ALLER AU CONTENU

Εφαρμογή MyDS

Ο προσωπικός σας χώρος παντού και πάντα

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

Η εφαρμογή MyDS έχει σχεδιαστεί για να σας συνδέει με το όχημά σας. Με ένα κλικ έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες Only You, βελτιώνοντας την εμπειρία σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε ταξίδι. Κάθε μοντέλο DS είναι συμβατό με την εφαρμογή MyDS.

Ο κοσμος του DS στο smartphone σας

Εφαρμογή MyDS

Καθημερινη υποστηριξη

Πριν από το ταξίδι σας: διευκολύνετε τη ζωή σας βρίσκοντας το αυτοκίνητό σας.*

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας: παρακολουθήστε το ταξίδι σας και την κατανάλωση καυσίμου. Το MyDS θα σας ειδοποιήσει πότε πρέπει να γίνει το επόμενο προγραμματισμένο σέρβις.*

Μετά το ταξίδι σας: ένας βοηθός αφιερωμένος στο να κάνει τη ζωή σας πιο απλή, οδηγώντας σας με τα πόδια από το DS σας στον τελικό σας προορισμό.*

Η εφαρμογή MyDS σας εμφανίζει μια ποικιλία εξατομικευμένων πληροφοριών: η εμβέλεια, η διανυθείσα απόσταση, η ημερομηνία λήξης του σέρβις μετά από κάθε ταξίδι σας βοηθά να συντηρείτε καλύτερα το DS σας.

*Υπό την προϋπόθεση ότι το smartphone σας είναι συνδεδεμένο και διαθέτει λειτουργία πλοήγησης

Εγχειριδιο χρησης

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το  DS σας

Άμεση πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά δεδομένα του οχήματός σας μέσω της εφαρμογής MyDS App. Είτε πρόκειται για τη λειτουργικότητα είτε για τον καλύτερο τρόπο συντήρησης και επισκευής του DS σας, όλα βρίσκονται εκεί.

Εκπαιδευτικα βιντεο DS

Εκμεταλλευτείτε πλήρως όλα όσα μπορεί να προσφέρει το DS σας

Μόλις αποκτήσατε το DS σας και αναζητάτε βοήθεια ή πληροφορίες σχετικά με τον εξοπλισμό του; Ανακαλύψτε πώς λειτουργούν οι διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου σας με τα βίντεο οδηγιών (video tutorials). Βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με το αυτοκίνητο και τον χειρισμό του εξοπλισμού του.

ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Δείτε την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης ή την εκτιμώμενη αυτονομία. Δείτε γρήγορα την κατάσταση φόρτισης του αυτοκινήτου σας και την προκαθορισμένη θερμοκρασία του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Ενώ το αυτοκίνητό σας φορτίζει, δείτε την ταχύτητα και τον προβλεπόμενο χρόνο φόρτισης. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τον χρόνο φόρτισης για να επωφεληθείτε ττις ώρες με τις μειωμένες χρεώσεις.

ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Τα προκαθορισμένα χειριστήρια θερμοκρασίας στο κόκπιτ σας επιτρέπουν να προγραμματίσετε τη θέρμανση ή την ψύξη του αυτοκινήτου σας. Σχεδιασμένη για την άνεσή σας, η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη είτε το αυτοκίνητο είναι συνδεδεμένο στην πρίζα είτε όχι.

Βίντεο τηλεχειρισμού για ηλεκτρικά οχήματα


 

Ενεργοποίηση με τηλεχειριστήριο

Αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο εξηγεί πώς να καταχωρίσετε και να ενεργοποιήσετε το E-TENSE Remote Control από την εφαρμογή MyDS. Βήμα προς βήμα, μάθετε πώς μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτή τη λειτουργία για να ενημερώνεστε συνεχώς για την κατάσταση του οχήματός σας E-TENSE.

Τηλεχειριστήριο

Μάθετε, μέσω αυτού του εκπαιδευτικού βίντεο, πώς να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του E-TENSE Remote Control από την εφαρμογή MyDS. Βήμα προς βήμα, ανακαλύψτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε την εφαρμογή σας ώστε να ενημερώνεστε συνεχώς για την κατάσταση του οχήματός σας E-TENSE: ελέγξτε την αυτονομία της μπαταρίας σας και την κατάσταση φόρτισης, προγραμματίστε την επαναφόρτιση ή τη θερμική προθέρμανση του αυτοκινήτου σας εξ αποστάσεως, σε ακριβή ώρα, την ημέρα ή τις ημέρες της επιλογής σας.
Ανακαλυψτε ολες τις υπηρεσιες MyDS
Μόλις αγοράσατε το όχημά σας και αναζητάτε βοήθεια ή πληροφορίες σχετικά με τον εξοπλισμό του; Ανακαλύψτε όλα τα εκπαιδευτικά βίντεο που διαθέτουμε κάνοντας κλικ παρακάτω.
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Αναφέρετε μια βλάβη και παρακολουθήστε την υπηρεσία βλάβης σε πραγματικό χρόνο. Μέσω της εφαρμογής MyDS μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια, να δώσετε πληροφορίες για την κατάστασή σας, να επιβεβαιώσετε την τοποθεσία σας και να καλέσετε υποστήριξη. 
ΣΑΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ
Αποκτήστε πρόσβαση στο διαδραστικό έγγραφο για να εξοικειωθείτε με το DS σας. Μέσω της εφαρμογής MyDS, συμβουλευτείτε την τεκμηρίωση του οχήματος και το εγχειρίδιο χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, αναζητήστε με βάση τις φωτογραφίες ή σαρώστε το DS σας. 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ
Σχεδιάστε τη διαδρομή σας και με ένα κλικ στείλτε την στο σύστημα πλοήγησης του DS σας. Μέσω της εφαρμογής MyDS, πληκτρολογήστε τον προορισμό σας και στείλτε τον στο αυτοκίνητό σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Google Maps, το Apple Plan ή το Waze για να μοιραστείτε τη διαδρομή σας. 
Only You: ΠΛΗΘΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΜΙΣΘΩΣΤΕ ΕΝΑ DS ΜΕ FREE2MOVE RENT: νοικιάστε το DS της επιλογής σας. Κάντε κράτηση αυτοκινήτου από το smartphone σας.

DS CLUB PRIVILEGE: γίνετε μέλος της ειδικής μας λέσχης και απολαύστε κάτι μοναδικό.

DS VALET: έχετε πρόσβαση σε έναν αποκλειστικό παρκαδόρο, ενώ αγοράζετε το DS σας ή για τον προγραμματισμό ραντεβού στα εργαστήρια DS μας.

DS ASSISTANCE: απολαύστε δωρεάν υποστήριξη 24/7 εφ' όρου ζωής στην ηπειρωτική Γαλλία και στο εξωτερικό.

 

 
ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΑΡΩΣΗΣ

Μπορείτε να συμβουλευτείτε το ηλεκτρονικό εγχειρίδιο χρήσης για το DS σας μέσω του smartphone σας.

1/ Κατεβάστε το έγγραφο από την εφαρμογή MyDS.

2/ Χρησιμοποιώντας την κάμερα του smartphone σας, μπορείτε τώρα να σαρώσετε μέρη του DS σας για να βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτά.

Απλή, γρήγορη και αποτελεσματική, η λειτουργία σάρωσης σας δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.