ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ & ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Όλοι οι κινητήρες μας, βενζίνης, diesel, ή και hybrid 4×4, διαθέτουν την απαραίτητη ιπποδύναμη όντας ταυτόχρονα και φιλικοί προς το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας το απαραίτητο επίπεδο ευχαρίστησης και τη μέγιστη οδηγική εμπειρία.
Οι κινητήρες βενζίνης PureTech ενσωματώνουν πρωτοποριακές και αποδοτικές τεχνολογίες :
– τελευταίας γενιάς, υψηλής απόδοσης υπερσυμπιεστή και κεντρικά τοποθετημένο, σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης.

Οι τελευταίας γενιάς κινητήρες diesel BlueHDi εξασφαλίζουν ευχάριστη οδήγηση και κορυφαίες επιδόσεις, γεγονός που οφείλεται στο άριστο επίπεδο τεχνογνωσίας των μηχανολόγων μας. (Μεγαλύτερη οικονομία, χιτώνια με κεραμική επίστρωση, σημαντικός περιορισμός μηχανικών απωλειών, πρωτοποριακό και αποδοτικό σύστημα εξαγωγής, κλπ).

 

Κινητήρας Diesel Hybrid 4×4

Το υβριδικό σύστημα κίνησης συνδυάζει τις επιδόσεις ενός diesel HDi, με την οικονομία και την αποδοτικότητα ενός ηλεκτροκινητήρα, εξασφαλίζοντας στον οδηγό τις πλέον συναρπαστικές εμπειρίες.
Το σύστημα 4×4 hybrid διαθέτει πολλαπλές επιλογές οδήγησης. Ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιήσει τον επιλογέα που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα, επιλέγοντας το επιθυμητό πρόγραμμα κίνησης: Auto, Zero Emission Vehicle (ZEV – μηδενικών ρύπων), κίνηση σε όλους τους τροχούς (οι εμπρός τροχοί παίρνουν κίνηση από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, και οι πίσω από τον ηλεκτροκινητήρα), και Sport (μέγιστη εκμετάλλευση της ισχύος του ηλεκτροκινητήρα, που λειτουργεί προσθετικά στον κινητήρα εσωτερικής καύσης).