2015, ΤΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ DS

2015, ΤΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ DS

Η DS βαφτίστηκε επίσημα σαν αυτόνομη μάρκα στις 1 Ιουνίου του 2014 και κοινοποίησε το όραμά της: επιστροφή της Γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην κορυφαία κατηγορία.
Η DS ενσωματώνει την αξία της καινοτομίας και διαφορετικότητας που κληρονόμησε από τις DS του 1955. Σχεδιασμένη για τους πελάτες που αναζητούν έναν τρόπο να εκφράσουν την προσωπικότητά τους, η γκάμα DS περιλαμβάνειτα μοντέλα  DS 3, DS 3 CABRIO, DS 4, DS 5,
DS 5LS* και DS 6*. Για τη χρονιά του λανσαρίσματος, το 2015, η DS γιορτάζει την επέτειο των 60 χρόνιων από τη γέννηση της πρώτης DS. Στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η νέα μάρκα παρουσιάζει και το σλόγκαν της — DS AUTOMOBILES, SPIRIT OF AVANT-GARDE –, με το οποίο συνοψίζεται και ο τρόπος σκέψης της. Στη Γενεύη, η DS αποκαλύπτει επίσης και το Νέο DS 5, μέσω της οποίας εγκαινιάζεται και η εταιρική ταυτότητα DS. Νέα μπροστινή εμφάνιση, εξοπλισμός προηγμένης τεχνολογίας, φινέτσα και πανίσχυροι και οικονομικοί ταυτόχρονα κινητήρες.
*Αποκλειστικό μοντέλο για την αγορά της Κίνας
Για να γιορτάσει τα 60 χρόνια από την παρουσίαση της πρώτης DS, και να τονίσει τους δεσμούς με το θρυλικό αυτό μοντέλο, η μάρκα οργάνωσε μία μεγάλη εκδήλωση, με τίτλο “DS Week”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Jardins de Tuileries, στο Παρίσι.
Από τις 19 έως τις 24 Μαΐου, στην εβδομάδα DS, πάνω από 12.000 επισκέπτες περιηγήθηκαν στο «Haussmann-στυλ» προάστιο, για να θαυμάσουν τις έξι μπουτίκ της μάρκας, και μία συλλογή παλαιών και νέων αυτοκινήτων, που ταξίδεψαν τους επισκέπτες στον κόσμο της DS από το 1955 μέχρι το σήμερα και το μέλλον.

Η “DS Week“ ήταν μία μοναδική χρονική στιγμή, και αποτέλεσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση για συλλέκτες κλασικών DS από ολόκληρο τον κόσμο:
– Το Σάββατο 23 Μάιου, πάνω από 700 κλασικές DS και πάνω από 1500 λάτρεις από όλη την Ευρώπη, πλημμύρισαν την ιστορική πίστα του Linas-Montlhéry στο Παρίσι. Την επόμενη μέρα, όλα τα κλασικά μοντέλα μαζί το concept-car Divine DS, και τη Νέα DS 5, ξεκίνησαν μία μεγάλη παρέλαση στις όχθες του Σηκουάνα, μέχρι να φτάσουν όλοι μαζί στην Place de la Concorde.
Εξαιρετικό ! Μυθικό !