ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Εκμεταλλευτείτε τις έντονες συγκινήσεις που προσφέρουν οι κινητήρες εσωτερικής καύσης που διατίθενται στο πολυτελές DS 7 CROSSBACK. Δυνατοί και οικονομικοί ταθτόχρονα, οι προσφερόμενοι κινητήρες υπερκαλύπτουν και τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές εκπομπών ρύπων ενώ ταυτόχρονα ξεχωρίζουν για τα αξιοσημείωτα επίπεδα ροπής που εξασφαλίζουν.

Απολαύστε τις εκπληκτικές επιδόσεις των κινητήρων βενζίνης PureTech 180 Automatic και PureTech 225 Automatic. Με στόχο τη συμμόρφωση με τις μελλοντικές προδιαγραφές, ο κινητήρας σας εφοδιάζεται με τις τελευταίες καινοτομίες που περιορίζουν τις εκπομπές του CO2.

Σε ότι αφορά τις εκπομπές ρύπων, τόσο οι κινητήρες βενζίνης PureTech του DS 7 CROSSBACK όσο και οι αντίστοιχοι BlueHDi diesel, πληρούν από σήμερα τις προδιαγραφές Euro 6d οι οποίες πρόκειται να ισχύσουν το 2020.

E-TENSE 4x4: HYBRID BY DS

E-TENSE 4x4: HYBRID BY DS

Διαθέσιμη από τις αρχές του 2020, η πανίσχυρη plug-in υβριδική έκδοση DS 7 CROSSBACK, E-TENSE. Πρόκειται για ένα μοντέλο επιδόσεων που είναι ταυτόχρονα και οικονομικό στη χρήση του. Αποδίδει 300 ίππους, κίνηση και στους 4 τροχούς και 60χλμ. αυτονομία με την επιλογή κίνησης μηδενικών εκπομπών (αμιγώς ηλεκτροκίνητο). Οι μηχανικοί μας δημιούργησαν ένα εξαιρετικά ευφυές μοντέλο με μοναδική σχεδιαστική αρχιτεκτονική που δεν θυσιάζει στο ελάχιστο τους χώρους στο εσωτερικό και τη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ.

E-TENSE 4x4: HYBRID BY DS

Απολαύστε μοναδικές επιδόσεις σε απόλυτη συνάφεια με το σεβασμό του περιβάλλοντος χάρη στους τελευταίας τεχνολογίας κινητήρες BlueHDi και PureTech.

Επιλέξτε έναν τύπο καυσίμου και ένα κιβώτιο και ανακαλύψτε τον κινητήρα που σας ταιριάζει.