ALLER AU CONTENU
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ & ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗΣ
ΝΕΟ DS 7
Ανακαλύψτε μια σειρά από βίντεο με οδηγίες χρήσης (video tutorials) και ταινίες τρισδιάστατης τεχνολογίας που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τα οφέλη των επιλογών του οχήματός σας μέσα στο αυτοκίνητο.
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΧΡΗΣΤΗ

Πρόσβαση στο ΝΕΟ εγχειρίδιο χρήσης DS 7 online.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό από τη Σάρωση MyDS και την εφαρμογή MyDS.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ
Δείτε τα εκπαιδευτικά βίντεο για κάθε έκδοση του New DS 7.
DS INFODIVERTISSEMENT

Με αυτό το βίντεο, δείτε πώς λειτουργεί η DS INFOTAINMENT. Μάθετε πώς:

  • Προσαρμόστε το σύστημα INFOTAINEMENT.
  • Εξατομικεύστε το περιεχόμενο της οθόνης αφής και τις πληροφορίες για τον οδηγό σας
  • Να προσθέτετε ή να διαγράφετε σελίδες στην οθόνη αφής σας
DS NIGHT VISION

Σε αυτό το βίντεο, δείτε πώς λειτουργεί το DS NIGHT VISION. Με την κάμερα υπερύθρων, το σύστημα αυτό εντοπίζει σε πραγματικό χρόνο τις ταχύτητες και τα ζώα στο δρόμο και τα πεζοδρόμια. Μάθετε πώς:

  • Η οθόνη σας δείχνει ότι το σύστημα είναι έτοιμο
  • Για να εμφανίσετε τη νυχτερινή όραση
  • Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επιλογή NIGHT VISION
DS IRIS SYSTEM

Σε αυτό το βίντεο, δείτε πώς λειτουργεί το DS IRIS SYTEM. Το καινοτόμο και διαισθητικό οικοσύστημα πληροφοριών μας, που ενσωματώνει τη συνδεδεμένη πλοήγηση και έναν προσωπικό βοηθό. Μάθετε πώς να:

  • Πρόσβαση στις λειτουργίες της οθόνης του οδηγού
  • Ενεργοποιήστε την προσωπική σας οθόνη
  • Πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του νέου DS 7 σας
  • Προβολή του κέντρου ειδοποιήσεων και των λειτουργιών που χρησιμοποιείτε πιο συχνά

ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Ανακαλύψτε βίντεο παρουσίασης των τεχνολογιών που είναι διαθέσιμες στο ΝΕΟ DS 7

DS PIXEL LED VISION 3.0

Εκεί για την ασφάλειά σας, οι έξυπνοι προβολείς DS PIXEL LED VISION 3.0 προσαρμόζονται στο περιβάλλον σας, ρυθμίζοντας το φωτισμό ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες (πόλη, χώρα, καιρός κ.λπ...) και κατευθύνοντας το φως προς τις στροφές για να βελτιωθεί η ορατότητα στις στροφές.

 

Με τη λειτουργία PIXEL μπορείτε να παραμείνετε στην κύρια δέσμη φώτων χωρίς να θαμπώνετε το όχημα που βρίσκεστε πίσω σας ή όσους σας πλησιάζουν.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Αυτό το έξυπνο σύστημα ανάρτησης χρησιμοποιεί μια κάμερα που βρίσκεται στο πάνω μέρος του παρμπρίζ καθώς και διάφορους αισθητήρες για να ανιχνεύει τις ατέλειες του δρόμου σε πραγματικό χρόνο. Μεταδίδει αυτά τα δεδομένα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου σε έναν υπολογιστή, ο οποίος ενεργεί σε κάθε έναν από τους τροχούς ανεξάρτητα. Ανάλογα με τις πληροφορίες που λαμβάνει, κάνει συνεχώς την ανάρτηση πιο σκληρή ή πιο μαλακή για να διασφαλίσει ότι θα είστε όσο το δυνατόν πιο άνετα οδηγώντας το New DS 7.
DS NIGHT VISION
Μια κάμερα υπερύθρων που βρίσκεται στη μάσκα του New DS 7 ανιχνεύει πεζούς και ζώα σε απόσταση μεταξύ 50 και 100 μέτρων και τα εμφανίζει στην ψηφιακή οθόνη οργάνων, επιτρέποντάς σας να προβλέψετε τον κίνδυνο και να αντιδράσετε με ψυχραιμία. Μια πραγματική βελτίωση της ασφάλειας που εγγυάται ξεκούραστη οδήγηση, ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι.
DS ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ
Μέρα και νύχτα, ένα σύστημα αισθητήρων και μια κάμερα παρακολουθούν σημάδια κόπωσης ή απόσπασης της προσοχής του οδηγού καθώς και την πορεία του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση έλλειψης προσοχής ή υπνηλίας, ενεργοποιείται μια ηχητική ειδοποίηση στο πιλοτήριο και εμφανίζεται στην ψηφιακή οθόνη οργάνων.
DS DRIVE ASSIST
Το DS DRIVE ASSIST βοηθά τον οδηγό, ενώ του επιτρέπει να ανακτήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Είναι ένα ακόμη βήμα προς την αυτόνομη οδήγηση. Αυτή η καινοτόμος λειτουργία ελέγχει την ταχύτητα και την απόσταση σε σχέση με το προπορευόμενο όχημα και τοποθετεί το New DS 7 εκεί που θέλει ο οδηγός στη λωρίδα του, ρυθμίζοντας το τιμόνι. Ελέγχει την ταχύτητα και την τροχιά εγγυάται ότι είστε ασφαλείς και χαλαροί στο τιμόνι.
ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Αυτό το σύστημα αναγνωρίζει τις πινακίδες ταχύτητας μαζί με μια σειρά από άλλες πινακίδες κυκλοφορίας και τις εμφανίζει στον κεντρικό πίνακα οργάνων για τον οδηγό.
Σύστημα ήχου FOCAL Electra®
Στο εσωτερικό του New DS 7, απολαύστε μια μοναδική ηχητική εμπειρία εκμεταλλευόμενοι το σύστημα ήχου FOCAL Electra® Sound System. Το ηχοσύστημα αποτελείται από 14 ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός subwoofer και ενός ενισχυτή συνολικής ισχύος 515 Watt για έναν εξαιρετικά καθηλωτικό ήχο.
DS IRIS SYSTEM
Το DS IRIS SYSTEM είναι το νέο μας οικοσύστημα πληροφοριών που είναι διαισθητικό, εργονομικό και μπορεί να εξατομικευτεί πλήρως. Περιλαμβάνει έναν προσωπικό βοηθό με οθόνη αφής και αναγνώριση φωνής. Το DS IRIS SYSTEM κάνει ό,τι θέλετε, όποτε θέλετε.
360 Vision

Το νέο DS 7 επωφελείται από νέες ψηφιακές κάμερες τελευταίας γενιάς εμπρός και πίσω που επιτρέπουν την καλύτερη δυνατή απόδοση των εικόνων στη μεγάλη οθόνη αφής 12".

 

Το 360 Vision είναι η βιντεοβοήθεια για όλους τους ελιγμούς χαμηλής ταχύτητας. Εμφανίζει μια άποψη "από το μάτι του πουλιού" του αυτοκινήτου και του περιβάλλοντός του: η άποψη ενημερώνεται ανάλογα με τον τρόπο που κινείται το αυτοκίνητο.

Τεχνολογία E-Tense

Ανακαλύψτε τα ειδικά εκπαιδευτικά βίντεο για τα plug-in υβριδικά μοντέλα μας

 

 

Πώς λειτουργεί το νέο DS 7;
Με τις plug-in υβριδικές μονάδες ισχύος που φτάνουν τους 360 ίππους και την τετρακίνηση, το New DS 7 συνδυάζει την άνεση και την αποδοτικότητα και σας εγγυάται μια ομαλή και απολαυστική οδήγηση για ταξίδια με αίσθηση premium. Εξερευνήστε τους διάφορους τρόπους φόρτισης με τους αντίστοιχους χρόνους φόρτισης και τι σημαίνουν οι διαφορετικού χρώματος ενδεικτικές λυχνίες στο πτερύγιο φόρτισης.

 

 

DS Automobiles x Free2move : s'inscrire


Découvrez les tutoriels pour les solutions à la charge
Ce tutoriel vidéo vous indique comment souscrire au service « Charge My Car », via l’application Free2move. Suivez les étapes pour bénéficier de toutes ses fonctionnalités : identification des bornes de recharge publiques disponibles et compatibles avec votre voiture électrique ou hybride rechargeable, planification de votre trajet et paiement simplifié. Directement accessible depuis votre Smartphone ou sur l’écran de votre voiture, « Charge My Car » simplifie vos déplacements, partout en Europe.

Recharger son véhicule électrique ou hybride rechargeable


Découvrez, à travers ce tutoriel vidéo, comment trouver la station de recharge la plus proche de vous, la plus économique ou la plus rapide, grâce à la fonctionnalité « Charge My Car » de l’application Free2move, directement accessible depuis l’écran de votre voiture ou votre Smartphone. Débutez et arrêtez ensuite la charge de votre véhicule électrique ou hybride rechargeable sur l’ensemble des stations du réseau Free2move, avec votre carte de recharge ou votre Smartphone.

Préparer son voyage


Suivez les instructions de ce tutoriel vidéo pour préparer un long trajet en voiture électrique ou hybride rechargeable avec le service « Charge my Car », disponible depuis l’application Free2move. Accédez au plus grand réseau européen de stations de recharge et déterminez l’itinéraire optimal pour faciliter tous vos trajets, même les plus longs.