ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η ΕΠΑΝΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Ασφάλεια και οδηγική γαλήνη

Το νέο DS 3 ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής, με στόχο την υποστήριξη του οδηγού, τη βελτίωση της ασφάλειάς του και την εξασφάλιση μίας άνετης οδηγικής εμπειρίας.

DS IRIS SYSTEM

Το DS IRIS SYSTEM είναι το νέο μας “οικο-σύστημα” πληροφοριών, διαισθητικό, εργονομικό και πλήρως προσαρμόσιμο στις επιθυμίες σας. Ενσωματώνει τη προσωπική βοηθό IRIS, διαθέτει οθόνη αφής και προηγμένη αναγνώριση φωνής: Το DS IRIS SYSTEM κάνει ό,τι θέλετε, όπως το θέλετε.

DS DRIVE ASSIST

Το σύστημα DS DRIVE ASSIST βοηθάει τον οδηγό ενώ του επιτρέπει να ανακτήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του ανά πάσα στιγμή, κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στην αυτόνομη οδήγηση. Αυτός ο καινοτόμος εξοπλισμός ρυθμίζει την ταχύτητα και την απόσταση σε σχέση με το προπορευόμενο όχημα και τοποθετεί με ακρίβεια το Νέο DS 3 στη λωρίδα κυκλοφορίας που έχει επιλέξει ο οδηγός, ενεργώντας στο τιμόνι. Ελέγχει την ταχύτητα και την πορεία του οχήματος και σας εγγυάται ασφαλή και ήρεμη οδήγηση.

Σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί

Με το σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, το νέο DS 3 ξεκλειδώνει αυτόματα καθώς πλησιάζετε σε απόσταση 2 μέτρων και αναδύονται οι χειρολαβές των θυρών, που μέχρι τότε ενσωματώνονται απόλυτα με την επιφάνεια του αμαξώματος. Ξεκινήστε εύκολα το αυτοκίνητό σας με το κουμπί Start/Stop. Αντίστοιχα όταν απομακρύνεστε από το όχημά σας οι χειρολαβές ενσωματώνονται και πάλι και το αυτοκίνητο κλειδώνει αυτόματα.

DS MATRIX LED VISION

Οι προβολείς DS MATRIX LED VISION στο νέο DS 3 αποτελούνται από 3 μονάδες LED για τη λειτουργία διασταυρώσεως και μια μονάδα MATRIX BEAM για τη λειτουργία μεγάλης σκάλας, η οποία αποτελείται από 15 ανεξάρτητα τμήματα. Αυτά τα τμήματα ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται σταδιακά, ανάλογα με το περιβάλλον οδήγησης που σκανάρεται από μία κάμερα που είναι τοποθετημένη στο επάνω μέρος του παρμπρίζ. Έτσι, ο οδηγός μπορεί να οδηγεί με τη μεγάλη σκάλα, χωρίς να ενοχλεί τους άλλους χρήστες του δρόμου: για παράδειγμα, όταν το DS 3 πλησιάζει ένα όχημα που προπορεύεται ή κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση, μέρος της φωτεινής δέσμης σβήνει γύρω από αυτό το όχημα για να μην ενοχληθεί ο οδηγός του.

VISION 360

VISION 360

Το νέο DS 3 διαθέτει ψηφιακές κάμερες τελευταίας γενιάς που βρίσκονται τοποθετημένες στο εμπρός και πίσω μέρος του οχήματος και επιτρέπουν τη βέλτιστη αναπαραγωγή εικόνων στην οθόνη αφής 10,3 ιντσών. Το σύστημα υποβοήθησης Vision 360 εμφανίζει στους ελιγμούς χαμηλής ταχύτητας μια πανοραμική όψη του οχήματος και του περιβάλλοντος χώρου, ενώ η προβολή ενημερώνεται καθώς το αυτοκίνητο κινείται.

Έγχρωμο Head-up Display

Έγχρωμο Head-up Display

Η τεχνολογία Extended Head-Up Display του νέου DS 3 σηματοδοτεί μια νέα καθηλωτική οπτική εμπειρία παρόμοια με την επαυξημένη πραγματικότητα. Τα ψηφιακά δεδομένα προβάλλονται σε μια διάφανη οθόνη που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο οπτικό πεδίο του οδηγού, ώστε να μην χρειαστεί να απομακρύνει ποτέ το βλέμμα του από το δρόμο

Έγχρωμο Head-up Display

Διαθέσιμοι κινητήρες στο Νέο DS 3

100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ
E-TENSE 156 hp Αυτόματο κιβώτιο

ΒΕΝΖΙΝΗ
PureTech 130 Αυτόματο κιβώτιο 8-σχέσεων
PureTech 100 Χειροκίνητο κιβώτιο 6-σχέσεων

DIESEL
BlueHDi 130 Αυτόματο κιβώτιο 8-σχέσεων

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ανακαλύψτε τις διαστάσεις του Νέου DS 3

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος 4118 mm
Πλάτος χωρίς / με τους καθρέπτες 1802 / 1988 mm
Ύψος 1534 mm
Πρόβολος εμπρός/πίσω 860 / 700 mm

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Πλάτος χώρου αγκώνων εμπρός καθισμάτων 1410 mm
Πλάτος χώρου αγκώνων πίσω καθισμάτων 1367 mm
Αριθμός θέσεων 5

ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ
Μήκος 666 mm
Πλάτος 1021 mm
Ωφέλιμο εσωτερικό ύψος (έως την εταζέρα/έως την οροφή) 550 / 761 mm
Όγκος χώρου αποσκευών (E-TENSE/Θερμικοί κινητήρες) 350 Λίτρα

COMPACT & ΑΝΕΤΟ

COMPACT & ΑΝΕΤΟ

Μεγιστοποιείστε την απόλαυση της οδήγησης

Τόσο στις εμπρός όσο και στις πίσω θέσεις, μπορείτε να βιώσετε απίστευτη άνεση με τα καθίσματά αφρού υψηλής πυκνότητας, απαράμιλλη ηρεμία λόγω της ηχομονωμένης καμπίνας και να απολαύσετε την εξαιρετική ευρυχωρία στο εσωτερικού στο Νέο DS 3.

ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣΑΖ

ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣΑΖ

Το θερμαινόμενο κάθισμα οδηγού με ηλεκτρικές ρυθμίσεις και λειτουργία μασάζ βελτιώνει την ευεξία κατά την οδήγηση και εξασφαλίζει εξαιρετικά ταξίδια.*
*Διατίθεται στην έκδοση εξοπλισμού Opera

ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣΑΖ
Φιμέ & ηχομονωτικά κρύσταλλα

Φιμέ & ηχομονωτικά κρύσταλλα

Το πάχος των κρυστάλλων στο Νέο DS 3 σας εξασφαλίζει εξαιρετική ακουστική άνεση, βασικό στοιχείο για τη δημιουργία ενός ήρεμου και γαλήνιου περιβάλλοντος στο εσωτερικό του οχήματος.

Χώρος αποσκευών & αποθηκευτικοί χώροι

Χώρος αποσκευών & αποθηκευτικοί χώροι

Ο χώρος αποσκευών του Νέου DS 3 μπορεί να χωρέσει έως και 350 λίτρα και προσφέρει βέλτιστη αναλογία χωρητικότητας και συμπαγούς σχεδίασης. Ο χώρος παραμένει αμετάβλητος τόσο στην έκδοση E-TENSE όσο και στους θερμικούς κινητήρες.

Χώρος αποσκευών & αποθηκευτικοί χώροι