ALLER AU CONTENU
ΝEΟ DS 3 ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΈΝΑ ΜΑΘHΜΑΤΑ & ΕΓΧΕΙΡIΔΙΑ ΧΡHΣΗΣ
NOUVELLE DS 3
Ανακαλύψτε μια σειρά από βίντεο με οδηγίες χρήσης (video tutorials) και ταινίες τρισδιάστατης τεχνολογίας που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τα οφέλη των επιλογών του οχήματός σας μέσα στο αυτοκίνητο.
Εγχειριδια χρησης

Πρόσβαση στο  εγχειρίδιο χρήσης νέο DS 3 online.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό από την εφαρμογή Scan MyDS και MyDS App.

ΒIΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣIΑΣΗΣ
Ανακαλύψτε βίντεο παρουσίασης των τεχνολογιών που είναι διαθέσιμες στο New DS 3
 
DS IRIS SYSTEM
Το DS IRIS SYSTEM είναι το νέο μας οικοσύστημα πληροφοριών που είναι διαισθητικό, εργονομικό και μπορεί να εξατομικευτεί πλήρως. Περιλαμβάνει έναν προσωπικό βοηθό με οθόνη αφής και προηγμένη αναγνώριση φωνής. Το DS IRIS SYSTEM εκτελεί αυτό που θέλετε, όταν το θέλετε.
DS DRIVE ASSIST
Το DS DRIVE ASSIST βοηθά τον οδηγό, ενώ του επιτρέπει να ανακτήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του ανά πάσα στιγμή. Είναι ένα ακόμη βήμα προς την αυτόνομη οδήγηση. Αυτός ο πρωτοποριακός εξοπλισμός ρυθμίζει την ταχύτητα και την απόσταση σε σχέση με το προπορευόμενο όχημα και με τη λειτουργία του τιμονιού τοποθετεί το New DS 3 ακριβώς εκεί που επιθυμεί ο οδηγός στη λωρίδα του. Ελέγχει την ταχύτητα και την κατεύθυνση, ώστε να είστε ασφαλείς και χαλαροί στο τιμόνι.
ADML Proximity

Με το Keyless Entry & Start, το New DS 3 ξεκλειδώνει αυτόματα μόλις πλησιάσετε σε απόσταση 2 μέτρων και εμφανίζονται οι χειρολαβές των θυρών, οι οποίες ενσωματώνονται κομψά στο σχήμα.

Εκκινήστε το αυτοκίνητό σας εύκολα με το κουμπί Start/Stop. Φεύγοντας ισχύει η ίδια αρχή: οι λαβές των θυρών εξαφανίζονται και το αυτοκίνητο κλειδώνει αυτόματα.

DS MATRIX LED VISION
Το νέο DS MATRIX LED VISION της DS 3 αποτελείται από 3 μονάδες LED για τη λειτουργία βύθισης, καθώς και από μια μονάδα MATRIX BEAM που χωρίζεται σε 15 ανεξάρτητα τμήματα για τη λειτουργία χωρίς βύθιση. Τα τμήματα φωτίζονται και σβήνουν προοδευτικά ανάλογα με το περιβάλλον οδήγησης που ανιχνεύει η κάμερα στο πάνω μέρος του παρμπρίζ. Συνεπώς, ο οδηγός μπορεί να οδηγεί χρησιμοποιώντας τους προβολείς κύριας δέσμης χωρίς να θαμπώνει τους άλλους: για παράδειγμα, πλησιάζοντας ένα όχημα που ακολουθείται ή έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση, ένα τμήμα της δέσμης φωτός γύρω από το εν λόγω όχημα σβήνει αυτόματα και παρακολουθεί την κίνησή του, ώστε να μην αποσπά την προσοχή του.
ETENSE 100 % Electrique
Δημιουργημένο με μια νέα πλατφόρμα και με τη χρήση καινοτόμων υλικών, το New DS 3 στην 100% ηλεκτρική του έκδοση έχει αυξημένη αυτονομία - έως και 575 χιλιόμετρα στον αστικό κύκλο - και γίνεται ένα από τα ελαφρύτερα συμπαγή SUV της κατηγορίας του. Συνεργάτης για τις γρήγορες αποδράσεις και τα μακρινά ταξίδια σας, μπορεί να φορτίσει έως και το 80% της μπαταρίας του σε μόλις 30 λεπτά.
Λύσεις φόρτισης E-TENSE
Ανακαλύψτε τα ειδικά εκπαιδευτικά βίντεο για τα ηλεκτρικά μοντέλα DS
 

Ενεργοποίηση του τηλεχειριστηρίου

Αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο εξηγεί πώς να καταχωρίσετε και να ενεργοποιήσετε το E-TENSE Remote Control από την εφαρμογή MyDS. Βήμα προς βήμα, μάθετε πώς μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτή τη λειτουργία που σας επιτρέπει να ενημερώνεστε για την κατάσταση του οχήματός σας E-TENSE.

Τηλεχειριστήριο

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες τηλεχειρισμού του E-TENSE από την εφαρμογή MyDS σε αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο. Βήμα προς βήμα, ανακαλύψτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε την εφαρμογή σας ώστε να ενημερώνεστε συνεχώς για την κατάσταση του οχήματός σας E-TENSE: ελέγξτε την αυτονομία της μπαταρίας σας και την κατάσταση φόρτισης, προγραμματίστε την επαναφόρτιση του αυτοκινήτου σας ή τη θερμική προθέρμανσή του εξ αποστάσεως, σε ακριβή ώρα, την ημέρα(ες) της επιλογής σας.

Φόρτιση στο σπίτι

Αυτό το βίντεο παρέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις επιλογές φόρτισης στο σπίτι για το όχημά σας E-TENSE. Μάθετε πώς να φορτίζετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο σε μια τυπική οικιακή πρίζα (Standard Mode 2), μια ενισχυμένη πρίζα (Standard Reinforced Mode 2) ή ένα DS Wall Box (DS Wall Box Mode 3), τους χρόνους φόρτισης για κάθε μία από αυτές τις ιδιωτικές εγκαταστάσεις και τις προϋποθέσεις χρήσης των καλωδίων Mode 2 και Mode 3, τα οποία παρέχονται στάνταρ.

Επαναφόρτιση σε οικιακή πρίζα

Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο, ανακαλύψτε πώς να φορτίζετε το όχημά σας E-TENSE σε οποιαδήποτε τυπική οικιακή πρίζα. Αυτή η μέθοδος φόρτισης σας επιτρέπει να φορτίζετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στο σπίτι, στο σπίτι ενός φίλου ή στο χώρο εργασίας σας, χωρίς καμία ειδική εγκατάσταση. Με αυτή την επιλογή, που είναι διαθέσιμη παντού, επωφελείστε από μια ισχύ φόρτισης 220V 8A, επιτρέποντάς σας να φορτίζετε το καθημερινό σας αυτοκίνητο 50 km σε 5 ώρες με το καλώδιο Mode 2, που παρέχεται στάνταρ.

Φόρτιση με χρήση ενισχυμένης οικιακής πρίζας

Πιο ασφαλής από την κλασική οικιακή πρίζα, η ενισχυμένη οικιακή πρίζα σας επιτρέπει να φορτίζετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο πιο γρήγορα, χρησιμοποιώντας ένα ενισχυμένο καλώδιο Mode 2. Αυτό το καλώδιο, το οποίο διατίθεται ως αξεσουάρ, σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την ισχύ φόρτισης 220 V, 14 A, για να φορτίσετε τα καθημερινά σας 50 km σε 2h30. Όταν χρησιμοποιείτε το καλώδιο Mode 2, το οποίο παρέχεται στο βασικό εξοπλισμό, η ταχύτητα φόρτισης παραμένει η ίδια όπως με μια τυπική οικιακή πρίζα. Με μια περιορισμένη ισχύ 220 V στα 8 A, μπορείτε να φορτίσετε τα καθημερινά σας 50 km σε 5 ώρες.

Φόρτιση σε κουτί τοίχου DS

Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο, ανακαλύψτε πώς να φορτίζετε το όχημά σας απευθείας σε ένα DS Wall Box. Εγκατεστημένο από επαγγελματία, αυτό το ιδιωτικό σημείο φόρτισης είναι η βέλτιστη λύση, που συνιστάται από το εμπορικό σήμα DS, για να φορτίζετε γρήγορα το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας. Με αυτή την επιλογή, επωφελείστε από μια ισχύ επαναφόρτισης έως 220 V στα 32 A σε τριφασική εγκατάσταση, επιτρέποντάς σας να φορτίσετε τα καθημερινά

 

 

DS Automobiles x Free2move : s'inscrire


Découvrez les tutoriels pour les solutions à la charge
Ce tutoriel vidéo vous indique comment souscrire au service « Charge My Car », via l’application Free2move. Suivez les étapes pour bénéficier de toutes ses fonctionnalités : identification des bornes de recharge publiques disponibles et compatibles avec votre voiture électrique ou hybride rechargeable, planification de votre trajet et paiement simplifié. Directement accessible depuis votre Smartphone ou sur l’écran de votre voiture, « Charge My Car » simplifie vos déplacements, partout en Europe.

Recharger son véhicule électrique ou hybride rechargeable


Découvrez, à travers ce tutoriel vidéo, comment trouver la station de recharge la plus proche de vous, la plus économique ou la plus rapide, grâce à la fonctionnalité « Charge My Car » de l’application Free2move, directement accessible depuis l’écran de votre voiture ou votre Smartphone. Débutez et arrêtez ensuite la charge de votre véhicule électrique ou hybride rechargeable sur l’ensemble des stations du réseau Free2move, avec votre carte de recharge ou votre Smartphone.

Préparer son voyage


Suivez les instructions de ce tutoriel vidéo pour préparer un long trajet en voiture électrique ou hybride rechargeable avec le service « Charge my Car », disponible depuis l’application Free2move. Accédez au plus grand réseau européen de stations de recharge et déterminez l’itinéraire optimal pour faciliter tous vos trajets, même les plus longs.