DS ACCESS

DS ACCESS

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

Για να ξεκλειδώσετε το DS 3 CROSSBACK σας. αρκεί μόνον να έχετε στην τσέπη ή στην τσάντα σας το κλειδί του. Το αυτοκίνητο θα το αναγνωρίσει και θα ξεκλειδώσει αυτόματα.

DS SMART ACCESS

DS SMART ACCESS

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ MyDS

Ο τρόπος που χρησιμοποιούμε σήμερα τα αυτοκίνητα έχει εξελιχθεί, και αρκετοί από εμάς μοιράζονται μεταξύ τους τη χρήση ενός αυτοκινήτου. Για αυτό το λόγο το DS 3 CROSSBACK διαθέτει σύστημα έξυπνης πρόσβασης (DS SMART ACCESS*), που επιτρέπει την πρόσβαση μέσω της εφαρμογής MyDS app.

*Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο 2020

DS SMART ACCESS

ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΔΙ

ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

1,50 μέτρο : είναι η απόσταση όπου το DS 3 CROSSBACK αναγνωρίζει την παρουσία σας. Μόλις πλησιάσετε, χάρη στο σύστημα Hands Free από απόσταση, το αυτοκίνητο ξεκλειδώνει αυτόματα και οι ενσωματωμένες μέχρι εκείνη τη στιγμή χειρολαβές, αναδύονται.  Εσείς απλά μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα και να καθίσετε πίσω από το τιμόνι.

Όταν απομακρυνθείτε από το αυτοκίνητο η διαδικασία είναι ίδια : οι χειρολαβές ενσωματώνονται στο αμάξωμα και οι πόρτες κλειδώνουν αυτόματα.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΔΙ

Για να εκκινήσετε τον κινητήρα του DS 3 CROSSBACK, μπορείτε να πιέσετε το πλήκτρο Start/Stop στην κεντρική κονσόλα, χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε το κλειδί από την τσέπη σας.

DS SMART ACCESS

ΕΞΥΠΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο καθημερινό σύστημα. Το DS SMART ACCESS σας δίνει τη δυνατότητα να εκκινήσετε τον κινητήρα του DS 3 CROSSBACK σας, με τη βοήθεια της εφαρμογής MyDS App. Προγραμματίστε την πρόσβαση στο εσωτερικό ή στο πορτμπαγκάζ και μοιραστείτε αυτή τη δυνατότητα με έως και πέντε άτομα της οικογένειάς σας τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητο όπως και όποτε εσείς το επιθυμείτε.

DS PILOT

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

DS DRIVE ASSIST

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Το σύστημα DS DRIVE ASSIST είναι ένα βήμα πιο κοντά προς την αυτόνομη οδήγηση. Κάνει τα μεγάλα ταξίδια ευκολότερα συνδυάζοντας τις λειτουργίες διαφόρων βοηθημάτων οδήγησης. Το ενεργό Cruise Control διατηρεί την ταχύτητά σας αλλά και μία ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο, τοποθετώντας ταυτόχρονα και το DS 3 CROSSBACK στη μέση της λωρίδας κυκλοφορίας.

Όταν η κυκλοφορία επιβραδύνεται, η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει τη δυνατότητα ακόμα και να ακινητοποιήσει τελείως το αυτοκίνητο και να το ξεκινήσει μόλις η ροή ξεκινήσει ξανά. Με το συνδυασμό όλων αυτών των τεχνολογιών, το σύστημα DS DRIVE ASSIST απαλλάσσει τον οδηγό από το άγχος της οδήγησης σε αυτοκινητόδρομο.

Το σύστημα DS DRIVE ASSIST είναι ενεργό έως τα 180km/h.

DS PARK PILOT

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

Χάρη στο σύστημα DS PARK PILOT, το αυτοκίνητό σας μπορεί να σταθμεύσει μόνο του χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε καμία απολύτως κίνηση με το τιμόνι ή με τα πεντάλ.

Για να παρκάρετε, δεν έχετε παρά να κάνετε μία κίνηση: κρατήστε πατημένο το πλήκτρο και το σύστημα θα εντοπίσει μία θέση κατάλληλη για το DS 3 CROSSBACK καθώς οδηγείτε με ταχύτητα μικρότερη των 30χλμ/ώ. Στη συνέχεια το σύστημα θα αναλάβει όλους τους απαραίτητους χειρισμούς ώστε να σταθμεύσει με ασφάλεια το αυτοκίνητο, κάθετα ή παράλληλα με το πεζοδρόμιο.

ΟΘΟΝΗ HUD (HEAD-UP DISPLAY)

ΟΘΟΝΗ HUD (HEAD-UP DISPLAY)

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΠΑΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

Όλες οι ενδείξεις για την τρέχουσα συνιστώμενη ταχύτητα, το ρυθμιστή/προγραμματιστή ταχύτητας, την οδική σήμανση, τα οδηγικά βοηθήματα και το σύστημα πλοήγησης εμφανίζονται στο οπτικό πεδίο σας. Το σύστημα HEAD UP DISPLAY σας παρέχει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, χωρίς να χρειαστεί να αποσπάσετε στιγμή το βλέμμα σας από το δρόμο. Χάρη σε αυτή τη τεχνολογία όλες οι απαραίτητες πληροφορίες προβάλλονται σε μία αναδιπλούμενη έγχρωμη διάφανη οθόνη, ακριβώς επάνω από τον πίνακα οργάνων.

DS SAFETY

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το DS 3 CROSSBACK είναι εξοπλισμένο με πίσω πλαϊνούς αερόσακους για να σας προσφέρει μέγιστη ασφάλεια και ασφαλέστερη μετακίνηση.

DS MATRIX LED VISION

ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

Για τη διατήρηση άριστων συνθηκών ορατότητας κάθε στιγμή, το σύστημα των έξυπνων φώτων προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινή δέσμη ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες που ‘διαβάζει’ μία κάμερα στην κορυφή του παρμπρίζ.

Τα φωτιστικά σώματα DS MATRIX LED VISION αποτελούνται από τρείς μονάδες LED για την μεγάλη σκάλα και μία μονάδα ΔΕΣΜΗΣ MATRIX για την οδήγηση. Αυτή αποτελείται από 15 πανομοιότυπα και ανεξάρτητα μεταξύ τους στοιχεία φωτισμού τα οποία ανάβουν και χαμηλώνουν προοδευτικά την έντασή τους ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας.

ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Για την εξασφάλιση της βέλτιστης ενεργητικής και παθητικής ασφάλειάς σας, τοποθετήσαμε στο αυτοκίνητό σας το σύστημα επείγουσας πέδησης νέας γενιάς ACTIVE SAFETY BRAKE. Με τη βοήθεια των αισθητήρων και την τελευταίας γενιάς κάμερα τοποθετημένη στην κορυφή του παρμπρίζ, το σύστημα εντοπίζει οχήματα και άλλα εμπόδια* στην πορεία του αυτοκινήτου σας, ημέρα και νύχτα ενώ ενεργοποιείται αυτόματα από τα 5χλμ/ώρα εώς και τα 140χλμ/ώρα.

Σε περίπτωση άμεσου κινδύνου, το σύστημα σας προειδοποιεί με ηχητικό και οπτικό σήμα, και εφόσον δεν υπάρξει αντίδραση από πλευράς σας, ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα.

*Αναγνωρίσιμα είναι τα αντικείμενα όπως τα άλλα οχήματα (που κινούνται στην ίδια κατεύθυνση ή είναι σταματημένα), πεζοί, ποδηλάτες, και μηχανές στο δρόμο.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΡΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΡΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ

Το σύστημα αναγνώρισης των ορίων ταχύτητας και σύστασης τήρησής τους κάνει την οδήγηση ευκολότερη. Αυτό το σύστημα διαβάζει τις μόνιμες και τις προσωρινές πινακίδες των ορίων ταχύτητας και τις εμφανίζει στην οθόνη του ταμπλό, προειδοποιώντας άμεσα τον οδηγό μόλις το ξεπεράσει. Παρέχει επίσης και τη δυνατότητα ρύθμισης του ρυθμιστή/περιοριστή ταχύτητας να προσαρμόσει την ταχύτητα του αυτοκινήτου στο όριο που αναγνωρίζει κάθε φορά.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΡΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ

Σε ειδικές περιπτώσεις, ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες, το σύστημα σας προτείνει να ρυθμίσετε τον περιοριστή ταχύτητας σύμφωνα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Για παράδειγμα, σε περίπτωση βροχής στον αυτοκινητόδρομο, η προτεινόμενη μείωση της ταχύτητας, είναι από τα 130 στα 110χλμ/ώ.
Για ακόμα περισσότερη άνεση και ασφάλεια, μπορείτε να απολαύσετε και το προαιρετικό σύστημα διευρυμένης αναγνώρισης οδικής σήμανσης (Extended Traffic Sign Recognition). Οι πινακίδες οδικής σήμανσης που αναγνωρίζονται είναι: stop, απαγόρευση εισόδου, απαγόρευση προσπεράσματος και τέλος περιοχής απαγόρευσης προσπεράσματος.
Το συγκεκριμένο σύστημα διαδραματίζει το ρόλο του οδηγικού βοηθήματος και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την επαγρύπνηση του οδηγού ή την τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας.

ΣΥΣΤΗΜΑ HIFI FOCAL ELECTRA®

ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Σε συνεργασία με τη Γαλλική εταιρεία FOCAL, εδώ και χρόνια συνεργάτη της μάρκας, οι μηχανικοί μας εξέλιξαν αυτό το εκπληκτικό ηχοσύστημα με τα 12 ηχεία και τον ενισχυτή των 515 Watt. Τα ηχεία είναι ιδανικά τοποθετημένα στο χώρο της καμπίνας ώστε να σας προσφέρουν μία απίστευτη ακουστική εμπειρία.