ΙΣΧΥΣ

Από 225 έως 360hp

Διαθέσιμη ισχύς του Plug-in υβριδικού

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μήκος: 4.93 m

Πλάτος: 1.93 m

Ύψος: 1.46 m

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ/ΕΚΠΟΜΠΕΣ (WLTP¹)

Από 1.5L έως 7L /100km

33 έως 159g of CO₂/km

ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ

Εξωτερικός σχεδιασμός: Η επιτομή της γαλλικής κομψότητας

Σύμβολο της γαλλικής savoir-faire, to DS 9 είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελία. Κατασκευασμένο ως plug-in hybrid, το DS 9 σχεδιάστηκε για να σας προσφέρει τεχνολογική υπεροχή, εξαιρετική άνεση, και απαράμιλλη κομψότητα.

Μοντέρνα εμφάνιση που διακρίνεται για τη γοητεία της

Το DS 9 ξεχωρίζει για τις μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές του, που συνδυάζουν τη κομψότητα με το δυναμισμό. Λεπτομέρειες, όπως η μεταλλική λωρίδα στη κεντρική γραμμή του καπό, εμπνευσμένη από την τέχνη της υψηλής γαλλικής ωρολογοποιίας  ‘Clous de Paris’, τα περίφημα φωτιστικά σώματα “DS CORNETS” στις πίσω ακμές της οροφής, οι αναδυόμενες χειρολαβές των θυρών, προσδίδουν στο DS9 μία μοναδική εξωτερική εμφάνιση που ξεχωρίζει.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ

Χαρισματική φωτιστική υπογραφή

Χαρακτηριστικά της DS Automobiles, τα εμπρός φωτιστικά σώματα DS ACTIVE LED VISION, που ενεργοποιούνται με το ξεκλείδωμα του οχήματος καθώς και τα 3D Full LED πίσω φωτιστικά σώματα, τονίζουν ακόμα περισσότερο το ελκυστικό στυλ του DS 9.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ

Προσήλωση στη λεπτομέρεια

Στο καπό του DS 9 δεσπόζει μία μεταλλική λωρίδα, σε τεχνοτροπία ‘Clous de Paris’. Μία σχεδιαστική λεπτομέρεια που δηλώνει ταυτόχρονα αισθητική αλλά και τεχνολογική υπεροχή, εμπνευσμένη από την τέχνη της υψηλής Γαλλικής ωρολογοποιίας.

Χειρολαβές που εμφανίζονται κατά την άφιξή σας

Εξωτερικά, ιδιαίτερη εντύπωση δημιουργούν οι αναδυόμενες χειρολαβές που εμφανίζονται καθώς πλησιάζετε και εξαφανίζονται καθώς απομακρύνεστε από το αυτοκίνητό σας.

SAVOIR-FAIRE

Εσωτερικός σχεδιασμός: η επιτομή της κομψότητας

Το DS 9 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ο κάθε επιβάτης να απολαμβάνει το ίδιο επίπεδο ευρυχωρίας και άνεσης. Τόσο τα εμπρός, όσο και τα πίσω καθίσματα είναι θερμαινόμενα, κλιματιζόμενα και διαθέτουν λειτουργία μασάζ. Επιπλέον η επένδυση από Alcantara© στην οροφή, ενισχύει την αίσθηση της χαλαρής ατμόσφαιρας στο εσωτερικό του DS 9.

DS LOUNGE

Το πίσω υποβραχιόνιο συμβάλλει στη συνολική αίσθηση της άνεσης. Επενδυμένο με δέρμα Nappa, διαθέτει αποθηκευτικό χώρο, θύρες USB και σας παρέχει τη δυνατότητα χειρισμού των λειτουργιών μασάζ.

Κορυφαία ποιότητα και στην παραμικρή λεπτομέρεια

Το πίσω υποβραχιόνιο συμβάλλει στη συνολική αίσθηση της άνεσης. Επενδυμένο με δέρμα Nappa, διαθέτει αποθηκευτικό χώρο, θύρες USB και σας παρέχει τη δυνατότητα χειρισμού των λειτουργιών μασάζ.

Με το εσωτερικό OPERA, αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί από την ποιότητα και την καλαισθησία των υλικών στο εσωτερικό του DS 9 και ιδιαίτερα από τη δερμάτινη επένδυση στο ταμπλό και στο τιμόνι.

Εσωτερικό με αύρα «υψηλής ραπτικής»

Δερμάτινες επενδύσεις

Η απόλυτη έκφραση της τεχνογνωσίας μας, το εσωτερικό OPERA, στο οποίο συναντάμε την καλύτερη ποιότητα δέρματος. Το δέρμα Nappa σε κόκκινο Rubis, καλύπτει ολόκληρο το ταμπλό, τα καθίσματα σχεδιαστικής τεχνοτροπίας «bracelet» που αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα της DS Automobiles καθώς και το τιμόνι.

Τεχνοτροπία “Clous de Paris”

Οι τεχνίτες μας έχουν δουλέψει την κάθε λεπτομέρεια στο DS 9 σαν να επρόκειτο για την κατεργασία ενός πολύτιμου λίθου. Εμπνευσμένες από την τεχνολογία της υψηλής Γαλλικής ωρολογοποιίας οι επενδύσεις σε τεχνοτροπία “Clous de Paris” που κοσμούν τα χειριστήρια αποτελούνται από μικροσκοπικές ακίδες με πυραμιδοειδής κεφαλές που διασταυρώνονται και συμπλέκονται δημιουργώντας ένα άψογο αποτέλεσμα.

Διακοσμητικές ραφές σε σχήμα μαργαριταριού

Εμπνευσμένοι από την τεχνική της χειροποίητης ραφής με βελόνα, δημιουργήσαμε τις ραφές “le Point Perle”, ένα ιδιαίτερα κομψό φινίρισμα που αναδημιουργεί με την κλωστή το σχήμα ενός μαργαριταριού, και αναδεικνύει τις εσωτερικές επενδύσεις των οχημάτων μας. Αυτή η τεχνοτροπία που παραπέμπει στην υψηλή ραπτική, έγινε το χαρακτηριστικό γνώρισμα της DS Automobiles.

B.R.M R180

Τοποθετημένος με μεγαλοπρέπεια στο ταμπλό, ο χρονογράφος B.R.M R180, σχεδιασμένος σε συνεργασία με τους τεχνίτες της B.R.M, εμφανίζεται μόλις μπει σε λειτουργία ο κινητήρας. Συνδυάζοντας την τεχνολογία με τον κομψό σχεδιασμό, ρυθμίζεται αυτόματα στην κατάλληλη στιγμή ανάλογα με την εποχή και το ταξίδι.

Ακουστική απόλαυση

Με την παρουσίαση του DS 9, οι ειδικοί της DS υιοθέτησαν μια νέα προσέγγιση για να εξασφαλίσουν την ακουστική άνεση. Τα κρύσταλλα με ειδικό φιλμ επίστρωσης, σε συνδυασμό με τις συγκολλήσεις του αμαξώματος για την απορρόφηση των κραδασμών, δημιουργούν ένα περιβάλλον ηρεμίας και ησυχίας. Οι συγκεκριμένες τεχνολογικές εφαρμογές συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στην απόλαυση του κρυστάλλινου ήχου που αποδίδεται από τα 14 ηχεία του ηχοσυστήματος της FOCAL Electra®.

Νομικές πληροφορίες

¹ Τα στοιχεία που εμφανίζονται για την κατανάλωση, τις εκπομπές CO₂ και την αυτονομία,  προκύπτουν βάσει της διαδικασία δοκιμής WLTP με την οποία λαμβάνουν έγκριση τύπου τα καινούργια οχήματα, από την 1η Σεπτεμβρίου του 2018. Η δοκιμή WLTP αντικαθιστά τον νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο οδήγησης (NEDC) που ήταν το πρωτόκολλο δοκιμών που ίσχυε μέχρι τότε. Με πιο ρεαλιστικές συνθήκες δοκιμής, η κατανάλωση και οι εκπομπές CO₂ που μετρώνται βάσει πρωτοκόλλου WLTP είναι, σε πολλές περιπτώσεις, υψηλότερες από αυτές που μετρώνται με τη διαδικασία NEDC. Οι τιμές για κατανάλωση, εκπομπές CO₂ και αυτονομία μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης και εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως: η συχνότητα φόρτισης, το στυλ οδήγησης, η ταχύτητα, προδιαγραφές, τα options, ο τύπος των ελαστικών, η εξωτερική θερμοκρασία και η θερμοκρασία στο χώρο των επιβατών. για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπό σας.