ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ

Στο εσωτερικό του DS 7 CROSSBACK οι επιβάτες απολαμβάνουν απίστευτη ευρυχωρία, ειδικά στα πίσω καθίσματα με την πλάτη τους να έχει τη δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης σε γωνία από 23° έως 32°. Τα καθίσματα έχουν κατασκευαστεί από αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας για μέγιστη άνεση και στήριξη του σώματος. Τα εμπρός καθίσματα μπορεί να είναι και θερμαινόμενα, αεριζόμενα και να διαθέτουν και λειτουργία μασάζ (πέντε προγράμματα μέσω της κεντρικής οθόνης αφής).

Το DS 7 CROSSBACK διαθέτει το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ στην κατηγορία του (555 λίτρα), με ένα πρωτοποριακό σύστημα που διευκολύνει τη φόρτωση. Το σύστημα Easy Access* περιλαμβάνει ηλεκτροκίνητη πόρτα χώρου αποσκευών με λειτουργία hands-free. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να το ανοίξετε ακόμα και όταν τα χέρια σας δεν είναι διαθέσιμα, μετακινώντας απλά το πόδι σας κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα.

*Διατίθεται με τη λειτουργία εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless Entry και Start)

Οι μηχανολόγοι και οι τεχνικοί μας εκμεταλλεύθηκαν όλη τους την τεχνογνωσία ώστε να εξασφαλίσουν ένα μοναδικό επίπεδο ασφαλείας και να εγγυηθούν την απόλυτη ηρεμία στην οδήγηση ενός DS 7 CROSSBACK.
Το DS 7 CROSSBACK απέσπασε την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του οργανισμού Euro NCAP.

Μήκος (mm) 4573
Πλάτος (mm) χωρίς / με τους καθρέπτες 1906/2098
Ύψος  (mm)  χωρίς / με μπάρες οροφής 1621/1625
Μεταξόνιο (mm) 2738
Μετατρόχιο εμπρός (mm) 1621
Μετατρόχιο πίσω (mm) 1598
Πρόβολος εμπρός – πίσω (mm) 925
Απόσταση από το έδαφος (mm) 190

ONLY YOU

Μόλις αποκτήσετε ένα αυτοκίνητο της DS Automobiles αποκτάτε αυτόματα πρόσβαση στην γκάμα των αποκλειστικών υπηρεσιών ‘Only You’. Εμπνευσμένες από εσάς και υλοποιημένες για εσάς, οι εν λόγω υπηρεσίες έχουν διαμορφωθεί αποκλειστικά για εσάς και είναι προσαρμοσμένες στην κάθε σας ανάγκη ενώ αποτελούν και τον ακρογωνιαίο λίθο της εμπειρίας DS και την απόδειξη της δέσμευσής μας προς εσάς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DS