September 3, 2015

DS, ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ CHANTILLY ARTS & ÉLÉGANCE RICHARD MILLE

DS, ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ CHANTILLY ARTS & ÉLÉGANCE RICHARD MILLE

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, η DS θα συμμετάσχει και πάλι στο Chantilly Arts & Élégance Richard Mille, αυτή τη φορά σαν επίσημος συνεργάτης της μοναδικής αυτής εκδήλωσης, προβάλλοντας την αυτοκινητιστική κομψότητα σε συνδυασμό με την φιλοσοφία του ‘Art of Living αλά Γαλλικά’ μέσα από την ατμόσφαιρα μίας “Κυριακής στην εξοχή ”.

ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ DS

Η DS θα λάβει μέρος σε δύο από τις εκδηλώσεις της ημέρας:

• Στην εκδήλωση Concours d’État ‘The Most Beautiful Cars in the World,’ με την αποκλειστική παρουσίαση μίας κλασικής DS και μίας SM με ειδικά επεξεργασμένο αμάξωμα. Η επίσημη DS του Προέδρου Charles de Gaulle και η DS ‘Ronde de Chamonix’ θα διαγωνιστούν για τον τίτλο σε αυτή την κατηγορία, όπου αποτελεί φόρος τιμής σε αυτά τα δύο εμβληματικά μοντέλα και στους ιδιοκτήτες τους που φρόντισαν να τα διατηρήσουν με πολύ κόπο σε αυτή την άριστη κατάσταση. Οι DS και SM είναι δύο αυτοκίνητα που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας, και έκαναν γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο το Γαλλικό know-how.

• Στην εκδήλωση The Concours d’Élégance παρουσιάζοντας το πρωτότυπο NUMÉRO 9 σε συνδυασμό με ένα φωτομοντέλο ντυμένο με φόρεμα του Γάλλου σχεδιαστή Eymeric François. Φτιαγμένη στο Παρίσι, τη γενέτειρα της μάρκας και την πρωτεύουσα της μόδας και του στυλ, η NUMÉRO 9 επαναπροσδιορίζει το shooting brake design, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στυλ στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι σχεδιαστικές πινελιές της DS είναι εμφανείς στην αιωρούμενη οροφή που τονίζεται ακόμα περισσότερο από το φιλέτο χρωμίου με το διακριτικό λογότυπο DS, σε όλο της το μήκος, και τα πλευρικά παράθυρα που «ρέουν» προς το πίσω μέρος. Το χρώμα του αμαξώματος, βαθύ μαύρο με υποψία μωβ, αποκαλείται ‘ψίθυρος’(Whisper), και τα διακοσμητικά φιλέτα χρωμίου “California” χαρίζουν στη NUMÉRO 9 μία μυστηριώδη και σοφιστικέ αύρα. Για να δώσει έμφαση στο μοναδικό στυλ της NUMÉRO 9, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Concours d’Élégance, η μάρκα συνεργάστηκε με τον Γάλλο σχεδιαστή μόδας, Eymeric François. Το top model που θα βαδίζει στο πλάι του πρωτότυπου θα είναι ντυμένο με ένα φόρεμα στολισμένο από δερμάτινες λωρίδες, από την κολεξιόν με τίτλο “Vampires Coutures”.

ΣΤΟ CHANTILLY ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 60η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ DS

Η δεύτερη έκδοση του Chantilly Arts & Élégance Richard Mille δίνει στην μάρκα DS μία ακόμα ευκαιρία συνέχισης των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 60 χρόνια της DS. Στην περιοχή του Domaine de Chantilly, όχι πολύ μακριά από το Château, θα υπάρχει μία έκθεση που θα συνδέει την ιστορία αυτής της «μεγάλης κυρίας» της Γαλλικής συτοκινητιστικής ιστορίας με τη μάρκα του σήμερα. Η έκθεση θα περιλαμβάνει σπάνια σκίτσα και μοντέλα από το Citroën Conservatory που θα ενθουσιάσουν τους φίλους της DS. Ο επισκέπτης θα έχει επίσης την ευκαιρία να θαυμάσει το “l’Hippopotame”, το πρώτο μοντέλο της DS που φτιάχτηκε το 1949, ή το “Ovni” που παρουσιάστηκε το 1955 στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, στο Grand Palais.

Χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των μελών του SM Club de France, πάνω από 20 κλασικά μοντέλα DS θα εκτίθενται δίπλα στα σημερινά μοντέλα της μάρκας. Ειδική θέση θα καταλαμβάνουν και οι ειδικές εκδόσεις των DS 3, DS 4 και νέας DS 5, με την ονομασία ‘1955 Limited Edition’.