Τα μυστικά του DS 4: Κεφάλαιο 4

Τα μυστικά του DS 4: Κεφάλαιο 4

Κεφάλαιο 4: Γαλλική τεχνογνωσία

Το αποτέλεσμα της προηγμένης τεχνογνωσίας της ομάδας μας,  δίνει στο DS 4 μεγάλη έμφαση στο design, πάθος και τόλμη, για ένα αυτοκίνητο γεμάτο χαρίσματα και κομψότητα.

Η τεχνογνωσία της Savoir-faire βρίσκεται στον πυρήνα του DNA μας

93724.250

Τα υλικά κορυφαίας ποιότητας με στόχο το εκλεπτυσμένο φινίρισμα, προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ταλέντο των τεχνιτών, των σχεδιαστών και των μηχανικών, όλοι τους ξεχωριστοί στον τομέα τους. Μια απαίτηση που μετουσιώνεται επίσης σε μία εξαιρετική εμπειρία για τον πελάτη μας, προσωπική και premium.

Στον πυρήνα του DNA μας, η τεχνογνωσία μας υπογράφει τα σχέδιά μας, σαν μια γοητευτική πρόσκληση για συμμετοχή σε ένα νέο ταξίδι.

“Πέρα από την αξιοσημείωτη τεχνογνωσία με την οποία πορευόμαστε, είμαστε τυχεροί που έχουμε μια εξειδικευμένη ομάδα που έχει βάλει τις τελικές πινελιές, καθώς αυτές αποτελούν μέρος του DNA μας, όπως οι ραφές με μαργαριταρένια υφή, ή οι ταπετσαρίες σε στυλ «λουράκι ρολογιού». Είναι μια τεχνογνωσία που όλοι μας ζηλεύουν.”

Thierry Metroz – Επικεφαλής σχεδιασμού, DS Automobiles

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Μοντέρνος και εντυπωσιακός σχεδιασμός

Για το DS 4, η ομάδα μας έχει καταλήξει σε μοντέρνο εσωτερικό, όπου η τεχνολογία ενσωματώνεται ιδανικά στις επενδύσεις.

93782.250

Στην καρδιά των ποιοτικών υλικών όπως το ύφασμα Tungsten, το Alcantara®, ο καμβάς DS, τα ανθρακονήματα, οι καφέ σκούρες αποχρώσεις, ακόμη και το γνήσιο  δέρμα Nappa, η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή και σαγηνευτική.

94136.250 (1)

Η υπογραφή μας στο φινίρισμα, όπως οι μαργαριταρένιες ραφές, η ταπετσαρία σε στυλ «λουράκι ρολογιού» και τα ανάγλυφα ένθετα “Clous de Paris”, προσθέτουν μια επιπλέον πινελιά κομψότητας.

93848.250

“Μέσα στο DS 4, αναδεικνύεται η τέχνη του ταξιδιού και η ηρεμία στη δουλειά. Χωρίς εντυπωσιασμούς, το φιλόξενο περιβάλλον της θέσης οδήγησης συμπληρώνουν τα κύρια μέρη της επένδυσης κατασκευασμένα από φυσικά, αγνά και τέλεια τοποθετημένα υλικά. Με γνώμονα τη φιλοσοφία της απλότητας και της τέλειας εργονομίας, η ομάδα μας επιδεικνύει το πρωτοποριακό ύφος των νέων επενδύσεων.”

Thierry Metroz – Επικεφαλής σχεδιασμού, DS Automobiles

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ & DESIGN

Αίσθηση αφής και τέλεια επεξεργασμένα υλικά

Επένδυση από κατεργασμένο ανθρακόνημα

Σύμβολο επιδόσεων, το κατεργασμένο ανθρακόνημα στο τιμόνι αποτέλεσε αντικείμενο καινοτόμων εργασιών από την ομάδα μας, που το δοκίμασε και το εφάρμοσε. Το αποτέλεσμα: ανθρακόνημα με μοναδική εμφάνιση, ορυκτό, μεταβαλλόμενο, που παίζει με το φως και αναδεικνύει το εσωτερικό του DS 4 PERFORMANCE LINE.

 95sedfdd919.250

Σκούρες επενδύσεις

Υψηλής ποιότητας, οργανικά και αυθεντικά σκουρόχρωμα υλικά καθορίζουν το πνεύμα του εσωτερικού Opéra του DS 4. Επιλεγμένο από μια μεγάλη γκάμα τύπων ξύλου, η λάμψη, η απαλότητα και η φυσική του αίσθηση απασχόλησαν την ομάδα μας και εγγυώνται μια εξαιρετική εμπειρία αισθήσεων στο εσωτερικό.

95919.250

Φινίρισμα από δέρμα με κλιμακωτή υφή

Προσανατολισμένη στην καινοτομία και παθιασμένη, η ομάδα μας ερμηνεύει εκ νέου τα παραδοσιακά υλικά με στόχο να προσφέρει εκπληκτικούς και κομψούς εσωτερικούς χώρους. Για το DS 4, εξερεύνησαν διάφορα είδη δερμάτων, για να καταλήξουν σε ένα νέο είδος ταπετσαρίας δίνοντας ένα ιδιαίτερο σχήμα και υφή στο δέρμα, σε αποχρώσεις μαύρου ματ δέρματος.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Κομψότητα δανεισμένη από τον κόσμο της υψηλής ραπτικής

Καινοτόμο με αυθεντικές λεπτομέρειες, το DS 4 είναι ένας φόρος τιμής στην τεχνογνωσία της DS Automobiles χάρη στο εμβληματικό του φινίρισμα, μια υπογραφή όλων των εσωτερικών χώρων μας.

937834532.250

Λεπτομέρειες εμπνευσμένες από την τέχνη της ωρολογοποιίας “Clous de Paris”

Οι τεχνίτες μας εμπνεύστηκαν από την τέχνη της υψηλής ωρολογοποιίας, γεγονός που γίνεται εμφανές στα ανάγλυφα ένθετα «Clous de Paris». Καλλιτεχνικό όσο και τεχνικό, αυτό το διακοσμητικό τελείωμα αποτελείται από μικρά καρφιά με πυραμιδοειδείς κεφαλές, που διασταυρώνονται μεταξύ τους  χάρη σε μια εκλεπτυσμένη αλληλεπίδραση σκιάς και φωτός.

 9373215482.250

Ταπετσαρίες τεχνοτροπίας “Watchstrap”

Προϊόν απίστευτης δουλειάς με δέρμα, και εμπνευσμένη από την ωρολογοποιία και την κατεργασία δερμάτων, η ταπετσαρία σε στυλ «λουράκι ρολογιού» είναι μια τεχνική επένδυσης που κοσμεί τα καθίσματα μας και αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του σχεδιασμού μας. Ένα σημείο αναφοράς για την πρωτοπορία και την τεχνογνωσία, βελτιώνει ακόμη και τα υλικά κορυφαίας ποιότητας στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

 93987452182.250

Μαργαριταρένιες ραφές

Άμεση παραπομπή στην Υψηλή Ραπτική από τη φαντασία των τεχνιτών μας, οι μαργαριταρένιες ραφές προσθέτουν κομψότητα, καθαρότητα των γραμμών, ακρίβεια και λεπτότητα. Χρειάστηκαν 4 χρόνια δουλειάς και ένα ειδικό μηχάνημα για να τελειοποιηθεί αυτή η μοναδική διαδικασία, που σήμερα αποτελεί βασική υπογραφή της DS Automobiles.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Δείτε το DS 4 σε εικονική πραγματικότητα στο DS STORE ATHENS

Πριν αφιχθεί στο DS STORE σας, δείτε μια προεπισκόπηση του DS 4 με το DS Virtual Vision. Μεταφερθείτε στην περιοχή της Place de la Concorde, καθίστε στη θέση οδήγησης και δείτε το σε φυσικό μέγεθος. Μια εκπληκτικά ρεαλιστική εμπειρία, αποκλειστικά στο DS STORE ATHENS.

visuel_virtual_vision