Η ΜΑΡΚΑ DS

Η ΜΑΡΚΑ DS

ΤΟ DNA ΜΑΣ

DS, μία μάρκα με παράδοση στο avant garde, την αριστεία, την καινοτομία, και την τεχνολογία.
DS, μία μάρκα που προκαλεί το κατεστημένο ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών αυτοκινήτων.
Η DS διαθέτει ένα αισθησιακό και θεαματικό στυλ, φινέτσα, και σημασία στη λεπτομέρεια
Η DS γεννήθηκε στο Παρίσι και ενσωματώνει την τεχνογνωσία των καλύτερων τεχνιτών της βιομηχανίας Γαλλικής πολυτέλειας

“Από την ίδρυσή της το 2014, Η Γαλλική μάρκα αυτοκινήτων DS βασίστηκε σε μία μοναδική κληρονομιά, εκείνη της DS 19, που κυκλοφόρησε πριν από 60 χρόνια. Το θρυλικό αυτό αυτοκίνητο ενσωματώνει τις αξίες της καινοτομίας, της αριστείας, και του avant-garde.
Μαζί με το αδελφό μοντέλο, την SM, η DS είναι το απόλυτο σύμβολο των Γαλλικών high-end αυτοκινήτων.
Όπως και οι DS του 1955, τα σημερινά μοντέλα DS συνδυάζουν το μοναδικό design, την τεχνολογία, την άνεση, τις επιδόσεις, τα κορυφαία υλικά, και τη φινέτσα.
Καθώς η ιστορία προχωρά, τα δύο γράμματα εξακολουθούν να αντανακλούν την τελειότητα στον τομέα της αυτοκινητιστικής πολυτέλειας, σε ολόκληρο τον κόσμο.”

Yves Bonnefont
Δ/νων Σύμβουλος της μάρκας DS

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

Η DS αντιπροσωπεύει το απόλυτο στυλ, τη μοναδική φινέτσα και την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο δυναμισμό και την άνεση, όντας ένα αληθινό τεχνολογικό κόσμημα.

Η DS ενσαρκώνει όλη την τεχνογνωσία της Γαλλικής αυτοκινητιστικής πολυτέλειας.
Γεννημένη στο Παρίσι, η μάρκα DS εμπνέεται από τη μοναδική τεχνογνωσία της Γαλλικής βιομηχανίας πολυτελών αντικειμένων, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τις ικανότητες των έμπειρων μηχανικών της. Δημιουργικότητα και Τεχνογνωσία βρίσκονται κάτω από το πρίσμα μίας καθηλωτικής υπόσχεσης :
• avant-garde  σχεδίαση
• αντικείμενα κορυφαίας τεχνολογίας
• Φινέτσα και σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια
• Δυναμισμός και άνεση υψηλού επιπέδου

 

Avant-garde design

Ένας avant-garde αέρας καινοτομίας, τεχνογνωσία, συνδεσιμότητα, στυλ, και αριστεία.
Το avant-garde πνεύμα είναι θεμελιώδης αξία που έχει αφήσει το στίγμα της ανοίγοντας το δρόμο προς ένα ιδιαίτερα υποσχόμενο μέλλον. Με την πρώτη της παρουσία το Μάρτιο στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η νέα DS 5 ενσωματώνει το positioning και το avant-garde πνεύμα της μάρκας, προμηνύοντας για τα μοντέλα DS του μέλλοντος.

Εμφάνιση που καθηλώνει με την πρώτη ματιά, με δυναμικό, καθαρόαιμο, και κορυφαίο στυλ. Τα μοντέλα DS διαπνέονται από μία σειρά αντιθέσεων συνδυάζοντας ιδανικά τις ρευστές γραμμές, τα κορυφαία αισθητικά χαρακτηριστικά, και τις έντονες καμπύλες.

Φινέτσα

Θεμελιώδεις έννοιες για τη DS είναι η φινέτσα, η προσοχή στη λεπτομέρεια, τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό.
Και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει μελετηθεί σχολαστικά. Αυτό γίνεται ορατό, για παράδειγμα, ακόμα και στο λογότυπο DS στα φωτιστικά σώματα, λεπτομέρεια που αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό του εμπρός μέρους.
Για την DS, η διαρκής προσοχή στη λεπτομέρεια αντανακλάται και στη χρήση αυθεντικών υλικών όπως είναι το αλουμίνιο στις επενδύσεις των θυρών, το μέταλλο στο λεβιέ ταχυτήτων, και το δέρμα. Όλα αυτά τα αυθεντικά υλικά προβάλλονται με έναν μοναδικό και αποκλειστικό τρόπο, όπως φαίνεται και από τις επενδύσεις των καθισμάτων σε τεχνοτροπία ‘δερμάτινου μπρασελέ ρολογιού χειρός’.
Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες μάρκες που προσφέρει τη συγκεκριμένη τεχνοτροπία δερμάτινων επενδύσεων, χρησιμοποιώντας γνήσιο δέρμα nappa και ημι-ανιλίνη, που αποτελεί μία από τις καλύτερες ποιότητες δέρματος στον κόσμο, και σπάνια χρησιμοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία.
Στην προσπάθεια ικανοποίησης των επιθυμιών σας, η DS προσφέρει μία ευρεία γκάμα εξωτερικής και εσωτερικής εξατομίκευσης, που θα τονίσει το προσωπικό σας στυλ, και θα προσθέσει κομψότητα στο αυτοκίνητό σας.

Εντυπωσιακή τεχνολογία

“Τεχνολογική ευφυΐα στην οδήγηση , εργονομικά σχεδιασμένα και αποτελεσματικά χειριστήρια, δυνατότητες δικτύωσης σύμφωνα με τις τάσεις της ψηφιακής εποχής, υψηλών επιδόσεων και οικονομικοί κινητήρες… τόσα πολλά προτερήματα που δίνουν στη σημερινή DS τον τίτλο ενός αυθεντικού αντικείμενου τεχνολογίας!

Τεχνολογία για επιδόσεις και ευκολία, αλλά και απαράμιλλο στυλ :
– φουτουριστικό και avant-garde στυλ των φώτων DS LED vision,
– εσωτερικό της DS 5, που σας μεταφέρει στον κόσμο της αεροναυπηγικής, με την εμφάνιση ‘cockpit’, την οθόνη HUD (head-up display) και τους διακόπτες αεροπορικού τύπου.
– και βέβαια, τις δυνατότητες δικτύωσης, μέσω της οθόνης αφής που συνδέεται με το συμβατό smartphone σας, καθώς και τις πολυάριθμες διαδικτυακές υπηρεσίες.
Η DS προσφέρει μία θεαματική επίδειξη της τεχνολογίας της, αντάξια της πολυτέλειας της μάρκας, που δημιουργεί την κορυφαία και μοναδική αίσθηση που εισπράττει κανείς σε κάθε της μοντέλο. ”

Δυναμισμός & άνεση

Η DS αποτελεί την πεμπτουσία της ασυμβίβαστης άνεσης και της μοναδικής αίσθησης στην οδήγηση. Πέρα από τις ταπετσαρίες, την επιλογή των κορυφαίων υλικών, τα καθίσματα με τη λειτουργία μασάζ, και τους κινητήρες, η DS αντιπροσωπεύει το όραμα ενός δυναμικού αυτοκινήτου που προσφέρει άριστο επίπεδο οδικής συμπεριφοράς και απόλυτη εξασφάλιση στο δρόμο. Οι κινητήρες, ταιριάζουν απόλυτα με το δυναμισμό του χαρακτήρα των μοντέλων DS, επιτυγχάνουν τις αναμενόμενες επιδόσεις, χωρίς να αποποιούνται την περιβαλλοντική τους ευαισθησία, καθώς όλοι υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές Euro6.