DS Collection

Συνδυάζοντας την τεχνολογική υπεροχή και την σχεδιαστική αριστεία, η DS Automobiles παρουσιάζει τις Collections της, αποκλειστικές περιορισμένες εκδόσεις που δημιουργήθηκαν ως ύμνος στην κομψότητα. Οι Collections της DS Automobiles αναδεικνύουν την εξαιρετική τεχνογνωσία των σχεδιαστών, των τεχνιτών και των μηχανικών της DS, παρέχοντάς τους ένα απεριόριστο πεδίο έκφρασης για τη διαμόρφωση μιας μοναδικής και κορυφαίας ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Κάθε Collection είναι εμπνευσμένη από μία ξεχωριστή ιδέα. Το DS 4 Esprit de Voyage έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει τη γαλλική τέχνη του ταξιδιού.

Esprit de voyage

“Γεννηθήκαμε” στο Παρίσι, την πόλη του φωτός και τη πρωτεύουσα της πολυτέλειας, της τεχνογνωσίας και της δημιουργικότητας. Το Παρίσι εμπνέει τα σχέδιά μας, τον κόσμο μας και την αντίληψή μας για το ταξίδι. Είναι το επίκεντρο της επιρροής μας για τη γαλλική τέχνη του ταξιδιού όπως αυτή αναδεικνύεται από την DS.

Για τη Συλλογή Esprit de Voyage, η έμπνευση μας είναι τα ανάγλυφα ένθετα Clous de Paris, μια τεχνική της υψηλής ωρολογοποιίας, που αποτελεί και την συμβολική υπογραφή μας. Αυτές οι μικρές ακίδες που διασταυρώνονται και συμπλέκονται σε ένα αδιόρατο και ισορροπημένο παιχνίδι του φωτός, μας ενέπνευσαν, και αποτελούν το χαρακτηριστικό που η Esprit de Voyage χρησιμοποιεί ως αφετηρία για να μεταδώσει τη πολυτέλεια της γαλλικής savoir-faire.

Εξωτερική Σχεδίαση

Προσθέστε μαγεία στα ταξίδια σας

Μαύρες διακοσμητικές λεπτομέρειες

Από τα DS WINGS έως τα πλαίσια των παραθύρων, το DS 4 Esprit de Voyage είναι διακοσμημένο με κομψές λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα, που αναδεικνύουν τη μαγευτική του σχεδίαση.

Εκλεπτυσμένη όψη

Σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, η μάσκα του DS 4 Esprit de Voyage και τα DS Wings, ενισχύονται από διακριτικές πινελιές φωτός που δημιουργούνται απο τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες σε χρώμιο. Οι προβολείς DS MATRIX LED VISION, απόδειξη της τεχνολογικής μας υπεροχής, ενεργοποιούνται και μαγνητίζουν τα βλέμματα, χαρίζοντας στο DS 4 μία σαγηνευτική όσο και δυναμική εμφάνιση.

Χαρακτηριστικά καλύμματα καθρεφτών

Τα καλύμματα των καθρεπτών, διακοσμούνται με μία ειδική τεχνική χαρακτικής με λέιζερ, αποτελούν ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Collection Esprit de Voyage και μία απόδειξη της τεχνογνωσίας της DS Automobiles.

Ζάντες αλουμινίου αποκλειστικής σχεδίασης, CANNES 19”

Οι ζάντες αλουμινίου  19 ιντσών, σε γκρι χρώμα, με επεξεργασία κοπής διαμαντιού, προσδίδουν στο DS 4  Esprit de Voyage ξεχωριστό σχεδιαστικό χαρακτήρα και κομψότητα. Μία sport εμφάνιση που ενσχύει την οδηγική απόλαυση και την ευχαρίστηση που προσφέρει η τέχνη του ταξιδιού.

Μαύρη οροφή bitone

Η μαύρη οροφή, που δεσπόζει και αναδεικνύει το χρώμα του αμαξώματος, προσθέτει μια πινελιά κομψότητας και μια καλαίσθητη αντίθεση χρωμάτων και φωτός, που υπογραμμίζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Collection Esprit de Voyage. H πανοραμική ηλιοροφή (διαθέσιμη στον προαιρετικό εξοπλισμό) επιτρέπει στο φως να διαχέεται το εσωτερικό και διευρύνει τους ταξιδιωτικούς σας ορίζοντες.

Πίσω φώτα LED με τρισδιάστατο εφέ κλίμακας (3D)

Στο πίσω μέρος του DS 4 τα πίσω φωτιστικά σώματα LED προσφέρουν ένα μοναδικό και φουτουριστικό οπτικό θέαμα.  Με τρισδιάστατο εφέ κλίμακας χαραγμένο με λέιζερ και εξοπλισμένα με κυλιόμενα φλας, τα πίσω φωτιστικά σώματα χαρίζουν στο DS 4 Esprit de Voyage μια σαγηνευτική και μοντέρνα εμφάνιση, που ενισχύεται από λεπτομέρειες και   διακοσμητικά στοιχεία σε μαύρο.

Εσωτερική Σχεδίαση

Έμφαση στη λεπτομέρεια

Σε αποχρώσεις του γκρι, που συνδυάζονται αρμονικά με το Granite Grey των εσωτερικών επιφανειών και το Pebble Grey των καθισμάτων, το εσωτερικό του DS 4 Esprit de Voyage αποτελεί για τους επιβάτες ένα πραγματικό περίβλημα φωτός και ευεξίας, δύο βασικά στοιχεία που θέλει να αναδείξει η Collection Esprit de Voyage.

Αποκλειστική σχεδιαστική υπογραφή Esprit de Voyage

Το ταμπλό έχει επενδυθεί με εκλεκτό δέρμα Nappa σε απόχρωση Granite Grey και είναι διακοσμημένο με την αποκλειστική σχεδιαστική υπογραφή της Esprit de Voyage, ένα κομψό ανάγλυφο μοτίβο, που αντανακλά την τεχνογνωσία της ομάδας της DS Automobiles και εμπλουτίζει περαιτέρω τη Collection με αυτή την κομψή λεπτομέρεια.

Καθίσματα σε δέρμα Pebble Grey

Τα καθίσματα σε δέρμα Pebble Grey προσθέτουν μια φωτεινή και εκλεπτυσμένη πινελιά στο εσωτερικό. Η αριστοτεχνική κατεργασία του δέρματος και το υψηλό επίπεδο άνεσης των καθισμάτων εξασφαλίζουν ευεξία και οδηγική απόλαυση σε όλα τα ταξίδια σας.

Επενδύσεις στις εισόδους των θυρών

Οι επενδύσεις στις εισόδους των θυρών από αμμοβολισμένο αλουμίνιο, που φέρουν το λογότυπο “Esprit de Voyage”, έχουν σχεδιαστεί για να ολοκληρώσουν αυτή την αποκλειστική Collection. Σας προσκαλούν να εισέλθετε στον εκλεπτυσμένο κόσμο ευεξίας και κομψότητας της Esprit de Voyage.

Άνεση στο εσωτερικό

Κλιματιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ και χώρος αποσκευών με άνοιγμα και κλείσιμο hands-free.

Κλιματιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ

Το χειμώνα και το καλοκαίρι, απολαύστε την ασύγκριτη άνεση που προσφέρουν τα θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Σε μακρινά ταξίδια, η απαλή λειτουργία μασάζ πολλαπλών σημείων ενισχύει την ευεξία σας και σας δημιουργεί μια αίσθηση χαλάρωσης και γαλήνης.

Χώρος αποσκευών με άνοιγμα και κλείσιμο hands-free

Το ηλεκτρικό άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας του χώρου αποσκευών με αισθητήρα κίνησης (hands-free) είναι ένας εξοπλισμός που διευκολύνει αισθητά τις καθημερινές σας μετακινήσεις και τις αποδράσεις σας. Ανοίξτε το χώρο αποσκευών με μία απλή κίνηση του ποδιού σας όταν τα χέρια σας κρατάνε τις βαλίτσες σας και ταξιδέψτε το συντομότερο δυνατό προς νέες ανακαλύψεις.

Ημερολόγιο Ταξιδιού

Αποκλειστικές υπηρεσίες

ΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

¹ Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 στα οχήματα νέου τύπου και από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 σε όλα τα οχήματα, οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 υπολογίζονται σύμφωνα με την Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων (WLTP – Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) η οποία αποτελεί τη νέα, πιο ρεαλιστική διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2 και, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης με τα άλλα οχήματα, οι τιμές που προκύπτουν ανάγονται σε τιμές NEDC ΙΙ σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΚ) 15/2007, (ΕΕ) 2017/1153 και (ΕΕ) 2017/1151. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 δεν λαμβάνουν υπόψη τις εκάστοτε συνθήκες χρήσης και τον τρόπο οδήγησης, τον βασικό ή τον προαιρετικό εξοπλισμό, ενώ μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο ελαστικών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2, παρακαλούμε ανατρέξτε στον «Οδηγό κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών Διοξειδίου του άνθρακα – CO2», ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα σημεία πώλησης καινούργιων επιβατικών οχημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία δοκιμών WLTP παρακαλούμε ανατρέξτε στο dsautomobiles.gr