ALLER AU CONTENU
Formule E
Η DS Automobiles βρέθηκε και πάλι στο βάθρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula E!
Τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα των Ομάδων και στο Top 5 της κατάταξης των Οδηγών! Για ακόμη μία φορά και φέτος, η DS Automobiles και οι οδηγοί της κατάφεραν να βρεθούν στο προσκήνιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ABB FIA Formula E. Η 8η σεζόν έληξε αυτήν την Κυριακή στη Σεούλ, όπου βρέθηκαν και πάλι ο Jean-Éric Vergne και ο António Félix da Costa.

 

Η DS Automobiles κατάφερε να διατηρήσει την 3η θέση στο Πρωτάθλημα των Ομάδων. Έχοντας ήδη κατακτήσει την τρίτη θέση το 2021, η γαλλική εταιρεία κατασκευής premium αυτοκινήτων κατάφερε να διατηρήσει τη θέση της το 2022, κάνοντας νέο προσωπικό ρεκόρ, καθώς ξεκίνησε 5 φορές από την πρώτη θέση, κατέκτησε μία νίκη και ανέβηκε 7 φορές στο βάθρο. Στοχεύει όμως να επανέλθει στην κορυφή της ιεραρχίας το 2023! Ένα έτος που θα σηματοδοτήσει την άφιξη της τρίτης γενιάς μονοθέσιων.

Thomas Chevaucher, Διευθυντής DS Performance και Επικεφαλής Ομάδας DS TECHEETAH:

«Όπως υποσχεθήκαμε, τα δώσαμε όλα μέχρι τον τελευταίο αγώνα, αλλά αυτή η σεζόν στη Formula E ήταν και πάλι δύσκολη. Χάρη στο τεράστιο έργο όλης της ομάδας και της απόδοσης του DS E-TENSE FE21, καταλήξαμε τελικά στο βάθρο του Πρωταθλήματος των Ομάδων. Αφού ανεβήκαμε 7 φορές στο βάθρο αυτή τη σεζόν, διατηρήσαμε την DS Automobiles ανάμεσα στις κορυφαίες του πρωταθλήματος και είμαι περήφανος για αυτό. Τώρα έφτασε κιόλας η ώρα να εστιάσουμε στην 9η σεζόν με νέους στόχους για επιμέρους νίκες και την τελική νίκη.»