Αυτονομία :

320 χλμ. (WLTP κύκλος)

Φόρτιση :

80% σε 30 λεπτά

Κινητήρας :

100kW/136 ίπποι

Το πολυτελές μικρομεσαίο SUV, που συνδυάζει εξελιγμένες τεχνολογίες και ποιότητα κατασκευής, το DS 3 CROSSBACK E-TENSE είναι το πρώτο 100% ηλεκτρικό όχημα από την DS Automobiles. Το DS 3 CROSSBACK E-TENSE δείχνει το δρόμο σε μία νέα γενιά ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ ΣΤΥΛ

Ανακαλύψτε ένα ιδιαίτερο και πολυτελές εσωτερικό με κύριο χαρακτηριστικό την άνεση.

Το DS 3 CROSSBACK E-TENSE είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό. Όπως και οι συμβατικές εκδόσεις βενζίνης και Diesel, το 100% ηλεκτρικό μας SUV διαθέτει ένα εσωτερικό που σχεδιάστηκε για εσάς. Οι πληροφορίες οδήγησης και τα χειριστήρια είναι εύκολα προσβάσιμα και εμφανίζονται είτε στην κεντρική HD οθόνη αφής 10,3’’, ή στον ψηφιακό πίνακα οργάνων 7’’.

Το λεπτομερές σχεδιασμένο και τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό, διακρίνεται και για την αίσθηση πλήρους απομόνωσης από εξωτερικούς θορύβους και κραδασμούς, που προσφέρει στους επιβάτες, αφήνοντάς τους απερίσπαστους να απολαύσουν τη χαρά της οδήγησης.

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

Το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης DS DRIVE ASSIST είναι ένα βήμα πιο κοντά προς την αυτόνομη οδήγηση. Κάνει τα μεγάλα ταξίδια ευκολότερα συνδυάζοντας τις λειτουργίες διαφόρων βοηθημάτων οδήγησης. Το ενεργό Cruise Control διατηρεί την ταχύτητά σας αλλά και μία ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο, τοποθετώντας ταυτόχρονα και το DS 3 CROSSBACK στη μέση της λωρίδας κυκλοφορίας.

Όταν η κυκλοφορία επιβραδύνεται, η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει τη δυνατότητα ακόμα και να ακινητοποιήσει τελείως το αυτοκίνητο και να το ξεκινήσει μόλις η ροή ξεκινήσει ξανά. Με το συνδυασμό όλων αυτών των τεχνολογιών, το σύστημα DS DRIVE ASSIST απαλλάσσει τον οδηγό από το άγχος της οδήγησης σε αυτοκινητόδρομο.

DS DRIVE ASSIST
DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

Χάρη στο σύστημα DS PARK PILOT, το αυτοκίνητό σας μπορεί να σταθμεύσει μόνο του χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε καμία απολύτως κίνηση με το τιμόνι ή με τα πεντάλ.

Για να παρκάρετε, δεν έχετε παρά να κάνετε μία κίνηση: κρατήστε πατημένο το πλήκτρο και το σύστημα θα εντοπίσει μία θέση κατάλληλη για το DS 3 CROSSBACK καθώς οδηγείτε με ταχύτητα μικρότερη των 30χλμ/ώ. Στη συνέχεια το σύστημα θα αναλάβει όλους τους απαραίτητους χειρισμούς ώστε να σταθμεύσει με ασφάλεια το αυτοκίνητο, κάθετα ή παράλληλα με το πεζοδρόμιο.

ΟΘΟΝΗ HUD (HEAD-UP DISPLAY)

ΟΘΟΝΗ HUD (HEAD-UP DISPLAY)

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΠΑΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

Όλες οι ενδείξεις για την τρέχουσα συνιστώμενη ταχύτητα, το ρυθμιστή/προγραμματιστή ταχύτητας, την οδική σήμανση, τα οδηγικά βοηθήματα και το σύστημα πλοήγησης εμφανίζονται στο οπτικό πεδίο σας. Το σύστημα HEAD UP DISPLAY σας παρέχει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, χωρίς να χρειαστεί να αποσπάσετε στιγμή το βλέμμα σας από το δρόμο. Χάρη σε αυτή τη τεχνολογία όλες οι απαραίτητες πληροφορίες προβάλλονται σε μία αναδιπλούμενη έγχρωμη διάφανη οθόνη, ακριβώς επάνω από τον πίνακα οργάνων.

ΟΘΟΝΗ HUD (HEAD-UP DISPLAY)
DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

Για τη διατήρηση άριστων συνθηκών ορατότητας κάθε στιγμή, το σύστημα των έξυπνων φώτων προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινή δέσμη ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες που ‘διαβάζει’ μία κάμερα στην κορυφή του παρμπρίζ.

Τα φωτιστικά σώματα DS MATRIX LED VISION αποτελούνται από τρείς μονάδες LED για την μεγάλη σκάλα και μία μονάδα ΔΕΣΜΗΣ MATRIX για την οδήγηση. Αυτή αποτελείται από 15 πανομοιότυπα και ανεξάρτητα μεταξύ τους στοιχεία φωτισμού τα οποία ανάβουν και χαμηλώνουν προοδευτικά την έντασή τους ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας.

ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΔΙ

ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΔΙ

1,50 μέτρο : είναι η απόσταση όπου το DS 3 CROSSBACK αναγνωρίζει την παρουσία σας. Μόλις πλησιάσετε, χάρη στο σύστημα Hands Free από απόσταση, το αυτοκίνητο ξεκλειδώνει αυτόματα και οι ενσωματωμένες μέχρι εκείνη τη στιγμή χειρολαβές, αναδύονται.  Εσείς απλά μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα και να καθίσετε πίσω από το τιμόνι.

Όταν απομακρυνθείτε από το αυτοκίνητο η διαδικασία είναι ίδια : οι χειρολαβές ενσωματώνονται στο αμάξωμα και οι πόρτες κλειδώνουν αυτόματα.

Για να εκκινήσετε τον κινητήρα του DS 3 CROSSBACK, μπορείτε να πιέσετε το πλήκτρο Start/Stop στην κεντρική κονσόλα, χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε το κλειδί από την τσέπη σας.

ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΔΙ
DS 3 CROSSBACK E-TENSE ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

DS 3 CROSSBACK E-TENSE ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Ζήστε την εμπειρία της απόλυτης ησυχίας στο τιμόνι ενός DS 3 CROSSBACK E-Tense, χάρη στον 100% ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 100kW(136ίππων).

Συνδυάζοντας τη δύναμη και την ευελιξία ο ηλεκτροκινητήρας τροφοδοτείται από μία μπαταρία η οποία είναι στρατηγικά τοποθετημένη μέσα στην πλατφόρμα/πάτωμα με τέτοιο τρόπο ώστε να αφήνει τον ίδιο ακριβώς ελεύθερο χώρο όπως και στις εκδόσεις βενζίνης και diesel.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DS