ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οδηγική άνεση και δυναμική ηρεμία

Απολαύστε μια άνετη και ήρεμη οδηγική εμπειρία χάρη στις πρωτοποριακές τεχνολογίες υποβοήθησης που εξελίχθηκαν από την ομάδα των μηχανικών μας. Τα συστήματα υποβοήθησης είναι στη διάθεσή σας και εγγυώνται την ασφάλεια τη δική σας και των επιβατών του οχήματός σας.

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ DS PIXEL LED VISION 3.0

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ DS PIXEL LED VISION 3.0

Σχεδιασμένοι για την ασφάλειά σας, οι έξυπνοι προβολείς DS PIXEL LED VISION 3.0 προσαρμόζονται στο περιβάλλον, ρυθμίζοντας τη φωτεινή δέσμη ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης (πόλη, ύπαιθρος, κακές καιρικές συνθήκες κ.λπ.) ενώ διαθέτουν και λειτουργία φώτων στροφής που βελτιώνει σημαντικά την ορατότητα κατά την οδήγηση σε δρόμους με στροφές.

Χάρη στη λειτουργία PIXEL, μπορείτε να οδηγείτε με τους προβολείς αναμμένους χωρίς να ενοχλείτε τον οδηγό του προπορευόμενου οχήματος ή τους οδηγούς που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ DS ACTIVE SCAN

ΑΝΑΡΤΗΣΗ DS ACTIVE SCAN

Αυτό το έξυπνο σύστημα ανάρτησης χρησιμοποιεί μια κάμερα που βρίσκεται στο επάνω μέρος του παρμπρίζ, καθώς και αισθητήρες με στόχο τη σάρωση των ατελειών του οδοστρώματος και την καταγραφή των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Στη συνέχεια τα δεδομένα μεταδίδονται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου σε έναν υπολογιστή, ο οποίος ρυθμίζει ανεξάρτητα κάθε έναν από τους τροχούς. Ανάλογα με τις πληροφορίες που λαμβάνει, ‘σφίγγει’ ή ‘μαλακώνει’ την ανάρτηση ώστε να διασφαλίσει την άνεσή σας οδηγώντας το νέο DS 7.

 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ DS ACTIVE SCAN
DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

Μια κάμερα υπέρυθρων που βρίσκεται στη μάσκα του νέου DS 7 ανιχνεύει πεζούς και ζώα σε απόσταση μεταξύ 50εκ. και 100 μ. και τα εμφανίζει στην οθόνη του ψηφιακού πίνακα οργάνων, επιτρέποντάς σας να προβλέψετε τον κίνδυνο και να αντιδράσετε με ηρεμία. Ένα πραγματικό άλμα στον τομέα της ασφαλείας που εγγυάται ασφαλή και ξεκούραστη οδήγηση, ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι.

 

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Μέρα και νύχτα, ένα σύστημα αισθητήρων και μια κάμερα παρακολουθούν τις ενδείξεις κόπωσης ή απόσπασης της προσοχής του οδηγού καθώς και την πορεία του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση απώλειας της προσοχής ή υπνηλίας, ενεργοποιείται μια ηχητική προειδοποίηση και στον ψηφιακό πίνακα οργάνων εμφανίζεται μία φωτεινή ένδειξη.

 

DS DRIVER ATTENTION MONITORING
DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

Το σύστημα DS DRIVE ASSIST βοηθά τον οδηγό ενώ του δίνει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να ανακτήσει τον έλεγχο του οχήματός του. Είναι ένα ακόμη βήμα προς την αυτόνομη οδήγηση. Αυτό το καινοτόμο σύστημα ελέγχει την ταχύτητα και την απόσταση σε σχέση με το προπορευόμενο όχημα και τοποθετεί το νέο DS 7 ακριβώς στη λωρίδα που έχει επιλέξει ο οδηγός, ρυθμίζοντας τις κινήσεις του τιμονιού. Ελέγχει επίσης και την ταχύτητα και την πορεία του οχήματος, διασφαλίζοντας την ηρεμία και την ασφάλεια κατά την οδήγηση.

 

360 Vision

360 Vision

Το νέο DS 7 διαθέτει ψηφιακές κάμερες τελευταίας γενιάς τοποθετημένες στο εμπρός και πίσω μέρος, επιτρέποντας την καλύτερη δυνατή απεικόνιση του εξωτερικού περιβάλλοντος του οχήματος στην κεντρική οθόνη αφής 12 ιντσών.

Οι κάμερες 360 Vision βοηθούν τον οδηγό σε όλους τους ελιγμούς χαμηλής ταχύτητας εμφανίζοντας μια πανοραμική όψη, “bird’s eye”, του αυτοκινήτου και του περιβάλλοντός του. Επιπλέον η απεικόνιση αλλάζει ακολουθώντας την κίνηση του οχήματος.

360 Vision

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Δείτε τις διαστάσεις του νέου DS 7

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μήκος 4593 mm
Πλάτος (ολικό/αναδιπλωμένοι/ανοικτοί καθρέπτες) 1891 / 2098 mm
Ύψος (χωρίς/με κεραία/ανοιχτό πορτμπαγκάζ) 1637 / 1649 mm
Εμπρός/Πίσω πρόβολος 925 / 910 mm

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Πλάτος στο ύψος των ώμων εμπρός 1476 mm
Πλάτος στο ύψος των ώμων πίσω 1493 mm
Αριθμός θέσεων 5

 

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Μήκος χώρου αποσκευών 942 / 2015 mm
Πλάτος χώρου αποσκευών 1201 mm
Ωφέλιμο εσωτερικό ύψος (μέχρι την εταζέρα/μέχρι την οροφή) 588 mm
Χωρητικότητα 555 Λ.

Διαθέσιμοι κινητήρες για το νέο DS 7

Απολαύστε δυναμικές επιδόσεις σε τέλεια αρμονία με το περιβάλλον, χάρη στα κινητήρια σύνολα plug-in hybrid E-TENSE και τον κινητήρα diesel BlueHDI.

PLUG-IN HYBRID

E-TENSE 360 hp με σύστημα τετρακίνησης
E-TENSE 300 hp με σύστημα τετρακίνησης
E-TENSE 225 hp

DIESEL

BlueHDI 130 hp με Αυτόματο κιβώτιο

Ευρύχωρο και "δικτυωμένο"

Αναβαθμισμένο επίπεδο ευεξίας

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΗΡΕΜΙΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΗΡΕΜΙΑ

Ιδιαίτερα ευρύχωρο χάρη στο μεγάλο μεταξόνιό του, το εσωτερικό του νέου DS 7 προσφέρει άνεση και ηρεμία σε κάθε ταξίδι. Η άνεση του αυτοκινήτου ενισχύεται περαιτέρω, από τα μπροστινά καθίσματα που διαθέτουν λειτουργία μασάζ, θερμαίνονται και ψύχονται, τις ανακλινόμενες πλάτες των πίσω καθισμάτων και την ανάρτηση τεχνολογίας DS ACTIVE SCAN.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΗΡΕΜΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Ο μεγάλος χώρος αποσκευών του νέου DS 7 μπορεί να μεταφέρει έως και 555 λίτρα ώστε να καλύψει τις ανάγκες κάθε ταξιδιού. Ευρύχωρος και λειτουργικός με δύο χρωμιωμένα προστατευτικά στο κατώφλι του, διαθέτει 4 κρίκους πρόσδεσης και πλευρικές θήκες αποθήκευσης. Ο χώρος αποσκευών μπορεί να μεγιστοποιηθεί αναδιπλώνοντας την πλάτη του πίσω καθίσματος. Στις εκδόσεις E-TENSE, διατίθεται και ειδικός χώρος φύλαξης για το καλώδιο φόρτισης.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ

 

Βελτιώστε την εμπειρία σας στο εσωτερικό επιλέγοντας την προαιρετική πανοραμική ηλιοροφή για το νέο σας DS 7. Αποτελούμενη από ένα σταθερό και ένα συρόμενο γυάλινο τμήμα, εξασφαλίζει άπλετη φωτεινότητα και άνεση σε κάθε σας ταξίδι.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ
ΜOΝΑΔΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

ΜOΝΑΔΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Τα προαιρετικά ηχομονωτικά κρύσταλλα των παραθύρων στο νέο DS 7 εξασφαλίζουν ιδανικό βαθμό ηχομόνωσης στο εσωτερικό, για μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία που εγγυάται μία χαλαρωτική οδήγηση.

Μοναδικές υπηρεσίες