ALLER AU CONTENU
DS & EDIDA
Η DS AUTOMOBILES ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ EDIDA ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ SALONE DEL MOBILE.MILANO 2022
Μιλάνο, 9 Ιουνίου 2022
Η έκθεση Salone del Mobile.Milano (Έκθεση Επίπλων του Μιλάνου) γιορτάζει τα 60ά της γενέθλια από 7 έως 12 Ιουνίου. Όντας ένα πραγματικό εργαστήριο για πειραματισμούς και ανάμειξη τεχνοτροπιών, εδώ και αρκετές δεκαετίες έχει αποδείξει ότι είναι ένα μέρος για ανταλλαγή ιδεών και δημιουργία ευκαιριών στον κόσμο του design.

Στις παρυφές αυτής της εκδήλωσης, από το 2003, διοργανώνονται τα βραβεία ELLE DECO INTERNATIONAL DESIGN AWARDS (EDIDA). Πρόκειται για έναν μοναδικό διαγωνισμό, όπου 25 αρχισυντάκτες του διεθνούς δικτύου ELLE DECORATION συγκεντρώνονται για να βραβεύσουν την παγκόσμιας κλάσης αριστεία στο design.

Για πρώτη φορά, η DS Automobiles συμμετέχει στην εκδήλωση ως συνεργάτης με τη δημιουργία του βραβείου Savoir-Faire by DS, που έχει ως στόχο να αυξήσει το κύρος της εξαιρετικής τεχνογνωσίας και να το διαδώσει διεθνώς.

«Η DS Automobiles ενσαρκώνει το γαλλικό lifestyle. Συγκεντρώνουμε παθιασμένες γυναίκες και άντρες, λάτρεις της κομψότητας, της κουλτούρας και της δημιουργικότητας, θεματοφύλακες ενός μοναδικού πολυτελούς γαλλικού savoir-faire. Δημιουργώντας το βραβείο Savoir-Faire από την DS Automobiles για τα βραβεία ELLE DECO INTERNATIONAL DESIGN AWARDS, στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε όνειρα και να παρέχουμε πρακτικές ιδέες ώστε τα όνειρα αυτά να πραγματοποιηθούν.»

Béatrice Foucher, DS Automobiles CEO

Το βραβείο Savoir-Faire by DS απονέμεται στην ARCA CABINETMAKER προς αναγνώριση της εξαιρετικής τεχνογνωσίας, στην ανάμειξη του μοναδικού savoir-faire και της καινοτομίας. Η ARCA CABINETMAKER εμπνέεται, πειραματίζεται και καινοτομεί με το ξύλο, από την εξαιρετική δεξιοτεχνία της στα παραδοσιακά εργαλεία μέχρι την εφεύρεση νέων τεχνικών και υλικών.