ΔΥΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟΙ/ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ DS 7 CROSSBACK

E-TENSE 225

E-TENSE 225

ΙΣΧΥΣ
225 hp
0 – 100 km/h σε 8.9’’

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ / ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (WLTP)
1.4 lt/100 km
31g CO₂/km

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΕ 100% ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ
Έως 55km βάσει κύκλου WLTP

E-TENSE 4x4 300

E-TENSE 4x4 300

ΙΣΧΥΣ
300hp και κίνηση στους 4 τροχούς
0 – 100 km/h σε 5.9’’

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ / ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (WLTP¹)
1.3 lt/100 km
30g CO₂/km

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΕ 100% ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ
Έως 58km βάσει κύκλου WLTP

E-TENSE 4x4 300

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ

Προσαρμόστε τις παρακάτω παραμέτρους για να ανακαλύψετε την αυτονομία του ds σας

Φρενάρισμα με ανάκτηση ενέργειας

Φρενάρετε και φορτίζετε τη μπαταρία

Εμπνευσμένο και δοκιμασμένο στους αγώνες Formula E, το σύστημα πέδησης με ανάκτηση ενέργειας, μετατρέπει κάθε φορά που επιβραδύνετε, την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια, επεκτείνοντας έτσι την αυτονομία της μπαταρίας σας. Μία απλή ώθηση στο μοχλό των ταχυτήτων αρκεί για να ενεργοποιήσει αυτή τη λειτουργία και να σας εξασφαλίσει έως και 20% αύξηση της αυτονομίας του αυτοκινήτου σας.

Λειτουργία E-SAVE

Αποθηκεύστε ηλεκτρική ενέργεια για αργότερα

Η λειτουργία E-SAVE αποθηκεύει στην μπαταρία ηλεκτρική ενέργεια για μελλοντική χρήση. Η συγκεκριμένη επιλογή αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη σε περίπτωση που σκοπεύετε να κινηθείτε σε απαγορευμένες περιοχές όπου η κυκλοφορία επιτρέπεται μόνο σε “καθαρά” αυτοκίνητα.

Προγράμματα οδήγησης

Επιλέξτε το πρόγραμμα οδήγησης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας

Τα μοντέλα E-TENSE διαθέτουν μια πληθώρα προγραμμάτων οδήγησης:

Πρόγραμμα Μηδενικών Εκπομπών. Εργοστασιακή ρύθμιση, που είναι ιδανικό για κίνηση σε αστικά περιβάλλοντα. Μπορείτε να καλύψετε απόσταση έως και 58χλμ., με την έκδοση E-TENSE 4×4 300, χωρίς να καταναλώσετε σταγόνα βενζίνης. Εντελώς αθόρυβο στο εσωτερικό, μοναδική απόκριση: ζήστε νέες συγκινήσεις.

Πρόγραμμα Υβριδικής κίνησης. Σας δίνει τη δυνατότητα να κινηθείτε άλλοτε με ηλεκτροκίνηση και άλλοτε με τη χρήση του κινητήρα εσωτερικής καύσης. Χρήσιμο τόσο στην πόλη όσο και στον αυτοκινητόδρομο, το πρόγραμμα αυτό εξασφαλίζει την ιδανική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Επιλέξτε το πρόγραμμα SPORT και απελευθερώστε όλη την ισχύ του δικού σας DS 7 CROSSBACK E-TENSE. Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης θα αποδώσει τη μέγιστη ισχύ του, υποβοηθούμενος ταυτόχρονα και από τους δύο ηλεκτροκινητήρες. Αδιάκοπη επιτάχυνση και κορυφαίες επιδόσεις: αγγίξτε τα όρια της οδηγικής απόλαυσης.

Διαθέσιμη μόνο στην έκδοση E-TENSE 4×4, η τετρακίνηση ή πρόγραμμα 4WD θα βελτιώσει τις ικανότητες κίνησης σε δρόμους με δύσκολο οδόστρωμα. Η ισχύς των κινητήρων μοιράζεται ισόποσα σε όλους τους τροχούς, βελτιώνοντας θεαματικά το επίπεδο πρόσφυσης σε δρόμους με στροφές, ανώμαλο, χιονισμένο, βρεγμένο, ή λασπωμένο οδόστρωμα.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥ E-TENSE

Απουσία θορύβων και άνεση στην οδήγηση

Απολαύστε μία αθόρυβη καμπίνα είτε κατά την εκκίνηση ή με επιλεγμένο το πρόγραμμα Κίνησης Μηδενικών Εκπομπών Ρύπων. Η απόλυτη ηρεμία ενισχύεται από την αίσθηση απομόνωσης που προσφέρουν τα φυμέ κρύσταλλα των εκδόσεων E-TENSE.

Οδήγηση παντού και υπό όλες τις συνθήκες

Η χρήση ενός υβριδικού/επαναφορτιζόμενου οχήματος σημαίνει πως σας παρέχεται η ελευθερία να κινηθείτε εντός πόλης, ακόμα και σε σημεία που απαγορεύεται η κυκλοφορία. Οι E-TENSE εκδόσεις μας, είναι εφοδιασμένες με μία LED γαλάζια οπτική ένδειξη, που βρίσκεται στην κορυφή του παρμπρίζ, και ενημερώνει όταν το αυτοκίνητο κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια.

Εκπομπές ρύπων και κατανάλωση

Οι υβριδικοί/επαναφορτιζόμενοι κινητήρες των E-TENSE μοντέλων μας, επιτυγχάνουν τιμές εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης που είναι σημείο αναφοράς στην αγορά: 30γρ. CO2/χλμ. και 1.3λίτρα/100χλμ. για τον κινητήρα του E-TENSE 4×4 300.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Διατηρώντας και το DNA και την ταυτότητα του DS 7 CROSSBACK, οι επαναφορτιζόμενες υβριδικές εκδόσεις E-TENSE έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη μοναδική ευκολία χρήσης.

Το εσωτερικό του DS 7 CROSSBACK διακρίνεται χάρη στα μοναδικά του αισθητικά χαρακτηριστικά όπως είναι το φινίρισμα τεχνοτροπίας ωρολογοποιίας ‘Clous de Paris’ Guilloche, το ρολόι B.R.M R180 και οι εμφανείς ραφές σε απόχρωση πέρλα.

Στο υβριδικό μοντέλο E-TENSE, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια και αυτό γίνεται εμφανές από το λογότυπο ‘E’ στο μοχλό των ταχυτήτων, που παραπέμπει άμεσα στο ηλεκτρικό πρωτότυπο.
Το DS 7 CROSSBACK E-TENSE θα λανσαριστεί αρχικά με το εσωτερικό DS Inspiration RIVOLI με επενδύσεις Pearl Grey.

Εμπειρία αισθήσεων αποτελούν και οι δύο οθόνες των 12 ιντσών. Ο χάρτης στην μεγάλη οθόνη αφής του DS 7 CROSSBACK E-TENSE σας ενημερώνει συνεχώς για την υπολειπόμενη απόσταση που μπορείτε να διανύσετε με ηλεκτροκίνηση και εμφανίζει επιπρόσθετα και τους σταθμούς φόρτισης.

 DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Ενεργή ανάρτηση, άμεσα προσαρμοζόμενη σε όλες τις συνθήκες

Το σύστημα DS ACTIVE SCAN SUSPENSION αναλύει το δρόμο και προσαρμόζει αυτόματα τη συμπεριφορά της ανάρτησης, βελτιώνοντας το επίπεδο άνεσης στην κίνηση και εξασφαλίζοντας μία μοναδική και χαλαρή εμπειρία οδήγησης.
Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία χρησιμοποιεί μία κάμερα που βρίσκεται πίσω από το παρμπρίζ και επικοινωνεί ηλεκτρονικά με τον εμπρός και τον πίσω άξονα. Σε συνεργασία με 4 αισθητήρες ύψους και 3 επιταχυνσιόμετρα ρυθμίζει τις αντιδράσεις του DS 7 CROSSBACK E-TENSE λαμβάνοντας υπόψη και παραμέτρους όπως είναι η ταχύτητα, η γωνία στροφής του τιμονιού και το φρενάρισμα.

DS CONNECTED PILOT

DS CONNECTED PILOT

Στοχεύοντας στην αυτόνομη οδήγηση

Το σύστημα DS CONNECTED PILOT είναι ένα βήμα πιο κοντά προς την αυτόνομη οδήγηση, που σας επιτρέπει όμως, οποιαδήποτε στιγμή, να ανακτήσετε τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου. Τα καινοτόμο αυτό σύστημα ρυθμίζει την απόσταση και την ταχύτητά σας, σε σχέση με το προπορευόμενο όχημα. Διατηρεί επίσης με απόλυτη ακρίβεια και την πορεία του DS 7 CROSSBACK στην λωρίδα κυκλοφορίας ελέγχοντας το σύστημα διεύθυνσης. Λειτουργεί σε ταχύτητες από 0 έως 180km/h*, και έχει τη δυνατότητα πλήρους ακινητοποίησης και επανεκκίνησης του αυτοκινήτου. Συμβάλλει στο να γίνει η οδήγηση ακόμα πιο ασφαλής και λιγότερο αγχώδης.

Το σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας έχει σχεδιαστεί να αποδίδει καλύτερα σε δρόμους με σαφή χάραξη των διαγραμμίσεων και στις δύο πλευρές (αυτοκινητόδρομοι και επαρχιακές οδοί διπλής κατευθύνσεως).
* Εξαρτάται από τη χώρα και τα όρια ταχύτητας.

DS CONNECTED PILOT

Διατηρώντας αναλλοίωτο το DNA και την ταυτότητα του DS 7 CROSSBACK, το E-TENSE plug-in hybrid διακρίνεται χάρη στα πολυάριθμα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του, που το καθιστούν εξαιρετικά μοντέρνο και του χαρίζουν υψηλές επιδόσεις.

Διατηρώντας αναλλοίωτο το DNA και την ταυτότητα του DS 7 CROSSBACK, το E-TENSE plug-in hybrid διακρίνεται χάρη στα πολυάριθμα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του, που το καθιστούν εξαιρετικά μοντέρνο και του χαρίζουν υψηλές επιδόσεις.

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION : Μέγιστη ευκρίνεια

Περιλαμβάνει ένα κύριο προβολέα LED και τρείς περιστρεφόμενες μονάδες LED. Για ιδανική ορατότητα, οι συγκεκριμένες μονάδες περιστρέφονται οριζόντια και κάθετα ανάλογα με τη γωνία στροφής του τιμονιού, την ταχύτητα του αυτοκινήτου και τις καιρικές συνθήκες.

DS ACTIVE LED VISION
ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ 4X4

ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ 4X4

Σύστημα κίνησης του E-TENSE 4x4 : Υβριδικό από την DS Automobiles

Το σύστημα κίνησης αποδίδει 200ίππους (147kW) και αποτελείται από έναν κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 109ίππων (80kW) και συνοδεύεται από αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων (EAT8). Η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 300 ίππους και η ροπή είναι 450Nm, στο πρόγραμμα ‘Sport’.

Σε πρόγραμμα κίνησης μηδενικών εκπομπών (Zero Emissions) το DS 7 CROSSBACK E-TENSE μπορεί να καλύψει απόσταση 58 χιλιομέτρων (κύκλος μετρήσεων κατά WLTP και 60km κατά NEDC) λόγω της χωρητικότητας των 13.2kW/h της μπαταρίας του. Η παραπάνω αυτονομία καλύπτει τις ανάγκες των ημερήσιων διαδρομών στην πόλη ή τον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητες κίνησης έως τα 135km/h. Όταν διαπιστωθεί χαμηλή ισχύς της μπαταρίας ή απώλεια πρόσφυσης, τότε ενεργοποιείται ο κινητήρας εσωτερικής καύσης.

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης

Το DS 7 CROSSBACK παρκάρει μόνο του, παράλληλα με το πεζοδρόμιο ή υπο γωνία χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα.

DS PARK PILOT

(1)Οι αναγραφόμενες τιμές αυτονομίας και κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας είναι συμβατές με τη διαδικασία δοκιμών κατά WLTP, βάσει της οποίας λαμβάνουν έγκριση τύπου τα καινούργια οχήματα από την 1η Σεπτεμβρίου του 2018. Οι τιμές αυτές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες χρήσης και επηρεάζονται από διαφόρους παράγοντες όπως : ταχύτητα, θερμοκρασία εσωτερικού του αυτοκινήτου, τρόπος οδήγησης, και εξωτερική θερμοκρασία. Ο χρόνος φόρτισης εξαρτάται κυρίως από την ισχύ της μονάδας φόρτισης του αυτοκινήτου, τον τύπο του καλωδίου φόρτισης, και το είδος του και την ισχύ του εκάστοτε χρησιμοποιούμενου σταθμού φόρτισης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας για περισσότερες πληροφορίες. Για περισσότερες πληροφορίες https://www.dsautomobiles.gr/wltp-protocol/ .