ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ COCKPIT SUV

ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ COCKPIT SUV

Μπορείτε να διαμορφώσετε σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, τα γραφικά της οθόνης των 12΄΄ του ψηφιακού πίνακα οργάνων. Με τη βοήθεια των κυλιόμενων μενού που χειρίζεστε από το τιμόνι, έχετε στη διάθεσή σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες οδήγησης.
Διατίθενται έξι προγράμματα επιλογών, μεταξύ αυτών και τα DS CONNECTED PILOT και DS NIGHT VISION.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ COCKPIT SUV

Η κεντρική οθόνη αφής των 12″ σας παρέχει τη δυνατότητα χειρισμού διαφόρων λειτουργιών με ένα απαλό, σχεδόν ανεπαίσθητο, πάτημα ή μέσω ενός χειριστηρίου με ενθέσεις κρυστάλλου*.
Σας παρέχει πρόσβαση σε χαρακτηριστικά άνεσης, πολυμέσων, συνδεσιμότητας και Mirror Screen**.
* Ανάλογα με την έκδοση ** απαιτείται η χρήση συμβατού smartphone

DS SAFETY

Κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών, η έλλειψη συγκέντρωσης ή η μειωμένη ορατότητα ενδέχεται να προκαλέσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Το πρόγραμμα DS SAFETY συγκεντρώνει τις βασικές εκείνες λειτουργίες που θα κάνουν ασφαλέστερο το κάθε σας ταξίδι.

DS NIGHT VISION: ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΡΑΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Σχεδιάσαμε το DS NIGHT VISION για να βελτιώσουμε την ορατότητά σας τη νύχτα. Μία κάμερα υπερύθρων τοποθετημένη στην μάσκα του αυτοκινήτου εντοπίζει την παρουσία πεζών ή εμποδίων σε απόσταση 100μ μπροστά από το αυτοκίνητο. Το σύστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αντιδράσετε κατάλληλα ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING: ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ

Οι μηχανικοί μας εξέλιξαν ένα σύστημα που αναγνωρίζει πότε μειώνεται η προσοχή του οδηγού. Με τα πρώτα σημάδια της κόπωσης ή απόσπασης της προσοχής, το σύστημα DS DRIVER ATTENTION MONITORING ενεργοποιεί μία ηχητική προειδοποίηση ενώ ταυτόχρονα αναβοσβήνει και μία οπτική ένδειξη στο ταμπλό. Ημέρα και νύχτα.

DS ACTIVE LED VISION: ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πρωτότυπο DS E-TENSE, το σύστημα DS ACTIVE LED VISION, προσελκύει αμέσως τα βλέμματα όντας ταυτόχρονα και ιδιαίτερα λειτουργικό.
Περιλαμβάνει ένα κύριο προβολέα LED και τρείς περιστρεφόμενες μονάδες LED. Για ιδανική ορατότητα, οι συγκεκριμένες μονάδες περιστρέφονται οριζόντια και κάθετα ανάλογα με τη γωνία στροφής του τιμονιού, την ταχύτητα του αυτοκινήτου και τις καιρικές συνθήκες.
Μόλις εισέλθει ο οδηγός στη θέση οδήγησης του DS 7 CROSSBACK μπορεί και απολαμβάνει την αίσθηση της ευεξίας και της ηρεμίας. Ο συνδυασμός των πρωτοποριακών τεχνολογιών και ιδιαίτερου σχεδιασμού, εξασφαλίζει ένα απαράμιλλο επίπεδο ηρεμίας, άνεσης και αποτελεσματικότητας.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION: ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ

Χάρη στην κάμερα και τους αισθητήρες, το σύστημα DS ACTIVE SCAN SUSPENSION εντοπίζει και την παραμικρή ατέλεια του οδοστρώματος.
Τα δεδομένα αυτά μεταδίδονται σε έναν υπολογιστή ο οποίος ελέγχει κάθε τροχό ξεχωριστά, προσαρμόζοντας ανάλογα τη συμπεριφορά της ανάρτησης ώστε να αποδίδει πάντα το μέγιστο βαθμό άνεσης.

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ FOCAL Electra®: ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ FOCAL Electra®: ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Για τον ηχητικό εξοπλισμό του DS 7 CROSSBACK, συνεργαστήκαμε με τη FOCAL®, την κορυφαία Γαλλική εταιρεία επαγγελματικών συστημάτων ήχου για το αυτοκίνητο και το σπίτι. Αυτό το κορυφαίο σύστημα , με την ονομασία HiFi FOCAL Electra®, περιλαμβάνει 14 ηχεία σε ειδικά μελετημένες θέσεις μέσα στην καμπίνα, που προσφέρουν μοναδική ακουστική εμπειρία.

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ FOCAL Electra®: ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

DS PILOT: ΜΙΑ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Ταξιδέψτε με απόλυτη ηρεμία, χάρη στις τελευταίας γενιάς τεχνολογίες υποβοήθησης που παρουσιάζονται με το DS 7 CROSSBACK.

DS CONNECTED PILOT: ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Με το σύστημα DS CONNECTED PILOT είστε ένα βήμα πιο κοντά την αυτόνομη οδήγηση. Υποστηρίζει την ασφαλή οδήγηση ενώ σας παρέχει τη δυνατότητα να ανακτήσετε τον έλεγχο του αυτοκινήτου οποιαδήποτε στιγμή εσείς το αποφασίσετε. Το πρωτοποριακό αυτό σύστημα ρυθμίζει την ταχύτητα και την απόστασή σας σε σχέση με το προπορευόμενο όχημα. Τοποθετεί επίσης με απόλυτη ακρίβεια και το DS 7 CROSSBACK στην λωρίδα κυκλοφορίας, ελέγχοντας το τιμόνι. Αναλαμβάνει τον έλεγχο της ταχύτητας και της πορείας διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και την ηρεμία σας κατά την οδήγηση.

Το σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Keeping Assist)σχεδιάστηκε να λειτουργεί καλύτερα σε δρόμους με σαφή χάραξη των διαγραμμίσεων και στα δύο ρεύματα (αυτοκινητόδρομους και επαρχιακές οδούς).

* Ανάλογα με τη χώρα και τα όρια ταχύτητας.

DS PARK PILOT: ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης παρέχει τη δυνατότητα στο DS 7 CROSSBACK να παρκάρει μόνο του, παράλληλα με το πεζοδρόμιο ή υπό γωνία χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να προβείτε σε καμία απολύτως κίνηση στο τιμόνι ή στα πεντάλ. Το επαναστατικό αυτό σύστημα, εντοπίζει μία θέση στάθμευσης και αξιολογεί αν είναι κατάλληλη διασχίζοντας την περιοχή στην οποία βρίσκεται με ταχύτητα μικρότερη των 30χλμ.

DS ConnectedCAM: ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙ

DS ConnectedCAM: ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙ

Το DS ConnectedCAM είναι ένα σύστημα ενσωματωμένο στη βάση του εσωτερικού καθρέφτη που επιτρέπει τη λήψη και την αποθήκευση φωτογραφιών. Χάρη στη σύνδεση WiFi, τα δεδομένα που έχουν αποθηκευθεί στην κάμερα μπορούν να μεταφερθούν σε ένα smartphone.

Κατεβάστε το DS ConnectedCAM™ για Android

Κατεβάστε το DS ConnectedCAM™ για iOS