Ηλεκτρική τεχνολογία με υπογραφή DS

Ηλεκτρική τεχνολογία με υπογραφή DS

Με οδηγό την τόλμη και τη διαρκή επιθυμία για καινοτομία, εργαζόμαστε στην εξέλιξη αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Το 2012 ανοίξαμε νέους ορίζοντες με την παρουσίαση της DS 5 Hybrid 4×4, η οποία ενσωματώνει τεχνολογία κίνησης που συνδυάζει την ηλεκτροκίνηση με τον κινητήρα diesel HDi. Από το 2014 συμμετέχουμε επίσης και στο πρωτάθλημα Formula E, το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα για ηλεκτροκίνητα μονοθέσια. Η συμμετοχή αυτή αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τους μηχανικούς μας, στην προσπάθεια να ανακαλύψουν τα όρια αυτής της τεχνολογίας του μέλλοντος. Αποτέλεσμα αυτών των δοκιμασιών στην πίστα, είναι και η DS E-TENSE GT coupé, με τους δύο κινητήρες αμιγούς ηλεκτροκίνησης.

Αισθανόμαστε περήφανοι για την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε, και είναι επιθυμία μας να σας προσφέρουμε όλα τα πλεονεκτήματα που αποκομίσθηκαν από αυτή μας την έρευνα & εξέλιξη. Αυτό θα υλοποιηθεί με την παρουσίαση των ηλεκτρικών μας μοντέλων με την κωδική ονομασία “E-Tense”, αρχής γενομένης από την DS 7 CROSSBACK E-Tense 4×4, το πρώτο ηλεκτροκίνητο υβριδικό μοντέλο της μάρκας.

FIND OUT MORE ABOUT DS E-TENSE    FIND OUT MORE ABOUT DS PERFORMANCE

 

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4

visuel access ds 7 4x4

Μετά από 10 χρόνια έρευνας, σας παρουσιάζουμε το ηλεκτροκίνητο υβριδικό μοντέλο, DS 7 CROSSBACK E-Tense, που θα είναι διαθέσιμο από την άνοιξη του 2019. Αυτό το αυτοκίνητο αποτελεί προπομπό για το μέλλον της μάρκας, η οποία δεσμεύεται να παρουσιάζει ένα νέο υβριδικό ή πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο κάθε χρόνο. Πολύ μπροστά από την εποχή της, η DS Automobiles, δεν σταματά να εκπλήσσει.

DS E-TENSE

Avant-garde σχεδιασμός & τεχνολογία

compo access ds e-tenseΧάρη στη συνδυαστική ισχύ των δύο ηλεκτροκινητήρων που φτάνει τους 402 ίππους στους πίσω τροχούς, η DS E-Tense, επιτυγχάνει τον ιδανικότερο συνδυασμό επιδόσεων και σεβασμού στο περιβάλλον. Με την μπαταρία ιόντων λιθίου που εξασφαλίζει αυτονομία 310χλμ., η DS E-TENSE επιτυγχάνει τελική ταχύτητα 250χλμ/ώ. (σε κλειστή πίστα) εμφανίζοντας ταυτόχρονα και σημαντικά περιορισμένες εκπομπές CO

FIND OUT MORE