ΝΈΟ DS 7 E-TENSE

PLUG-IN HYBRID

Τα E-TENSE μοντέλα μας παρέχουν αυτονομία ηλεκτρικής κίνησης έως 59* χιλιόμετρα (κύκλος WLTP) στο DS 7 E-TENSE, αυτονομία επαρκή για καθημερινή μετακίνηση.

Με το DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300, η DS Automobiles παρουσιάζει το νέο Plug-In Hybrid. Με συνολική ισχύ 110 ίππους, οι δύο ηλεκτροκινητήρες διαθέτουν αυτονομία έως και 58 χιλιόμετρα (κύκλος WLTP). Τροφοδοτούνται από μπαταρίες τελευταίας γενιάς οι οποίες είναι τοποθετημένες με τέτοια διάταξη κάτω από τα πίσω καθίσματα, χωρίς να επηρεάζεται ο χώρος της καμπίνας των επιβατών ή ο χώρος αποσκευών.

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PHEV

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PHEV

Τα plug-in hybrid οχήματα μας (PHEV), όπως το ΝΈΟ DS 7 E-TENSE, διαθέτει ηλεκτρική αυτονομία 59 χιλιομέτρων (κύκλος WLTP), επαρκή για τις περισσότερες καθημερινές διαδρομές.
Αυτή η νέα γενιά ξεχωρίζει από τα “non plug-in υβριδικά” (HEV), τα οποία δεν έχουν πραγματική αυτονομία (2 – 3 χιλιόμετρα) σε 100% ηλεκτρική λειτουργία.

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PHEV

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Μετάβαση στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

ΑΠΛΩΣ ΦΡΕΝΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Ανάκτηση ενέργειας

Εμπνευσμένο και δοκιμασμένο στην Formula Ε, η αναγεννητική πέδηση μετατρέπει την κινητική ενέργεια όταν επιβραδύνετε, σε ηλεκτρισμό, επεκτείνοντας έτσι την εμβέλεια των μπαταριών σας. Μια απλή ώθηση στο μοχλό αλλαγής ταχυτήτων ενεργοποιεί αυτή τη λειτουργία, η οποία σας επιτρέπει να αυξήσετε την αυτονομία του αυτοκινήτου κατά 20%.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Λειτουργίες οδήγησης

Τα Νέα DS 7 E-TENSE μοντέλα διαθέτουν μια πληθώρα προγραμμάτων οδήγησης:

Πρόγραμμα Μηδενικών Εκπομπών. Εργοστασιακή ρύθμιση, που είναι ιδανικό για κίνηση σε αστικά περιβάλλοντα. Μπορείτε να καλύψετε απόσταση έως και 59χλμ., με την έκδοση E-TENSE 4×4 300, χωρίς να καταναλώσετε σταγόνα βενζίνης. Εντελώς αθόρυβο στο εσωτερικό, μοναδική απόκριση: ζήστε νέες συγκινήσεις.

Πρόγραμμα Υβριδικής κίνησης. Σας δίνει τη δυνατότητα να κινηθείτε άλλοτε με ηλεκτροκίνηση και άλλοτε με τη χρήση του κινητήρα εσωτερικής καύσης. Χρήσιμο τόσο στην πόλη όσο και στον αυτοκινητόδρομο, το πρόγραμμα αυτό εξασφαλίζει την ιδανική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Επιλέξτε το πρόγραμμα SPORT και απελευθερώστε όλη την ισχύ του δικού σας DS 7 E-TENSE. Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης θα αποδώσει τη μέγιστη ισχύ του, υποβοηθούμενος ταυτόχρονα και από τους δύο ηλεκτροκινητήρες. Αδιάκοπη επιτάχυνση και κορυφαίες επιδόσεις: αγγίξτε τα όρια της οδηγικής απόλαυσης.

Διαθέσιμη στις εκδόσεις E-TENSE 300 4×4 & E-TENSE 360 4×4, η τετρακίνηση ή πρόγραμμα 4WD θα βελτιώσει τις ικανότητες κίνησης σε δρόμους με δύσκολο οδόστρωμα. Η ισχύς των κινητήρων μοιράζεται ισόποσα σε όλους τους τροχούς, βελτιώνοντας θεαματικά το επίπεδο πρόσφυσης σε δρόμους με στροφές, ανώμαλο, χιονισμένο, βρεγμένο, ή λασπωμένο οδόστρωμα.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Λειτουργία E-SAVE

Η λειτουργία E-SAVE αποθηκεύει στην μπαταρία ηλεκτρική ενέργεια για μελλοντική χρήση. Η συγκεκριμένη επιλογή αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη σε περίπτωση που σκοπεύετε να κινηθείτε σε απαγορευμένες περιοχές όπου η κυκλοφορία επιτρέπεται μόνο σε “καθαρά” αυτοκίνητα.

Ο χάρτης που είναι διαθέσιμος μέσω της οθόνης αφής του Νέου DS 7 E-TENSE, απεικονίζει σε πραγματικό χρόνο τα όρια που μπορείτε να οδηγήσετε με ηλεκτρική λειτουργία καθώς επίσης και τα σημεία φόρτισης.

ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ

Ταχεία φόρτιση στο σπίτι

Φορτίστε το plug-in hybrid όχημά σας γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια μέσω Wall Box. Χρειάζονται περίπου 2 ώρες για πλήρη φόρτιση του DS 7 E-TENSE 300 4×4 σε εγκατάσταση 7,4kW.

Για την δική σας διευκόλυνση μπορείτε να παρακολουθήσετε τη φόρτιση του οχήματός σας μέσω της εφαρμογής MyDS καθώς και να τη προγραμματίσετε.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ

Καλώδια φόρτισης

Με το 2-mode καλώδιο, που είναι βασικός εξοπλισμός του οχήματος μπορείτε να φορτίσετε τη μπαταρία του plug-in υβριδικού σας μέσω οποιασδήποτε οικιακής πρίζας. Ο χρόνος φόρτισης ποικίλλει από 4 ώρες σε σημείο 3.2kW (απαιτείται εγκατάσταση από επαγγελματία) σε 7 από μια τυπική υποδοχή 1.8kW.

Με το 3-mode καλώδιο, συνδέστε το plug-in υβριδικό σας με ένα Wallbox. Ο χρόνος φόρτισης θα μειωθεί σε περίπου 2 ώρες. Αυτό το καλώδιο είναι επίσης συμβατό με ορισμένα δημόσια σημεία φόρτισης.

MYDS APP

Μια εφαρμογή που τα ελέγχει όλα

Πληροφορίες σχετικά με την αυτονομία
Με την εφαρμογή MyDS, μπορείτε να δείτε την τρέχουσα αυτονομία του plug-in υβριδικού σας. Όταν το αυτοκίνητό σας φορτίζεται, μπορείτε να δείτε πόσο γρήγορα φορτίζει καθώς και τον υπολειπόμενο χρόνο φόρτισης.

Απομακρυσμένη φόρτιση
Με τον έλεγχο της απομακρυσμένης φόρτισης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή MyDS για να ξεκινήσετε τη φόρτιση ή να ξεκινήσετε μια προγραμματισμένη φόρτιση. Μπορείτε να προγραμματίσετε τις φορτίσεις σας για τις ώρες που η κατανάλωση ρεύματος είναι πιο οικονομική.

Ρύθμιση θερμοκρασίας στην καμπίνα του αυτοκινήτου
Η ρύθμιση της θερμοκρασίας της καμπίνας των επιβατών σας παρέχει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε τη θέρμανση ή την ψύξη της. Αυτή η λειτουργία είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση της διάρκειας της μπαταρίας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ

Ένα καθαρό και πιο αποδοτικό αυτοκίνητο

Το plug-in  υβριδικό είναι αποτελεσματικό και ευέλικτο: μηδενικές εκπομπές σε 100% ηλεκτρική λειτουργία και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου στον μικτό κύκλο. Και όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς στην οδηγική απόλαυση.

Οι πόλεις ανοίγονται μπροστά σας

Η επιλογή ενός plug-in υβριδικού σας δίνει την δυνατότητα να οδηγείτε στην πόλη ακόμη και όταν η κυκλοφορία είναι περιορισμένη.

(1)Οι αναγραφόμενες τιμές αυτονομίας και κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας είναι συμβατές με τη διαδικασία δοκιμών κατά WLTP, βάσει της οποίας λαμβάνουν έγκριση τύπου τα καινούργια οχήματα από την 1η Σεπτεμβρίου του 2018. Οι τιμές αυτές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες χρήσης και επηρεάζονται από διαφόρους παράγοντες όπως : ταχύτητα, θερμοκρασία εσωτερικού του αυτοκινήτου, τρόπος οδήγησης, και εξωτερική θερμοκρασία. Ο χρόνος φόρτισης εξαρτάται κυρίως από την ισχύ της μονάδας φόρτισης του αυτοκινήτου, τον τύπο του καλωδίου φόρτισης, και το είδος του και την ισχύ του εκάστοτε χρησιμοποιούμενου σταθμού φόρτισης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας για περισσότερες πληροφορίες. Για περισσότερες πληροφορίες https://www.dsautomobiles.gr/wltp-protocol/ .