CONNECTED NAVIGATION

CONNECTED NAVIGATION

- Ενημέρωση κυκλοφοριακής κίνησης σε πραγματικό χρόνο από την TomTom Services
- Speedcam από την TomTom Services

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Εύκολα προσβάσιμο, το Connected Navigation σύστημα με αναγνώριση φωνής περιλαμβάνει διάφορες υπηρεσίες που αναπτύχθηκαν από την TomTom, όπως η κυκλοφοριακή κίνηση σε πραγματικό χρόνο και τα Speedcam Alerts.

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Η TomTom παρέχει τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες που είναι απαραίτητες για ένα πιο άνετο ταξίδι. Επιλέγοντας την πιο γρήγορη διαδρομή για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης, καθυστερήσεων, οδικών έργων και ατυχημάτων, θα απολαύσετε μια ασφαλέστερη, χωρίς άγχος οδήγηση.

www.laurentnivalle.fr

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Η εύρεση χώρου στάθμευσης δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορη και εύκολη. Το Connected Navigation εμφανίζει την καλύτερη τιμή και τις διαθέσιμες κοντινές θέσεις στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Εμφανίζονται λεπτομέρειες μόνο από συνεργαζόμενους χώρους στάθμευσης.

87010.250

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Η πρόγνωση του καιρού από το σύστημα πλοήγησης, σας αποτρέπει από τις δυσάρεστες εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο καιρός. Αυτή η υπηρεσία, σας επιτρέπει να προβλέψετε πιθανές βροχοπτώσεις για μια ασφαλέστερη και πιο χαλαρωτική διαδρομή.

www.laurentnivalle.fr

ΤΙΜΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα αγοράζοντας καύσιμα στα οικονομικότερα πρατήρια καυσίμων που βρίσκονται κοντά σας. Εμφανίζονται λεπτομέρειες μόνο από συνεργαζόμενα πρατήρια.

www.laurentnivalle.fr

ΥΠΗΡΕΣΙΑ SPEEDCAM ΑΠΟ ΤΗΝ TOMTOM

Απολαύστε μια πιο χαλαρή οδήγηση με την υπηρεσία Speedcam της TomTom. Το σύστημα πλοήγησης, σας δίνει ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις για περιοχές που χρειάζονται επιπλέον προσοχή και για όλους τους τύπους κάμερας ταχύτητας (σταθερή, κινητή και μέσης ταχύτητας). Νέες ζώνες κινδύνου ή κάμερες ταχύτητας μπορούν εύκολα να αναφερθούν από όλους τους χρήστες και ελέγχονται γρήγορα και κοινοποιούνται σε εσάς.

Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο εάν επιτρέπεται από το νομικό δίκαιο της χώρας.

74454.250

ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αυτή η υπηρεσία σας δίνει πληροφορίες για τα κοντινά διαθέσιμα σημεία φόρτισης που είναι συμβατά με το αυτοκίνητό σας.

Εμφανίζονται λεπτομέρειες μόνο από τα σημεία φόρτισης συνεργατών.

 87007.250

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το οδικό δίκτυο εξελίσσεται διαρκώς. Μείνετε διαρκώς ενημερωμένοι αγοράζοντας ένα DS εξοπλισμένο με Connected Navigation και απολαύστε δωρεάν ενημερώσεις χαρτών, τέσσερις φορές το χρόνο.

Post-production : Astuce Productions

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Τα τελευταία μοντέλα μας διαθέτουν κάρτα SIM 3G που επιτρέπει στο αυτοκίνητό σας την σύνδεση στο Διαδίκτυο. Το σύστημα πλοήγησής σας δεν απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο, ακόμη και όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

66856.250
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ DS CONNECT BOX

Τα πρώτα τρία χρόνια των υπηρεσιών του Connected Navigation Pack περιλαμβάνονται όταν αγοράζετε το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να επεκτείνετε τη συνδρομή σας στο ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ εδώ ή μέσω της εφαρμογής MyDS.

Post-production : Astuce Productions