ALLER AU CONTENU
DS 9 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ & ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗΣ
DS 9
Ανακαλύψτε μια σειρά από βίντεο με οδηγίες χρήσης (video tutorials) και ταινίες τεχνολογίας 3D που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τα οφέλη των επιλογών του οχήματός σας DS 9 μέσα στο αυτοκίνητο.
Εγχειρίδια χρήσης

Πρόσβαση στο εγχειρίδιο χρήσης DS 9 online.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αυτό από το Scan MyDS και την εφαρμογή MyDS App.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ
Ανακαλύψτε βίντεο παρουσίασης των τεχνολογιών που είναι διαθέσιμες στο DS 9
 
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Αυτό το έξυπνο σύστημα ανάρτησης βασίζεται σε μια κάμερα που βρίσκεται στο πάνω μέρος του παρμπρίζ, καθώς και σε πολλαπλούς αισθητήρες που αναζητούν συνεχώς τις ατέλειες του δρόμου. Μεταδίδουν αυτά τα δεδομένα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου σε έναν υπολογιστή που χειρίζεται κάθε τροχό ανεξάρτητα. Ανάλογα με τις πληροφορίες που λαμβάνει αυτό κάνει συνεχώς την ανάρτηση πιο σκληρή ή πιο μαλακή, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη άνεση.
DS ACTIVE LED VISION
Με τον κύριο προβολέα LED και τρεις περιστρεφόμενες μονάδες, το DS ACTIVE LED VISION προσφέρει διάφορους τρόπους φωτισμού ανάλογα με την εκάστοτε οδηγική κατάσταση. Οι μονάδες συνεργάζονται για να ρυθμίζουν άμεσα τη γωνία, την ένταση και το εύρος της δέσμης φωτός ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης (καιρικές συνθήκες και επίπεδα φωτισμού). Δεν έχει σημασία αν οδηγείτε στην πόλη, στην εξοχή ή στον αυτοκινητόδρομο, ο φωτισμός θα προσαρμοστεί για να εγγυηθεί την όραση σε υψηλή ευκρίνεια.
DS DRIVE ASSIST

Σχεδιάσαμε το DS DRIVE ASSIST για να βοηθάει τον οδηγό, δίνοντάς του παράλληλα τη δυνατότητα να ανακτήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή. Αυτό το σύστημα ρυθμίζει την ταχύτητα και την απόσταση σε σχέση με το προπορευόμενο όχημα και τοποθετεί το DS 9 με ακρίβεια στη λωρίδα του ελέγχοντας το τιμόνι, αν το επιθυμεί ο οδηγός. Επιβλέπει την ταχύτητα και το σύστημα διεύθυνσης, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και ηρεμία στο τιμόνι.

Το σύστημα ελέγχει επίσης το σταμάτημα (μέσα σε ένα όριο 3 δευτερολέπτων) και την επανεκκίνηση όταν η κίνηση γίνεται πυκνή.

DS NIGHT VISION
Τη νύχτα, με την κάμερα υπερύθρων που είναι κρυμμένη στην μπροστινή μάσκα, το DS 9 σαρώνει το δρόμο σε πραγματικό χρόνο. Το σύστημα μπορεί να ανιχνεύσει πεζούς και ζώα σε απόσταση έως και 100 μέτρων, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τους κινδύνους και να αντιδράτε γρήγορα.
DS DRIVER ATTENTION MONITORING
Μέρα και νύχτα, ένα σύστημα αισθητήρων και μια κάμερα αναζητούν σημάδια κόπωσης ή απόσπασης της προσοχής του οδηγού, καθώς και παρακολουθούν την πορεία του αυτοκινήτου. Εάν εντοπίσουν υπνηλία ή έλλειψη προσοχής, ακούγεται ηχητική ειδοποίηση στο πιλοτήριο και εμφανίζεται στην κεντρική οθόνη.
DS PARK PILOT

Με το DS PARK PILOT, το παρκάρισμα γίνεται εξαιρετικά εύκολο.

 

Αυτό το έξυπνο σύστημα μπορεί να ανιχνεύσει μια θέση στάθμευσης αρκετά μεγάλη για το DS 9 απλά περνώντας από εκεί με ταχύτητα έως και 30km/h. Με αυτή την τεχνολογία υποβοήθησης, το αυτοκίνητο παρκάρει μόνο του, σε διαζώματα ή παράλληλα, χωρίς ο οδηγός να αγγίζει το τιμόνι ή τα πεντάλ.

 

 

DS Automobiles x Free2move : s'inscrire


Découvrez les tutoriels pour les solutions à la charge
Ce tutoriel vidéo vous indique comment souscrire au service « Charge My Car », via l’application Free2move. Suivez les étapes pour bénéficier de toutes ses fonctionnalités : identification des bornes de recharge publiques disponibles et compatibles avec votre voiture électrique ou hybride rechargeable, planification de votre trajet et paiement simplifié. Directement accessible depuis votre Smartphone ou sur l’écran de votre voiture, « Charge My Car » simplifie vos déplacements, partout en Europe.

Recharger son véhicule électrique ou hybride rechargeable


Découvrez, à travers ce tutoriel vidéo, comment trouver la station de recharge la plus proche de vous, la plus économique ou la plus rapide, grâce à la fonctionnalité « Charge My Car » de l’application Free2move, directement accessible depuis l’écran de votre voiture ou votre Smartphone. Débutez et arrêtez ensuite la charge de votre véhicule électrique ou hybride rechargeable sur l’ensemble des stations du réseau Free2move, avec votre carte de recharge ou votre Smartphone.

Préparer son voyage


Suivez les instructions de ce tutoriel vidéo pour préparer un long trajet en voiture électrique ou hybride rechargeable avec le service « Charge my Car », disponible depuis l’application Free2move. Accédez au plus grand réseau européen de stations de recharge et déterminez l’itinéraire optimal pour faciliter tous vos trajets, même les plus longs.