ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Αφεθείτε στο εκλεπτυσμένο περιβάλλον του εσωτερικού του DS 3 CROSSBACK. Ένα περιβάλλον που ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια αντανακλά την ποιότητα του φινιρίσματος και των υλικών.

Αφεθείτε στο εκλεπτυσμένο περιβάλλον του εσωτερικού του DS 3 CROSSBACK. Ένα περιβάλλον που ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια αντανακλά την ποιότητα του φινιρίσματος και των υλικών.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ DESIGN

Κάτω από την οθόνη αφής, η επιφάνεια της κεντρικής κονσόλας είναι εντυπωσιακά κομψή. Όλα τα χειριστήρια και οι αεραγωγοί αντικατοπτρίζουν το έμβλημα της μάρκας καθώς έχουν σχήμα διαμαντιού.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ

Φόρος τιμής στην Παριζιάνικη αισθητική, το εσωτερικό του DS 3 CROSSBACK παραμένει πιστό στη σχεδιαστική φιλοσοφία της DS: την εξατομίκευση. Επιλέξτε τον εσωτερικό διάκοσμο από τις 5 επιλογές με την ονομασία DS Inspirations, η κάθε μία με το δικό της μοναδικό χαρακτήρα.

DS LOUNGE

Η μοναδική άνεση και πολυτέλεια της DS.

Είτε κάνετε μικρές διαδρομές είτε μεγάλα ταξίδια, το επίπεδο άνεσης στο εσωτερικό του DS 3 CROSSBACK είναι ανυπέρβλητο. Τόσο στα εμπρός όσο και στα πίσω καθίσματα, οι μηχανικοί μας έχουν ενσωματώσει αφρώδες υλικό διπλής πυκνότητας εκμεταλλευόμενοι μία πρωτοποριακή τεχνική επεξεργασίας, που εξασφαλίζει άριστη πλευρική στήριξη και κορυφαία ποιότητα.

Καθώς οι στιγμές χαλάρωσης είναι πολύτιμες, ειδικά όταν κυκλοφορεί κανείς στην πόλη, οι μηχανικοί μας φρόντισαν ώστε το DS 3 CROSSBACK να παρέχει αξεπέραστο επίπεδο ηχομόνωσης από το θόρυβο του δρόμου και πλήρη απουσία κραδασμών.

Με αυτό τον τρόπο σας δίνεται η δυνατότητα να συγκεντρωθείτε στην οδήγηση και να απολαύσετε την αίσθηση του εσωτερικού DS LOUNGE, ειδικότερα δε μέσω της κορυφαίας ακουστικής του high-end ηχοσυστήματος FOCAL Electra®.

Με 12 ηχεία και ένα subwoofer, όλα ιδανικά τοποθετημένα στο εσωτερικό, το ηχοσύστημα αυτό των 515 Watt, χαρίζει μία μοναδική ακουστική εμπειρία.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Το DS 3 CROSSBACK διαθέτει έναν εντελώς ψηφιακό πίνακα οργάνων που είναι σχεδιασμένος ώστε να παρέχει άμεσα κάθε πληροφορία οδήγησης και όλα τα χειριστήρια στο ταμπλό να είναι εύκολα προσβάσιμα.

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

Η προηγμένη τεχνολογία και η υψηλή θέση οδήγησης σας εξασφαλίζει την πλήρη αφοσίωση στην απόλαυση της οδήγησης.

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ
ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Η πρόσβαση στα χειριστήρια του DS 3 CROSSBACK γίνεται μέσω της ευρείας οθόνης αφής υψηλής ευκρίνειας των10.3’’. Οι πληροφορίες για την οδήγηση εμφανίζονται στην οθόνη του ψηφιακού πίνακα οργάνων των 7’’.

Για μέγιστη άνεση, σας δίνεται η δυνατότητα προσωπικής διαμόρφωσης του τρόπου εμφάνισης των πληροφοριών του πίνακα οργάνων : ταχύτητα, διανυθείσα απόσταση, οδηγικά βοηθήματα και πλοήγηση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DS