Τεχνολογία

Τεχνολογία
Τεχνολογία

DS ACCESS

Η πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη

Το αυτοκίνητο σας αναγνωρίζει και ξεκλειδώνει για εσάς

Το αυτοκίνητο σας αναγνωρίζει και ξεκλειδώνει για εσάς

Με το σύστημα αναγνώρισης προσέγγισης & εισόδου/εκκίνησης χωρίς κλειδί (PROXIMITY KEYLESS ENTRY AND START), το αυτοκίνητο, σας αναγνωρίζει από απόσταση και κλειδώνει ή ξεκλειδώνει τις πόρτες αυτόματα.
Όταν βρεθείτε σε απόσταση μικρότερη των 3 μέτρων, το αυτοκίνητο «ζωντανεύει» και φωτίζεται. Στο 1,5 μέτρο, ξεκλειδώνει και οι χειρολαβές, που μέχρι εκείνη τη στιγμή παραμένουν αόρατες, αναδύονται από το εσωτερικό του.
Η αρχή λειτουργίας είναι παρόμοια και όταν απομακρύνεστε: στα 2 μέτρα οι χειρολαβές αποσύρονται και το αυτοκίνητο κλειδώνει αυτόματα, χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε το παραμικρό.

DS SMART ACCESS: το smartphone είναι το κλειδί για εσάς ή τους αγαπημένους σας

DS SMART ACCESS: το smartphone είναι το κλειδί για εσάς ή τους αγαπημένους σας

Μέσω του smartphone σας και της εφαρμογής MyDS, μπορείτε να κλειδώσετε, να ξεκλειδώσετε, και να εκκινήσετε το αυτοκίνητό σας χωρίς κλειδί. Αυτή η τεχνολογία σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα να ορίσετε εως 5  άτομα που εσείς επιθυμείτε, να έχουν πρόσβαση και να εκκινήσουν το αυτοκίνητό σας, χωρίς τη δική σας παρουσία, μέσω της εφαρμογής MyDS.

DS SMART ACCESS: το smartphone είναι το κλειδί για εσάς ή τους αγαπημένους σας

DS PILOT

Η πιο πρόσφατη τεχνολογία στην υπηρεσία σας

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

Προάγγελος της αυτόνομης οδήγησης

Με το σύστημα DS DRIVE ASSIST είστε ένα βήμα πιο κοντά προς την αυτόνομη οδήγηση. Υποστηρίζει την ασφαλή οδήγηση ενώ σας παρέχει τη δυνατότητα να ανακτήσετε οποιαδήποτε στιγμή τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου. Το καινοτόμοι αυτό σύστημα ρυθμίζει την ταχύτητα και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, ενώ παράλληλα φροντίζει να διατηρεί με απόλυτη ακρίβεια την πορεία του DS 9 μέσα στην επιλεγμένη λωρίδα κυκλοφορίας ελέγχοντας τις κινήσεις του συστήματος διεύθυνσης. Το σύστημα έχει τον έλεγχο της ταχύτητας και της πορείας, εξασφαλίζοντάς σας άνετη και ασφαλή οδήγηση.

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

Το DS 9 το κάνει για εσάς

Με το DS PARK PILOT, οι ελιγμοί της στάθμευσης πραγματοποιούνται με απίστευτη ευκολία.
Αυτό το ευφυές σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης DS PARK PILOT, παρέχει στο DS 9, τη δυνατότητα να παρκάρει παράλληλα, κάθετα ή υπό γωνία στο πεζοδρόμιο, χωρίς να χρειάζεται να προβείτε σε καμία απολύτως κίνηση στο τιμόνι ή στα πεντάλ. Το επαναστατικό αυτό σύστημα, εντοπίζει μια θέση στάθμευσης και αξιολογεί αν είναι κατάλληλη διασχίζοντας την περιοχή στην οποία βρίσκει με ταχύτητα μικρότερη των 30χλμ.

DS PARK PILOT

DS SAFETY

Η ασφάλεια στον υπερθετικό βαθμό

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION

Φωτισμός υψηλής ποιότητας για κάθε δρόμο

Με τη βασική μονάδα LED των προβολέων και τα τρία περιστρεφόμενα στοιχεία, το σύστημα DS ACTIVE LED VISION προσφέρει διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης. Οι μονάδες συνεργάζονται ώστε να ρυθμίζουν στιγμιαία τη γωνία, την ένταση και την εμβέλεια της φωτεινής δέσμης ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης (καιρικές συνθήκες και επίπεδο φωτισμού). Είτε οδηγείτε στην πόλη, στην εξοχή ή στον αυτοκινητόδρομο, ο φωτισμός θα προσαρμοστεί κατάλληλα για να σας εξασφαλίσει κορυφαία ορατότητα τη νύχτα.

DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

Δείτε στο σκοτάδι

Τη νύχτα, με την υπέρυθρη κάμερα που βρίσκεται κρυμμένη στη μάσκα, το DS DS 9 σκανάρει το δρόμο σε πραγματικό χρόνο. Το σύστημα μπορεί να ανιχνεύσει πεζούς , σταθερά και κινούμενα εμπόδια σε απόσταση έως και 100 μέτρων, ώστε να μπορέσετε να εντοπίσετε επικίνδυνες καταστάσεις και να αντιδράσετε γρήγορα.

DS NIGHT VISION
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ (DS DRIVER ATTENTION MONITORING)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ (DS DRIVER ATTENTION MONITORING)

Το αυτοκίνητο προσέχει για σας

Οι μηχανικοί της DS AUTOMOBILES δημιούργησαν το σύστημα DS DRIVER ATTENTION MONITORING το οποίο εντοπίζει την οποιαδήποτε μείωση της εγρήγορσής σας. Με τα πρώτα σημάδια κόπωσης ή ελάττωσης της προσοχής σας κατά τη διάρκεια της οδήγησης, μέρα ή νύχτα, το σύστημα εκπέμπει έναν προειδοποιητικό ήχο αναβοσβήνοντας μια οπτική ένδειξη στον πίνακα οργάνων.

DS LOUNGE

Η επιτομή της άνεσης και της κομψότητας

ΕΝΕΡΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Αυτό το έξυπνο σύστημα ανάρτησης βασίζεται σε μια κάμερα που βρίσκεται στην κορυφή του παρμπρίζ, καθώς και σε πολλούς αισθητήρες που σκανάρουν συνεχώς οδόστρωμα. Μεταδίδουν αυτά τα στοιχεία, μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, σε έναν υπολογιστή ο οποίος αναλαμβάνει την κίνηση κάθε τροχού ξεχωριστά. Ανάλογα με την πληροφόρηση που δέχεται, το σύστημα αυτοπροσαρμόζεται, διασφαλίζοντας έτσι το ιδανικό επίπεδο άνεσης.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ & ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ FOCAL ELECTRA®

Η απόλυτη ακουστική άνεση εφαρμόζεται μέσω του DS 9. Οι ειδικοί της DS AUTOMOBILES, δημιούργησαν μία επίστρωση ηχο-απορροφητικής μεμβράνης και την τοποθέτησαν στα τζάμια του αυτοκινήτου η οποία σε συνδυασμό με το ημι-καλυμμένο πλαίσιο εξαλείφει τους κραδασμούς εξασφαλίζοντας ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.
Αυτή η μοναδική καινοτομία αναδεικνύει και την καθαρότητα του ήχου που παρέχει το ηχοσύστημα Focal Electra® των 14 ηχείων.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ

Το DS 9 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε κάθε επιβάτης να έχει το ίδιο επίπεδο άνεσης. Στο μπροστινό, όπως και στο πίσω μέρος, τα καθίσματα θερμαίνονται, αερίζονται και διαθέτουν λειτουργία μασάζ. Χάρη στο μεγάλο μεταξόνιο των 2,89 μέτρων, το DS 9 προσφέρει ένα τεράστιο χώρο για τα πίσω καθίσματα. Το πίσω μεσαίο υποβραχιόνιο συμβάλλει στη συνολική άνεση. Καλυμμένο με δέρμα Nappa παρέχει αποθηκευτικό χώρο με θύρες USB, και είναι το κέντρο ελέγχου για διάφορες λειτουργίες.