ALLER AU CONTENU
DS X E-TENSE
Το αυτοκίνητο των ονείρων σας
Πάντρεμα τεχνολογίας και ποίησης
Ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο πάθους με σχέδιο ελαφρύ όσο ένα φτερό και αθόρυβο όπως η αύρα του αέρα, για εκπληκτική απόδοση.
ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ DS X E-TENSE
Η σημασία του φωτός
Το αμάξωμα επωφελείται από τη νέα τεχνολογία που αναγεννιέται σε περίπτωση σύγκρουσης και την μπροστινή χαρακτηριστική μάσκα, σχεδιασμένη για προσαρμογή στις οδικές συνθήκες. Η ένταση του φωτός –μέσω των φωτιζόμενων επιφανειών DS LIGHT VEIL– και η ψύξη ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιβατών του αυτοκινήτου και του περιβάλλοντος.
Μοναδικό σχέδιο
Το όραμα για το αυτοκίνητο του 2035 οδήγησε την DS Automobiles στη δημιουργία ενός ασύμμετρου σχήματος με τρία καθίσματα σε ένα μοναδικό συνδυασμό δύο αυτοκινήτων που επιτρέπει την επιλογή λειτουργίας οδήγησης.
Ευφάνταστη τεχνολογία
Το 100% ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης εγγυάται απαράμιλλη απόκριση. Βρίσκεται μπροστά, στη μέση του κάθε τροχού, και παρέχει ισχύ 400 kW (540 ίπποι). Μετακινώντας το κύκλωμα, ένας ειδικός τρόπος λειτουργίας υπερβαίνει τα 1.000 kW (1.360 ίπποι) και επωφελείται από την ανάρτηση που έχει σχεδιαστεί από την DS Performance, την τεχνική ομάδα της Formula E. Το πλαίσιο άνθρακα κάθεται σε ελατήρια και ράβδους στρέψης με καινοτόμες ιδιότητες. Η πρόσφυση, το κράτημα και η επιβράδυνση ελέγχονται από έναν συνδυασμό υλικών και λογισμικού, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή απόδοση ανεξάρτητα από την επιφάνεια.
Απόλυτη κάψουλα
Στη δεξιά πλευρά, ο περιβάλλων χώρος είναι διαφορετικός. Ο οδηγός γίνεται επιβάτης όταν εισέρχεται στην κάψουλα μέσω μιας πόρτας πεταλούδας, είτε είναι μόνος είτε με συνεπιβάτη. Η ασυμμετρία καθιστά εφικτούς νέους χώρους κάτω από μια διαφανή γυάλινη βάση. Ο συνοδηγός κάθεται σε μια αισθησιακή κάψουλα, που εκτείνεται όπως το πτερύγιο των πουλιών. Η εμπειρία της αυτόνομης οδήγησης είναι εξαιρετική. Μαζί με την αίσθηση της αφής, η αίσθηση της ακοής συμπεριλαμβάνεται επίσης. Ο εσωτερικός χώρος είναι μια καθηλωτική ηχητική κάψουλα, αφιερωμένη στην απόλαυση της ακρόασης από την FOCAL. Το ταμπλό επαναπροσδιορίζεται ως γεννήτρια μουσικής ροής: ακουστικά κύματα προσαρμοσμένα σε πραγματικό χρόνο ακολουθούν τον ακροατή προσαρμόζοντας κάθε κίνηση.

Παραγωγή ακραίων συναισθημάτων

Η καμπίνα είναι προσβάσιμη μέσω μιας πόρτας Elytre, η οποία είναι επενδεδυμένη με ύφασμα ανθρακονημάτων/δέρματος. Αναπόφευκτα, τα μάτια ακολουθούν το πυραμιδικό σχέδιο του μονού καθίσματος, που προσαρμόζεται τέλεια στον οδηγό, όπως τα καθίσματα στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες. Το τιμόνι ακολουθεί το σύμβολο που αντιπροσωπεύει το πάθος για την αυτοκίνηση με έναν ελκυστικό συνδυασμό από δέρμα, ξύλο και μέταλλο. Το δίχρωμο δέρμα Millennium Blue και Navy Blue Aniline έχει φινίρισμα με το χαρακτηριστικό μοτίβο της DS. Όλα αυτά συμβάλλουν στην υπόσχεση της μοναδικής εμπειρίας στο εσωτερικό του πιλοτηρίου και ανεβάζουν τα επίπεδα αδρεναλίνης στον οδηγό ακόμη και πριν ξεκινήσει.

Το μέλλον του αυτοκινήτου

Concept αυτοκίνητο DS AERO SPORT LOUNGE

Πρωτοποριακός σχεδιασμός, μοναδική αισθητική, ενσάρκωση των πιο άγριων φαντασιώσεών σας: Τα concept αυτοκίνητα είναι πραγματικά έργα τέχνης.

Savoir-faire

Δείτε τι συμβαίνει στα εργαστήρια της DS Automobiles