Τα μυστικά του DS 4: Κεφάλαιο 2

Τα μυστικά του DS 4: Κεφάλαιο 2

Κεφάλαιο 2: Επαυξημένη τεχνολογία

Από την τεχνολογία υποβοήθησης έως τις πιο μοναδικές καινοτομίες, το DS 4 ενσωματώνει άνεση, ευεξία και αποτελεσματικότητα. Οι μηχανικοί μας εργάστηκαν με βάση τη μεγάλη τους εμπειρία.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ

Avant-garde DNA

“Το DS 4 σχεδιάστηκε για να κάνει ξανά μαγική την καθημερινή ζωή των οδηγών. Αυτό ακριβώς εννοούμε με τον όρο “Γαλλική τεχνογνωσία” που συναντά την επαυξημένη τεχνολογία. ”

Marion David – Επικεφαλής προϊόντος, DS Automobiles

96588.250

Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Απαράμιλλη οδηγική ευχαρίστηση

Οι μηχανικοί μας εξέλιξαν ένα νέο, πιο έξυπνο, ελαφρύτερο τύπο της πλατφόρμας για το DS 4, ώστε να δεχθεί την τελευταία γενιά του plug-in hybrid κινητήρα E-TENSE.

Συνδυάζοντας την απόδοση του κινητήρα βενζίνης και του ηλεκτρικού κινητήρα, το σύστημα εξασφαλίζει σημαντική βελτίωση των εκπομπών του CO2, της κατανάλωσης, καθώς και της αυτονομίας.
96723.250

“Η εμπειρία από τους αγώνες μπορεί να περάσει στα μοντέλα παραγωγής της DS Automobiles.”

Jean-Éric Vergne – οδηγός αγώνων της DS TECHEETAH

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Απολαύστε με διαφορετικό τρόπο τη διαδρομή

Συνδεσιμότητα: Όμορφο, ευφυές και εξ αποστάσεως διαμορφώσιμο, το DS 4 συμβολίζει την εποχή μίας άνευ ορίων συνδεσιμότητας.

96516.250

Δυναμισμός και Ηρεμία: απολαύστε μία εκτός των συνηθισμένων, οδηγική εμπειρία χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία υποβοήθησης οδήγησης.

96517.250

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Για μία διαισθητική και επαυξημένη ορατότητα στο δρόμο

96436.250

Το Extended Head Up Display σηματοδοτεί μια καθηλωτική οπτική εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας. Η ψηφιακή προβολή σε μια διαγώνια εικόνα 21 ιντσών, κάνει τις πληροφορίες να μοιάζουν ότι βρίσκονται στο δρόμο, ώστε να μη χρειάζεται να τραβήξετε ποτέ το βλέμμα σας από το δρόμο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΣΤΟ VIDEO

DS IRIS SYSTEM

Ο διαισθητικός προσωπικός βοηθός σας

96437.250

Το DS IRIS SYSTEM είναι το νέο μας διαισθητικό, εργονομικό οικοσύστημα πληροφοριών, που έχει τη δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης. Ενσωματώνει έναν προσωπικό βοηθό που χρησιμοποιεί ένα interface αφής, καθώς και λειτουργία αναγνώρισης φωνητικών εντολών, ώστε το σύστημα να κάνει αυτό που θέλετε, όποτε θελήσετε.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΣΤΟ VIDEO

DS SMART TOUCH

Οι συντομεύσεις σας στα ακροδάχτυλά σας

Post-production : Astuce Productions

Αποκτήστε πρόσβαση σε μία από τις 6 αγαπημένες σας συντομεύσεις (πλοήγηση, επαφές, ραδιόφωνο, ρύθμιση κλιματισμού κ.λπ.) με μία μόνο κίνηση και χωρίς να τραβήξετε το βλέμμα σας από το δρόμο, μέσω του DS SMART TOUCH. Ιδανικά τοποθετημένη κοντά στο χέρι σας, αυτή η οθόνη αφής παρακολουθεί τις κινήσεις σας και αναγνωρίζει χειρονομίες όπως μεγέθυνση, σμίκρυνση, ακόμη και χειρόγραφο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΣΤΟ VIDEO

ΑΝΑΡΤΗΣΗ DS ACTIVE SCAN

Προβλέποντας το δρόμο

96539.250

Με τη βοήθεια μιας κάμερας που βρίσκεται στο πάνω μέρος του παρμπρίζ, τεσσάρων αισθητήρων και τριών επιταχυνσιόμετρων, το σύστημα ανάρτησης DS ACTIVE SCAN «σαρώνει» τον δρόμο και προσαρμόζει προληπτικά τις κινήσεις κάθε ενός από τους τροχούς ανεξάρτητα, ρυθμίζοντας την ανάρτηση, ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΣΤΟ VIDEO

DS AIR

Αόρατοι αεραγωγοί

96540.250

Τέλεια ενσωματωμένο στο ταμπλό, το DS AIR είναι ένα μοναδικό σύστημα εξαερισμού που είναι ταυτόχρονα διακριτικό και αποτελεσματικό. Χάρη στις συμπαγείς του διαστάσεις, χαρίζει ρευστότητα και καθαρότητα στις γραμμές του σχεδιασμού του ταμπλό.

DS DRIVE ASSIST 2.0

Νέα γενιά ημιαυτόνομης οδήγησης

96541.250

Το DS DRIVE ASSIST 2.0 εμπλουτίζει την εμπειρία της αυτόνομης οδήγησης, καθώς ενσωματώνει λειτουργίες όπως η ημιαυτόματη αλλαγή λωρίδας, η ρύθμιση ταχύτητας στις στροφές και η προτεινόμενη ρύθμιση ταχύτητας βάσει ενημέρωσης από τις πινακίδες της οδικής σήμανσης. Με τους αισθητήρες ραντάρ στις γωνίες του αυτοκινήτου και την κάμερα στο πάνω μέρος του παρμπρίζ, αναλύει το δρόμο και φροντίζει συνεχώς για τη θέση του αυτοκινήτου, ανάλογα με το τι συμβαίνει γύρω του.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΣΤΟ VIDEO

 

“Όλες οι καινοτομίες μας στο σύστημα πολυμέσων, το DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY, το DS IRIS SYSTEM και το DS SMART TOUCH προσφέρουν αμεσότητα απόκρισης, διαισθητική και εύκολη εξατομίκευση, ενώ είναι αποτέλεσμα πολυετούς εργασίας των εξειδικευμένων σχεδιαστών μας. Ομάδες πελατών ενέκριναν τις ιδέες και τις λεπτομέρειες σε κάθε στάδιο ανάπτυξης.”

Philippe Houy – DS 4 Brand Project Manager, DS Automobiles

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Δείτε το DS 4 σε εικονική πραγματικότητα στο DS STORE ATHENS

Πριν την φυσική παρουσία του στο DS STORE Athens, ζήστε την μοναδική εμπειρία διάδρασης με το νέο DS 4 χάρη στο DS Virtual Vision. Μεταφερθείτε στην περιοχή της Place de la Concorde, καθίστε στη θέση οδήγησης και δείτε το σε φυσικό μέγεθος. Μια εκπληκτικά ρεαλιστική εμπειρία, αποκλειστικά στο DS STORE ATHENS.

visuel_virtual_vision