ALLER AU CONTENU
DS & Révélations 2022
Η DS AUTOMOBILES ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΠΙΕΝΑΛΕ RÉVÉLATIONS
Παρίσι, 9 Ιουνίου 2022
Κάθε δύο έτη, διεξάγεται η έκθεση Révélations, η μεγάλη συγκέντρωση στην οποία παρουσιάζεται το γαλλικό και το διεθνές design. Η έκθεση Révélations είναι ένα μέρος για έντονο διάλογο, καθώς συγκεντρώνει τους επαγγελματίες της δημιουργικής αγοράς μαζί με τους ερασιτέχνες λάτρεις της τέχνης και της δημιουργίας ανάμεσα σε έργα που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη και σε αξιοσημείωτη τεχνογνωσία.
Ως η πρώτη επωνυμία αυτοκινήτων που έλαβε μέρος στην εκδήλωση από το 2019, η DS Automobiles παρουσιάζει το concept αυτοκίνητο DS AERO SPORT LOUNGE. Καθώς έχει τιμηθεί με το βραβείο του ομορφότερου concept αυτοκινήτου από το Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου (Festival Automobile International), το DS AERO SPORT LOUNGE αποτελεί μια αναζωογονητική προσέγγιση στο αυτοκίνητο, με γνώμονα τη γαλλική τεχνογνωσία. Πέρα από την επιβλητική εμφάνιση με τους μεγάλους τροχούς και τη σμιλευμένη σιλουέτα, το DS AERO SPORT LOUNGE διαθέτει εσωτερικούς χώρους υψηλής ραπτικής, κατασκευασμένους από βιώσιμα υλικά –υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα μεγάλης διάρκειας– με βαμβακερό σατέν, ψάθινα ψηφιδωτά και μετάξι.
Η DS Automobiles εκθέτει επίσης έργα των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό DS x METIERS D’ART. Αυτό το project, που ξεκίνησε πέρυσι, συγκέντρωσε μερικές δεκάδες επαγγελματίες καλλιτέχνες με έναν κοινό στόχο: να παρουσιάσουν νέες τεχνικές, νέα υλικά και νέες λύσεις σε ένα μοναδικό DS 9 και να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητα εντός της DS Automobiles.
Η επωνυμία DS Automobiles, που από την ίδρυσή της είχε ως στόχο να ενσαρκώνει το γαλλικό πολυτελές savoir-faire, συνεχίζει να χτίζει γέφυρες ανάμεσα στους καλύτερους Γάλλους καλλιτέχνες και τεχνίτες και στα δικά της σχέδια. Από την εργασία με δέρμα, την κατασκευή επενδύσεων, τα απροσδόκητα υλικά όπως φτερά ή ψάθινα μωσαϊκά, η DS Automobiles έχει εξειδικευτεί στο να περιλαμβάνει μοναδική τεχνογνωσία στην παραγωγή και στα αυτοκίνητα concept.