Κληρονομιά

Κληρονομιά

Εφευρίσκοντας το αυτοκίνητο του αύριο

Ιδρύθηκε το 2014, η DS Automobiles αποτελεί σύμβολο τόλμης και καινοτομίας. Εμπνευσμένη από το πρωτότυπο DS που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 1955, συγκεντρώνει την καλύτερη τεχνογνωσία που αμφισβητεί οτιδήποτε συμβατικό στην αυτοκινητοβιομηχανία, σχεδιάζοντας αυτοκίνητα για τις επόμενες γενιές.

Η γέννηση της DS: ένα σύμβολο έμπνευσης

Το 1955, παρουσιάζεται για πρώτη φορά το πρώτο DS – και προκαλεί αίσθηση – στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, αφήνοντας το στίγμα του στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ένα πρωτοποριακό και εντυπωσιακό αυτοκίνητο, ενσαρκώνει τη γαλλική τεχνογνωσία πολυτέλειας και το πνεύμα πρωτοπορίας, που ακόμα και σήμερα καθορίζει τη φιλοσοφία στην καρδιά του DNA μας και αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλα μας τα σχέδια.

Διαχρονικά τεχνολογικά επιτεύγματα

89540.250

Από το DS του περασμένου αιώνα στα μοντέλα του σήμερα και του αύριο, οι ομάδες μας δουλεύουν με την ίδια δίψα για την πρωτοπορία, τη διάκριση και την κομψότητα, επανεφευρίσκοντας καινοτόμες τεχνολογίες, όπως τα περιστρεφόμενα φώτα ή την υδραυλική ανάρτηση, καθιστώντας τες καθοριστικά γνωρίσματα, προσαρμοσμένα στις τελευταίες τάσεις της αυτοκίνησης.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


 

DS ACTIVE LED VISION

90724.250

Το πρώτο DS ξεχώρισε με τα περιστρεφόμενα φώτα του, το DS 7 CROSSBACK και το DS 9 διαθέτουν DS ACTIVE LED VISION. Το σύστημα διαθέτει έναν κύριο προβολέα και τρεις κινούμενες μονάδες που περιστρέφονται σύμφωνα με τις συνθήκες. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία εγγυάται την καλύτερη δυνατή ορατότητα στην οδήγηση.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

90725.250

Πιστή στις παραδόσεις της DS Automobiles, η υδραυλική ανάρτηση αντικαταστάθηκε από την DS ACTIVE SCAN SUSPENSION που αναλύει άμεσα τα δεδομένα από το δρόμο για να ρυθμίσει τη σκληρή ή τη μαλακή αντίδραση της ανάρτησης και να εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή άνεση οδήγησης.

DS CORNETS

90722.250

Με αναφορά στην πρώτη εμβληματική DS, τα DS Cornets, που βρίσκονται δεξιά και αριστερά στο τελείωμα της οροφής του DS 9, φιλοξενούν τα πλαϊνά φώτα στάθμευσης. Λεπτά και κομψά, συνδυάζονται με τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα αυτού του κομψού μοντέλου.

Συνεχίζουμε να μιλάμε τη γλώσσα της DS

89547.250

Με γνώμονα την πλούσια ιστορία της μάρκας και τις πρωτοποριακές μας αξίες, οι ομάδες μηχανικών και σχεδιαστών μας χρησιμοποιούν την πλούσια γαλλική εμπειρία στην κατασκευή πολυτελών προϊόντων, για να συνεχίσουν να γράφουν την ιστορία μας και να εξελίσσουν το αυτοκίνητο του αύριο. Κάτω από το εξειδικευμένο τους βλέμμα, τα αυτοκίνητά μας γίνονται παραδείγματα τεχνολογίας, με μοναδική εμφάνιση και προσωπικότητα.