Αθλητικό και μεγαλειώδες

Νέο DS 7 E-TENSE 4x4 360

ΛΟΓΟΤΥΠΟ DS ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ DS ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ

Η μαύρη μάσκα σε συνδυασμό με το μαύρο λογότυπο DS και τα διακοσμητικά στοιχεία σε μαύρο γυαλιστερό, που είναι βασικός εξοπλισμός της έκδοσης Performance Line + προσδίδουν στο μοντέλο μία ακόμη πινελιά κομψότητας και δυναμισμού.

 

ΖΑΝΤΕΣ 21" BROOKLYN

ΖΑΝΤΕΣ 21" BROOKLYN

Αποκλειστικά για τον κινητήρα E-TENSE 4×4 360, οι νέες ζάντες αλουμινίου 21″ BROOKLYN σε συνδυασμό με τις δαγκάνες φρένων “DS PERFORMANCE”, κάνουν το νέο DS 7 να ξεχωρίζει.

 

ΖΑΝΤΕΣ 21" BROOKLYN
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΕ ΔΕΡΜΑ NAPPA

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΕ ΔΕΡΜΑ NAPPA

Κομψό μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια, το εσωτερικό του νέου DS 7 στην έκδοση εξοπλισμού Opera διαθέτει εκλεπτυσμένη διακόσμηση και κορυφαία υλικά, όπως οι δερμάτινες επενδύσεις Nappa. Οι επενδύσεις των καθισμάτων σε μοτίβο «bracelet», κοσμούν τα καθίσματα σε αυτήν την πολυτελή έκδοση.

 

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ

Βελτιώστε την εμπειρία σας στο εσωτερικό με την πανοραμική ηλιοροφή που αποτελεί βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Opera. Η ηλιοροφή που αποτελείται από ένα σταθερό και ένα συρόμενο γυάλινο τμήμα, εξασφαλίζει άπλετη φωτεινότητα και άνεση σε κάθε σας ταξίδι.

 

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ
DS PIXEL LED VISION 3.0

DS PIXEL LED VISION 3.0

Φροντίζοντας για την ασφάλειά σας, οι έξυπνοι προβολείς DS PIXEL LED VISION 3.0 προσαρμόζονται στο περιβάλλον, ρυθμίζοντας το φωτισμό σύμφωνα με τις εξωτερικές συνθήκες (πόλη, ύπαιθρος, κακές καιρικές συνθήκες κ.λπ.). Επιπλέον, προσφέρουν κορυφαία απόδοση φωτισμού καθώς η εμβέλεια της δέσμης φτάνει έως και τα 380 μ. Όταν δε η ταχύτητα είναι μικρότερη από 50 km/h, το πλάτος της δέσμης είναι 65 μ.

DS ENERGY COACH

DS ENERGY COACH

Οι τεχνικοί μας έχουν αναπτύξει την εφαρμογή DS Energy Coach, η οποία είναι ενσωματωμένη στην οθόνη πλοήγησης, για να γνωρίζετε πώς να βελτιστοποιείτε την ανάκτηση ενέργειας της μπαταρίας σας. Ακολουθήστε όλες τις συμβουλές του Jean-Éric Vergne, διπλού πρωταθλητή της Formula E, βελτιώστε την οδήγησή σας και μεγιστοποιήστε την αυτονομία του οχήματός σας.

DS ENERGY COACH
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ FOCAL Electra®

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ FOCAL Electra®

Στο εσωτερικό του νέου DS 7 E-TENSE 4×4 360, απολαμβάνετε μια μοναδική ηχητική εμπειρία, χάρη στο ηχοσύστημα FOCAL Electra®. Αποτελούμενο από 14 ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός subwoofer, διαθέτει ενισχυτή συνολικής ισχύος 515 Watt, το σύστημα FOCAL Electra® είναι εγκατεστημένο και σχεδιασμένο για να προσφέρει την αίσθηση μίας αίθουσας συναυλιών, αποδίδοντας έναν εξαιρετικά καθηλωτικό ήχο.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια

Οι δερμάτινες επενδύσεις Basalt Black Nappa ή Pearl Grey σε σχεδιαστικό μοτίβο «bracelet», που αποτελούν βασικό εξοπλισμό στην έκδοση Opera, αντανακλούν τη έμφαση στη λεπτομέρεια και συμβάλλουν στην εξασφάλιση της άνεσης των επιβατών.

Υβριδικό μοντέλο υψηλών επιδόσεων

E-TENSE 360 ίππων με κίνηση στους τέσσερις τροχούς

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑΣ

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑΣ

Με το κινητήριο σύνολο E-TENSE ισχύος 360 ίππων, ένα από ισχυρότερα της κατηγορίας του, και την κίνηση στους τέσσερις τροχούς, το νέο DS 7 κάνει την οδήγηση ασφαλή σε κάθε τύπο οδοστρώματος.

Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Με επικεφαλή την DS Performance, η οποία έχει κερδίσει όλους τους τίτλους της Formula E το 2019 και το 2020, η ανάπτυξη και η τελειοποίηση του συστήματος κίνησης και της ανάρτησης έχουν ως αποτέλεσμα την εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά. Η δυναμική ηρεμία φτάνει σε νέα επίπεδα με το νέο DS 7 E-TENSE 4×4 360. Το αποτέλεσμα είναι μια ασυμβίβαστη ισορροπία μεταξύ εξαιρετικής πρόσφυσης στο δρόμο και απόλυτης άνεσης.

Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ