ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Υπάρχουν τρείς τύποι διαθέσιμων κινητήρων για το DS 3 CROSSBACK: βενζίνης PureTech, diesel BlueHDi και E-Tense 100% ηλεκτρικός.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ PURETECH

Δυνατοί και οικονομικοί, οι κινητήρες βενζίνης PureTech εξασφαλίζουν δυναμική οδήγηση με ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ BLUEHDI

Εφοδιασμένοι με τα τελευταία καινοτόμα συστήματα ελέγχου εκπομπών, οι κινητήρες BlueHDi diesel διακρίνονται για το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο οικονομίας που προσφέρουν. Οι συγκεκριμένοι κινητήρες επιτυγχάνουν λιγότερες εκπομπές και υψηλότερες επιδόσεις, ενώ οι προδιαγραφές τους καλύπτουν ακόμα και τα μελλοντικά πρότυπα.

E-TENSE 100% ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Απολαύστε μία μοναδική και εντελώς καινούργια εμπειρία οδήγησης στο τιμόνι ενός DS 3 CROSSBACK E-Tense με τον 100% ηλεκτροκινητήρα που συνδυάζει τη δύναμη με την ευελιξία, λειτουργώντας εντελώς αθόρυβα.

Το DS 3 CROSSBACK διατίθεται, ανάλογα με τον κινητήρα του, με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων ή χειροκίνητο 6 ταχυτήτων.

Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα οδήγησης με τη βοήθεια του επιλογέα στην κεντρική κονσόλα. Περισσότερα από επτά προγράμματα οδήγησης και πρόσφυσης είναι διαθέσιμα, ανάλογα με το μοντέλο και τα προαιρετικά συστήματα. Τα προγράμματα οδήγησης είναι : Manual, Sport, Normal kai Eco.Τα προγράμματα πρόσφυσης είναι : Άμμος (Sand), Λάσπη (Mud) και Χιόνι (Snow).

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Βενζίνης:
1.2 PureTech 100hp με χειροκίνητο κιβώτιο
1.2 PureTech 130hp με αυτόματο κιβώτιο

Diesel:
1.5 BlueHDi 110hp με χειροκίνητο κιβώτιο
1.5 BlueHDi 130hp με αυτόματο κιβώτιο

Ηλεκτρικό:
E-Tense 100% Ηλεκτρικό