ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ EXPRESS

vehicle_body

Τυχόν μικρές λακκούβες ή γρατσουνιές στο αμάξωμα του αυτοκινήτου σας μπορούν να επισκευαστούν από τους ειδικούς μας σε λιγότερο από 24 ώρες *!

Για να επιδιορθώσετε τα μικροτρακαρίσματα και να επαναφέρετε το αυτοκίνητό σας στην αρχική του κατάσταση, προτείνουμε λύσεις με ελκυστική τιμή σε φανοποιία/βαφή που θα κάνει το αυτοκίνητό σας να φαίνεται σαν καινούριο.

* Από τη στιγμή που θα αφήσετε το όχημά σας στο συνεργείο και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του δικτύου.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ CITROËN

windscreen-repair-ds

Για την άνεση και την ασφάλειά σας, οι ειδικοί μας επισκευάζουν τη ζημιά ώστε να βεβαιωθείτε ότι παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας παραμένει ακέραιο και διαφανές.

Μια τέτοια ζημιά σε λάθος θέση μπορεί να παρεμποδίσει την ορατότητα. Επίσης, αυξάνει την ευπάθεια του παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, πράγμα που θα μπορούσε να το κάνει να διαλυθεί με το παραμικρό χτύπημα. Οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν ένα ειδικό υλικό ρητίνης για την επισκευή της ζημιάς. Μόλις γυαλιστεί, το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας είναι πάλι σαν καινούργιο.

Ένα ή δύο χτυπήματα μπορούν να επιδιορθωθούν, μόνον εφόσον δεν υπερβαίνουν σε διάμετρο ένα κέρμα των δύο ευρώ, και δεν είναι στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

air-conditioning-ds

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα κλιματισμού σας με διαφορετικούς τρόπους σε διαφορετικές εποχές του έτους. Για βέλτιστη άνεση και ασφάλεια, το σύστημα σας χρειάζεται τακτική συντήρηση.

Οι τεχνικοί μας πραγματοποιούν οκτώ ειδικούς ελέγχους στο σύστημα κλιματισμού σας για να εξασφαλίσουν ότι είναι σε τέλεια κατάσταση λειτουργίας, ο αέρας φιλτράρεται σωστά, και ότι το ξεθάμπωμα των τζαμιών λειτουργεί σωστά.

Ο έλεγχος κλιματισμού εξασφαλίζει άνεση και τέλεια ορατότητα στο δρόμο.

ΔΩΡΕΑΝ CHECK-UP ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Όταν το αυτοκίνητό σας πρόκειται να περάσει μια προγραμματισμένη συντήρηση, οι τεχνικοί μας μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν check-up.

Οι τεχνικοί μας ελέγχουν όλα τα μέρη του αυτοκινήτου σας και να σας ενημερώσουμε για τυχόν βασικές επισκευές. Αν θέλετε, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις επισκευές στα συνεργεία μας και στη συνέχεια να περάσετε ΚΤΕΟ. Με αυτό τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ΚΤΕΟ, ή να πληρώσετε για ένα δεύτερο έλεγχο.

Το αυτοκίνητό σας πρέπει να περνάει τον πρώτο υποχρεωτικό έλεγχο έξι μήνες πριν από τον 4ο χρόνο από την ημερομηνία της 1ης ταξινόμησής του. Στη συνέχεια, πρέπει περνάει κάθε δύο χρόνια.