Τα μυστικά του DS 4: Κεφάλαιο 3

Τα μυστικά του DS 4: Κεφάλαιο 3

Κεφάλαιο 3: Δυναμισμός και Ηρεμία

Οι άνθρωποι πίσω από την κατασκευή του DS 4 έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και την τεχνογνωσία τους, με στόχο να αναδείξουν την ευχάριστη διαβίωση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και να σας προσφέρουν ένα απαράμιλλο επίπεδο άνεσης. Οι ομάδες της DS Automobiles δε δημιούργησαν απλά ένα αυτοκίνητο, αλλά μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

Η τέχνη του ταξιδιού

“Καθορίσαμε τις προδιαγραφές του DS 4, ώστε αυτό να γίνει ένα νέο σημείο αναφοράς στον τομέα της απόκρισης. Κατά τη διάρκεια της εξέλιξής του φροντίσαμε να επιτύχουμε την αμεσότητα και την οδική συμπεριφορά που προσδοκούν οι πελάτες αυτής της κατηγορίας, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη άνεση. Με την εξέλιξη της πλατφόρμας, η αναγνωρισμένη τεχνογνωσία των μηχανικών και οι τεχνολογίες όπως η ανάρτηση DS ACTIVE SCAN, κατάφεραν να τονώσουν το επίπεδο οδηγικής απόλαυσης, από κάθε άποψη: δυναμική ή ξεκούραστη οδήγηση, σπορ ή άνετη, το DS 4 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απόλυτη ευχαρίστηση οδηγού και επιβατών.”

Philippe Houy – DS 4 Brand Project Manager, DS Automobiles

98761.250

 Για να δημιουργήσουν το cockpit του DS 4, οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές μας άντλησαν έμπνευση από εκλεπτυσμένα υλικά και χρώματα: δέρμα εξαιρετικής ποιότητας, κορυφαίο φινίρισμα, αποχρώσεις και τεχνολογία, συνέβαλλαν στη δημιουργία ενός αρμονικού και φιλόξενου εσωτερικού.

97511_v3.250

Αναβαθμισμένη τεχνολογία, λειτουργία μασάζ, θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα, αρμονικές γραμμές στο ταμπλό… Οι μηχανικοί μας κατάφεραν να παρουσιάσουν μια νέα γενιά άνεσης, που πηγάζει από τις ευκολίες δικτύωσης, προσφέροντας πρωτοποριακή και απόλυτη ηρεμία. Τόσο για τους εμπρός, όσο και για τους πίσω επιβάτες, οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές μας εργάστηκαν για να προσφέρουν μια μοναδική καθηλωτική εμπειρία, ώστε να βελτιώσουν τη ζωή στο εσωτερικό και να μετατρέψουν κάθε ταξίδι σε μια χαλαρωτική εμπειρία.

ΑΘΟΡΥΒΗ ΕΚΦΡΑΣΗ

 Μία μοναδική εμπειρία άνεσης

Η έκφραση της ευεξίας και της ποιότητας πραγματοποιείται αθόρυβα, γεγονός που εξασφαλίζει την απόλυτη ηρεμία. Στο DS 4, οι θόρυβοι από το εξωτερικό περιβάλλον περιορίζονται με αποτέλεσμα τη δημιουργία ατμόσφαιρας ηρεμίας και ξεκούρασης στο εσωτερικό. Σχεδιασμένο να αποδίδει την ακουστική μίας αίθουσας συναυλιών, το ηχοσύστημα FOCAL Electra® σε συνδυασμό με τα ηχο-απορροφητικά εμπρός και πίσω πλευρικά τζάμια, χαρίζει στους επιβάτες έναν εξαιρετικά καθηλωτικό ήχο.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Δερμάτινη επένδυση τιμονιού

97599_v4.250 (1)Το τιμόνι, διαθέτει επένδυση από γνήσιο δέρμα και ξεχωρίζει χάρη σε μια αποκλειστική λεπτομέρεια: το κέντρο του είναι και αυτό καλυμμένο με δέρμα, σε ορισμένες εκδόσεις.

Εμπρός καθίσματα

97597_v2.250Τα γεμισμένα με αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας, με λειτουργία μασάζ, αεριζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα, εγγυώνται ταξίδια με μοναδικό επίπεδο άνεσης, τόσο για τον οδηγό, όσο και για τους επιβάτες.

Πίσω καθίσματα

97596.250Οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν καθίσματα με γέμιση από αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας, ενώ έχουν στη διάθεσή τους και ένα ανακλινόμενο υποβραχιόνιο με εύκολα προσβάσιμο αποθηκευτικό χώρο και θύρες USB.

Φωτισμός εσωτερικού περιβάλλοντος

97598.250Η αίσθηση χαλάρωσης στο εσωτερικό ενισχύεται από τον ατμοσφαιρικό φωτισμό του περιβάλλοντος που μπορεί να εξατομικευτεί, ενώ παράλληλα έχει σχεδιαστεί για να αναδεικνύει τις πλαϊνές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, συμβάλλοντας στην εικόνα της καθολικής ηρεμίας.

 97594.250

“Αυτό που χαρακτηρίζει το εσωτερικό του DS 4 είναι η αίσθηση φιλοξενίας, που συμβαδίζει απόλυτα με τη φιλοσοφία μας για απολαυστικά ταξίδια. Το εσωτερικό Pebble Grey και Criollo Brown ταιριάζει ακριβώς με αυτό που είχαμε οραματιστεί, πριν από τέσσερα χρόνια όταν σχεδιάζαμε το εσωτερικό, με μια φωτεινή περιοχή για τις λειτουργίες άνεσης και μια πιο σκοτεινή για το σύστημα του infotainment.”

Thomas Bouveret – Επικεφαλής Εσωτερικού Σχεδιασμού, DS Automobiles

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Δείτε το DS 4 σε εικονική πραγματικότητα στο DS STORE ATHENS

Πριν αφιχθεί στο DS STORE σας, δείτε μια προεπισκόπηση του DS 4 με το DS Virtual Vision. Μεταφερθείτε στην περιοχή της Place de la Concorde, καθίστε στη θέση οδήγησης και δείτε το σε φυσικό μέγεθος. Μια εκπληκτικά ρεαλιστική εμπειρία, αποκλειστικά στο DS STORE ATHENS.

visuel_virtual_vision