4x4 ΥΒΡΙΔΙΚΟ

Επιδόσεις:
300 ίπποι και τετρακίνηση
0 – 100 σε 5,9”

Κατανάλωση/εκπομπές ρύπων (WLTP):
1.3l/100km (μικτή κατανάλωση)
31g CO2 ανά km (συνδυασμένος κύκλος εκπομπών)
15,6 kW/100km (μικτή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας)

Απολαύστε την οδήγηση με απόλυτη ησυχία με την επιλογή ηλεκτροκίνησης του DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4. Η αυτονομία των 58 χιλιομέτρων (WLTP), αποδεικνύεται απόλυτα επαρκής για τις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Άμεσα διαθέσιμο για παραγγελία.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ E-TENSE PLUG-IN

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ FORMULA E

Αποτέλεσμα της γνώσης που αποκτήθηκε από τη συμμετοχή στους αγώνες Formula E, το σύστημα ανάκτησης ενεργείας κατά το φρενάρισμα, ή κατά την επιβράδυνση, μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική, παρατείνοντας με αυτό τον τρόπο τη ζωή των μπαταριών σας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ E-SAVE

Η λειτουργία E-SAVE σας παρέχει αρκετή ενέργεια στην μπαταρία ώστε να διανύσετε τα τελευταία 10 ή 20 χιλιόμετρα της διαδρομής σας με 100% ηλεκτροκίνηση και χωρίς εκπομπές αερίων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε ακόμα και να κυκλοφορήσετε στο κέντρο της πόλης όπου υπάρχουν απαγορευμένες περιοχές κυκλοφορίας οχημάτων.

ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 45 ΛΕΠΤΑ

Η μπαταρία του DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 φορτίζει πλήρως σε 1 ώρα και 45 λεπτά από μία αποκλειστική παροχή 32A με ένα φορτιστή 7.4kW, ή σε 5,5 ώρες από μία συμβατική παροχή 14A/3.2kW.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Ένα ξεχωριστό εσωτερικό προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες

Το εσωτερικό του DS 7 CROSSBACK διακρίνεται χάρη στα μοναδικά του αισθητικά χαρακτηριστικά όπως είναι το φινίρισμα τεχνοτροπίας ωρολογοποιίας ‘Clous de Paris’ Guilloche, το ρολόι B.R.M R180 και οι εμφανείς ραφές σε απόχρωση πέρλα.

Στο υβριδικό μοντέλο E-TENSE 4×4, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια και αυτό γίνεται εμφανές από το λογότυπο ‘E’ στο μοχλό των ταχυτήτων, που παραπέμπει άμεσα στο ηλεκτρικό πρωτότυπο.
Το DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 θα λανσαριστεί αρχικά με το εσωτερικό DS Inspiration RIVOLI με επενδύσεις Pearl Grey.

Εμπειρία αισθήσεων αποτελούν και οι δύο οθόνες των 12 ιντσών. Ο χάρτης στην μεγάλη οθόνη αφής του DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 σας ενημερώνει συνεχώς για την υπολειπόμενη απόσταση που μπορείτε να διανύσετε με ηλεκτροκίνηση και εμφανίζει επιπρόσθετα και τους σταθμούς φόρτισης.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ - ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ - ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

“Μηδενικές εκπομπές (Zero emissions)”. Προεπιλογή. Κάθε φορά που ξεκινάτε τον κινητήρα το αυτοκίνητο λειτουργεί σαν ηλεκτρικό με στόχο την οδηγική άνεση και την αθόρυβη λειτουργία εκπέμποντας μηδενικούς ρύπους και CO2
Sport εστιάζει στις επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση
Hybrid βελτιστοποιεί αυτόματα τις επιδόσεις και την κατανάλωση. Ο Μ.Ο. των εκπομπών του CO2 δεν ξεπερνά τα 49g/km;
“4WD μετάδοση και στους 4 τροχούς για καλύτερη πρόσφυση σε βρεγμένο, αμμώδες, ή χιονισμένο οδόστρωμα.

 DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Ενεργή ανάρτηση, άμεσα προσαρμοζόμενη σε όλες τις συνθήκες

Το σύστημα DS ACTIVE SCAN SUSPENSION αναλύει το δρόμο και προσαρμόζει αυτόματα τη συμπεριφορά της ανάρτησης, βελτιώνοντας το επίπεδο άνεσης στην κίνηση και εξασφαλίζοντας μία μοναδική και χαλαρή εμπειρία οδήγησης.
Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία χρησιμοποιεί μία κάμερα που βρίσκεται πίσω από το παρμπρίζ και επικοινωνεί ηλεκτρονικά με τον εμπρός και τον πίσω άξονα. Σε συνεργασία με 4 αισθητήρες ύψους και 3 επιταχυνσιόμετρα ρυθμίζει τις αντιδράσεις του DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 λαμβάνοντας υπόψη και παραμέτρους όπως είναι η ταχύτητα, η γωνία στροφής του τιμονιού και το φρενάρισμα.

 DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
DS CONNECTED PILOT

DS CONNECTED PILOT

Στοχεύοντας στην αυτόνομη οδήγηση

Το σύστημα DS CONNECTED PILOT είναι ένα βήμα πιο κοντά προς την αυτόνομη οδήγηση, που σας επιτρέπει όμως, οποιαδήποτε στιγμή, να ανακτήσετε τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου. Τα καινοτόμο αυτό σύστημα ρυθμίζει την απόσταση και την ταχύτητά σας, σε σχέση με το προπορευόμενο όχημα. Διατηρεί επίσης με απόλυτη ακρίβεια και την πορεία του DS 7 CROSSBACK στην λωρίδα κυκλοφορίας ελέγχοντας το σύστημα διεύθυνσης. Λειτουργεί σε ταχύτητες από 0 έως 180km/h*, και έχει τη δυνατότητα πλήρους ακινητοποίησης και επανεκκίνησης του αυτοκινήτου. Συμβάλλει στο να γίνει η οδήγηση ακόμα πιο ασφαλής και λιγότερο αγχώδης.

Το σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας έχει σχεδιαστεί να αποδίδει καλύτερα σε δρόμους με σαφή χάραξη των διαγραμμίσεων και στις δύο πλευρές (αυτοκινητόδρομοι και επαρχιακές οδοί διπλής κατευθύνσεως).
* Εξαρτάται από τη χώρα και τα όρια ταχύτητας.

Διατηρώντας αναλλοίωτο το DNA και την ταυτότητα του DS 7 CROSSBACK, το E-TENSE 4x4 plug-in hybrid διακρίνεται χάρη στα πολυάριθμα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του, που το καθιστούν εξαιρετικά μοντέρνο και του χαρίζουν υψηλές επιδόσεις.

Διατηρώντας αναλλοίωτο το DNA και την ταυτότητα του DS 7 CROSSBACK, το E-TENSE 4x4 plug-in hybrid διακρίνεται χάρη στα πολυάριθμα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του, που το καθιστούν εξαιρετικά μοντέρνο και του χαρίζουν υψηλές επιδόσεις.

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION : Μέγιστη ευκρίνεια

Περιλαμβάνει ένα κύριο προβολέα LED και τρείς περιστρεφόμενες μονάδες LED. Για ιδανική ορατότητα, οι συγκεκριμένες μονάδες περιστρέφονται οριζόντια και κάθετα ανάλογα με τη γωνία στροφής του τιμονιού, την ταχύτητα του αυτοκινήτου και τις καιρικές συνθήκες.

DS ACTIVE LED VISION
ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ 4X4

ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ 4X4

Σύστημα κίνησης του E-TENSE 4x4 : Υβριδικό από την DS Automobiles

Το σύστημα κίνησης αποδίδει 200ίππους (147kW) και αποτελείται από έναν κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 109ίππων (80kW) και συνοδεύεται από αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων (EAT8). Η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 300 ίππους και η ροπή είναι 450Nm, στο πρόγραμμα ‘Sport’.

Σε πρόγραμμα κίνησης μηδενικών εκπομπών (Zero Emissions) το DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 μπορεί να καλύψει απόσταση 58 χιλιομέτρων (κύκλος μετρήσεων κατά WLTP και 60km κατά NEDC) λόγω της χωρητικότητας των 13.2kW/h της μπαταρίας του. Η παραπάνω αυτονομία καλύπτει τις ανάγκες των ημερήσιων διαδρομών στην πόλη ή τον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητες κίνησης έως τα 135km/h. Όταν διαπιστωθεί χαμηλή ισχύς της μπαταρίας ή απώλεια πρόσφυσης, τότε ενεργοποιείται ο κινητήρας εσωτερικής καύσης.

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης

Το DS 7 CROSSBACK παρκάρει μόνο του, παράλληλα με το πεζοδρόμιο ή υπο γωνία χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα.

DS PARK PILOT

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DS