DS E-TENSE EXPERIENCES

DS E-TENSE EXPERIENCES

Ανακαλύψτε την “back to back” πρωταθλήτρια τεχνολογία της Formula E.

Με αφορμή τους Παγκόσμιους Τίτλους της ομάδας και των οδηγών μας στο Πρωτάθλημα Formula E της ABB FIA, βάζουμε στο επίκεντρο την τεχνολογία E-TENSE στο DS Store Athens.

86281.250

Κατά τη διάρκεια του DS E-TENSE EXPERIENCES από τις 11 μέχρι τις 30 Ιανουαρίου, σας προσκαλούμε να έρθετε και να ανακαλύψετε τα E-TENSE μοντέλα μας: το 100% ηλεκτρικό DS 3 CROSSBACK E-TENSE και το Plug-in Ηybrid DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4Χ4.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

BERLIN TEMPELHOF AIRPORT, GERMANY - AUGUST 08: Antonio Felix da Costa (PRT), DS Techeetah, DS E-Tense FE20 during the Berlin E-Prix III at Berlin Tempelhof Airport on Saturday August 08, 2020 in Berlin, Germany. (Photo by Alastair Staley / LAT Images)

Υπερήφανοι για την τεχνογνωσία που αποκτήσαμε από τη συμμετοχή στη Formula E, στόχος μας είναι να επωφεληθείτε από την εμπνευσμένη από τους αγώνες τεχνολογία των αυτοκινήτων μας.

Κλείστε τώρα ένα ραντεβού για να ανακαλύψετε από κοντά τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα κορυφαία χαρακτηριστικά των μοντέλων μας και να επωφεληθείτε από ειδικά προνόμια αγοράς και αποκλειστικά οφέλη, πάντα σε ένα ασφαλές περιβάλλον!