκίνητά μας είναι, για τις ομάδες μας, η ώρα να δοκιμάσουν νέα υλικά και τεχνολογίες, να δημιουργήσουν συνεργασίες με αναγνωρισμένους τεχνίτες, και να τελειοποιήσουν τους τρόπους επινόησης μιας πρωτόγνωρης και κορυφαίας οδηγικής εμπειρίας

89568.250

Πρόγευση του μέλλοντος

Για να κατασκευάσουν τα πρωτότυπα μοντέλα, οι μηχανικοί και οι τεχνίτες μας εμπνέονται από τον κόσμο της παρισινής πολυτέλειας, και σχεδιάζουν την τεχνολογία του μέλλοντος, χωρίς ποτέ να ξεχνούν την ομορφιά, τον αισθησιασμό και την εντυπωσιακή εμφάνιση. Το πιο πρόσφατο πρωτότυπό μας, το DS AERO SPORT LOUNGE, ανοίγει το δρόμο για το μέλλον της DS Automobiles, όπου το αυτοκίνητο γίνεται ένας χώρος από μόνος του, έξυπνος και εξατομικευμένος, δικτυωμένος και εκλεπτυσμένος.

Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς

Οι τεχνίτες, οι ταπετσέρηδες, οι σχεδιαστές, και οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας, επεξεργάζονται τα υλικά και χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να βελτιώσουν και να τελειοποιήσουν την κάθε λεπτομέρεια και να δημιουργήσουν κάτι που συνδυάζει τη φινέτσα με την απόδοση. Εντελώς χειροποίητα, ορισμένα διακοσμητικά στοιχεία αποτελούν την εμβληματική υπογραφή της Μάρκας μας, και σας εξασφαλίζουν πρόσβαση στον κόσμο της καινοτομίας και της απίστευτης άνεσης.

 Savoir faire access 2

Εξειδίκευση σε οτιδήποτε φτιάχνουμε

Αν η τεχνογνωσία μας παίρνει σάρκα και οστά μέσω των υλικών κορυφαίας ποιότητας και των πιο εκλεπτυσμένων τεχνικών μεθόδων, αυτό αποδεικνύεται και από την αυθεντική και κορυφαία εμπειρία πελατών μας. Στη DS Automobiles είστε το κέντρο της προσοχής μας με απολύτως προσωπική υποστήριξη, όποιες και αν είναι οι επιθυμίες και οι απαιτήσεις σας.

89574.250