ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Έως 55 km
(WLTP συνδυασμένος κύκλος*)

ΦΟΡΤΙΣΗ

1 ώρα και 45 λεπτά για μία πλήρη φόρτιση
(απο σταθμό φόρτισης 32A ισχύος 7.4 kW)

ΙΣΧΥΣ

225hp
(180hp από τον κινητήρα εσωτερικής καύσεως + 110hp από τον ηλεκτροκινητήρα)

ΔΥΝΑΜΗ E-TENSE

Μετακινήσεις νέας γενιάς

Απολαύστε μία μοναδική οδηγική εμπειρία με την plug-in hybrid τεχνολογία E-TENSE. Ο συνδυασμός του ηλεκτροκινητήρα με τον βενζινοκινητήρα προσφέρει ευελιξία και δυναμισμό, γεγονός που μεταφράζεται σε οδηγική απόλαυση και άνεση. Με τον plug-in υβριδικό κινητήρα 225 hp, το DS 4 E-TENSE εκπέμπει από 29 g.CO₂/km

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ E-TENSE

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ E-TENSE

Εμπνευσμένη από τους αγώνες της Formula E

Βασιζόμενοι στη συμμετοχή μας στη Formula E και έχοντας κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο του πρωταθλητή, προσαρμόσαμε και ενσωματώσαμε στο DS 4, πρωτοποριακές τεχνολογίες, που προέρχονται από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, όπως το σύστημα ανάκτησης ενεργείας κατά την πέδηση και τη λειτουργία E-SAVE.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ E-TENSE
Εκπομπές ρύπων

Εκπομπές ρύπων

Με το plug-in hybrid κινητήρα των 225hp, το DS 4 E-TENSE επιτυγχάνει να συνδυάσει τις χαμηλές εκπομπές ρύπων και την χαμηλή κατανάλωση: από 29 g.CO2/km και 1.4 l/100km.

Αθόρυβη και άνετη οδήγηση

Αθόρυβη και άνετη οδήγηση

Στα plug-in hybrid μοντέλα μας μπορείτε να απολαύσετε μία αθόρυβη και εξαιρετικά ευέλικτη οδηγική εμπειρία. Όταν οδηγείτε με τον ηλεκτροκινητήρα, μια ένδειξη με μπλε LED ανάβει στο παρμπρίζ, ώστε να είναι εμφανές ότι το όχημα κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια.

Αθόρυβη και άνετη οδήγηση
Αποκλειστικές υπηρεσίες E-TENSE

Αποκλειστικές υπηρεσίες E-TENSE

Απολαύστε τις υπηρεσίες της DS Automobiles, από το smartphone ή το αυτοκίνητό σας, κάνοντας την καθημερινή ζωή σας πιο εύκολη: βρείτε σημεία φόρτισης και προγραμματίστε τη φόρτισή σας ή εγκαταστήστε ένα σταθμό φόρτισης στο σπίτι σας.

Αυτονομία και φόρτιση

Κίνηση με επιλογή μηδενικών εκπομπών ρύπων

Η φόρτιση είναι ζωτικής σημασίας για την πλήρη αξιοποίηση ενός plug-in υβριδικού αυτοκινήτου. Για πιο αποτελεσματική χρήση, σας συνιστούμε να φορτίζετε το DS 4 E-TENSE καθημερινά. Διαφορετικοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την αυτονομία του plug-in υβριδικού αυτοκινήτου σας, όπως οι καιρικές συνθήκες, η ταχύτητά σας, ακόμη και ο τρόπος οδήγησης.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Υπολογίστε τη διάρκεια της φόρτισής σας ανάλογα με το επιθυμητό επίπεδο αυτονομίας.

Ταχύτητα

Η ταχύτητα είναι ένας από τους παράγοντες που επηρεάζουν περισσότερο την αυτονομία του plug-in υβριδικού σας αυτοκινήτου. Για τη μεγιστοποίηση της αυτονομίας του αυτοκινήτου σας, επικεντρωθείτε στην διατήρηση μίας σταθερής και μέτριας ταχύτητας.

Ρύθμιση θερμοκρασίας και θέρμανση

Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, η μπαταρία του αυτοκινήτου σας χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της θερμοκρασίας της καμπίνας. Το χειμώνα, η κατανάλωση ενέργειας μπορεί να είναι 35% υψηλότερη από την άνοιξη, γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να θερμαίνετε ή να ψύχετε το εσωτερικό του plug-in υβριδικού αυτοκινήτου σας όσο ακόμα αυτό βρίσκεται συνδεδεμένο στη φόρτιση.

Οδηγικό στιλ και υψομετρικές διακυμάνσεις

Οι αλλαγές υψομέτρου και το στυλ οδήγησης επηρεάζουν έντονα την αυτονομία του plug-in υβριδικού αυτοκινήτου σας. Επιλέξτε το πρόγραμμα Hybrid από τις τέσσερις διαθέσιμες επιλογές οδήγησης, ξεκινήστε την οικο-οδήγηση και χρησιμοποιήστε το σύστημα ανάκτησης ενεργείας κατά την πέδηση, για να αξιοποιήσετε πλήρως την μπαταρία σας και να εξοικονομήσετε έως και 15% της αποθηκευμένης ενέργειας.