March 10, 2017

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΕΝΕΥΗΣ 2017

TO ΝΕΟ SUV ΤΗΣ DS

H ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ TOY NEOY SUV DS 7 CROSSBACK

Το DS 7 Crossback, το πρώτο μοντέλο της δεύτερης γενιάς αυτοκινήτων DS είναι το αδιαμφισβήτητο αστέρι της μάρκας, που αποκαλύφθηκε στην 87η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.
Η μοναδική limited edition έκδοση DS 7 Crossback La Première είναι διαθέσιμη για παραγγελίες online από τις 7 Μαρτίου έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2017. Με μερικά clicks οι λάτρεις του αυτοκινήτου θα είναι οι πρώτοι που θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι της ιδιαίτερης αυτής έκδοσης του DS 7 Crossback και θα απολαύσουν την τεχνογνωσία της μάρκας DS.
Η DS παρουσίασε για μία ακόμα φορά την εξέλιξη και την κατάρτιση της στα πολυτελή αυτοκίνητα, με δύο μοντέλα περιορισμένης έκδοσης τα οποία έκαναν το ντεμπούτο τους στην Διεθνή Έκθεση της Γενεύης. Συγκεκριμένα, το DS 5 Prestige, αναδεικνύει την ένδοξη DS 19 Prestige του 1958 και το DS 3 Ines de la Fressange εντυπωσιάζει με το κομψό, παριζιάνικο στυλ του.
Επιπλέον, το περίπτερο φιλοξενεί την δυνατότητα εμπειρίας εικονικής πραγματικότητας κατά την οποία οι επισκέπτες της μάρκας θα μπορούν να διαμορφώσουν το δικό τους μοντέλο DS, συμπεριλαμβανομένου του νέου DS 7 Crossback μαζί με το νέο υβριδικό σύστημα κίνησης DS που θα λανσαριστεί στα επόμενα δύο χρόνια.
Η εμπειρία της DS στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα διαρκέσει από τις 9 έως και τις 19 Μαρτίου 2017 και συγκεκριμένα στο Hall 6. Η προηγμένη τεχνολογία, η απόλυτη γαλλική φινέτσα avant garde, η αριστεία και η καινοτομία επισφραγίζουν την ξεχωριστή ταυτότητα των μοντέλων DS. Η DS που γεννήθηκε στο Παρίσι, ενσωματώνει στα γονίδιά της την τεχνογνωσία των καλύτερων ειδικών της Γαλλικής βιομηχανίας πολυτέλειας.
Η μάρκα που δε σταματά να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και να κατακτά καινούριο κοινό, αποκαλύπτει τα νέα της σχέδια ενώ προσκαλεί τους επισκέπτες στο περίπτερο των 500 m2 ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών αυτοκινήτων.
Όπως δήλωσε ο Yves Bonnefont, Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας DS: «Η DS, με τέσσερις παγκόσμιες αποκαλύψεις στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2017 συμπεριλαμβανομένου του νέου DS 7 Crossback, κέρδισε ένα τεράστιο προβάδισμα με την εφαρμογή της παγκόσμιας αναπτυξιακής της στρατηγικής».
Η DS στηρίζει το όραμά της έχοντας τρεις προτεραιότητες: Στην παραγωγή εξαιρετικών ποιοτικών αυτοκινήτων, στο αποκλειστικό δίκτυο διανομής των αυτοκινήτων DS, που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ψηφιακή επικοινωνία και στην παροχή μιας εκλεπτυσμένης και εξατομικευμένης εμπειρίας κάθε πελάτη, μέσω του προγράμματος υπηρεσιών “Only You”.

Για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, για τους πρωτοπόρους, για εκείνους που επιζητούν την ανανέωση και για τους οπαδούς της νέας τεχνολογικής προόδου, η μάρκα DS παρουσιάζει τα ξεχωριστά της χαρακτηριστικά ως προς τις ανέσεις, την πολυτέλεια, τη σχεδίαση και την υπεροχή. Μάθετε σήμερα περισσότερα για τα μελλοντικά σχέδια της μάρκας DS με μια επίσκεψή σας στο περίπτερο της DS, έως και τις 19 Μαρτίου.

Στην έκθεση της Γενεύης, η μάρκα DS παρουσιάζει τα παρακάτω μοντέλα:
-DS 7 CROSSBACK, εγκαινιάζοντας τη δεύτερη γενιά των αυτοκινήτων DS
– DS 7 CROSSBACK La Première, μια μοναδική και αποκλειστική έκδοση περιορισμένης παραγωγής για την οποία οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο
-DS 5 Prestige τη ναυαρχίδα της μάρκας, ένα μοναδικό μοντέλο περιορισμένης έκδοσης
-DS 3 Ines de la Fressange, μια νέα limited edition που εκπροσωπεί το απόλυτα γαλλικό στυλ. Παρουσιάστηκε στις Press Days (7 και 8 Μαρτίου), ενώ για το κοινό θα διατεθεί από μια απόλυτα δυναμική και ξεχωριστή έκδοση του DS 3: το DS 3 Performance με Red Aden απόχρωση αμαξώματος και Onyx Black οροφή.
Τέλος, η μάρκα DS θα παρουσιάσει το E-Tense, το υβριδικό μοντέλο της DS δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να ενημερωθούν για την τεχνολογία, το δυναμισμό και τη δημιουργικότητα που προγραμματίζεται να λανσαριστεί το 2019.

DS7 CROSSBACK
DS 7 CROSSBACK