February 9, 2017

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ DS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ DS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το πρόγραμμα εμπειριών του πελάτη, με την ονομασία ‘DS Only You’, κατέκτησε το βραβείο Creativ’Expérience Grand Prix, στο 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου, με τη DS να ατενίζει με αισιοδοξία προς το μέλλον. Τη μάρκα εκπροσώπησαν τα μοντέλα DSV-02, ένα αμιγώς ηλεκτρικό μονοθέσιο αγωνιστικό που λαμβάνει μέρος στο Πρωτάθλημα FIA Formula-E, και DS E-Tense, ένα μοναδικό μοντέλο που ενσωματώνει το όραμα της DS στην κατηγορία Grand Tourisme.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε στο Hôtel des Invalides του Παρισιού, ο Jean-Michel Wilmotte απένειμε στον Yves Bonnefont Διευθύνοντα Σύμβουλο της DS, το βραβείο ‘Creativ’Expérience’. Οι επισκέπτες του συγκεκριμένου φεστιβάλ, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν (ή να ξαναζήσουν την εμπειρία γνωριμίας), με το μονοθέσιο DSV-02, και την DS E-Tense.
Το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου (η… ‘εβδομάδα μόδας’ της αυτοκίνησης, όπως το αποκαλούν μερικοί), άνοιξε τις πύλες της στο ιστορικό μέγαρο Les Invalides στο κέντρο του Παρισιού. Όπως και στις προηγούμενες εκδηλώσεις, οι συμμετέχοντες εκθέτουν τις μοναδικές τους δημιουργίες, αυθεντικά έργα τέχνης, σε μία έντονα γιορταστική ατμόσφαιρα δημιουργικότητας στον τομέα του αυτοκινητιστικού design.

Kατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε στο Hôtel des Invalides του Παρισιού, ο Διευθύνων Σύμβουλος της DS, Yves Bonnefont, δήλωσε: “Το Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου του 2017 αποτελεί για εμάς μία μοναδική ευκαιρία να επιδείξουμε το ‘avantgarde’ πνεύμα  που εμπνέει όλους εμάς στη μάρκα DS. Είναι λοιπόν μεγάλη τιμή για εμάς να παραλαμβάνουμε σήμερα, το βραβείο CréativExperience για το πρόγραμμα εμπειριών του πελάτη με την ονομασία Only You. Το Only You δεν είναι απλά ένα concept, αλλά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προνομίων και αποκλειστικών υπηρεσιών προς όλους τους πελάτες αυτοκινήτων και υπηρεσιών DS, σε ολόκληρο τον κόσμο, για αυτό και δεν είναι εύκολο να το παρουσιάσουμε στο συγκεκριμένο χώρο. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής ανάπτυξής μας, και τη βάση μίας μοναδικής, στοχευμένης και avantgarde εμπειρίας για κάθε πελάτη μαςΑυτό που μπορούμε να σας δείξουμε, με περηφάνια, είναι το  DSV-02, το αμιγώς ηλεκτρικό μονοθέσιο που λαμβάνει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FIA FormulaE, και το πιο πρόσφατο δημιούργημά μας, την DS ETense, προσφέροντας έτσι μία πρόγευση του μέλλοντος της DS, το οποίο εστιάζεται κυρίως στις εξελιγμένες τεχνολογίες, και τη σχεδιαστική φινέτσα.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ, έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό για το DSV-02, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μονοθέσιο Formula-E που εξελίχθηκε από τους μηχανικούς του τμήματος DS Performance και συμμετέχει με τα χρώματα της ομάδας της DS Virgin Racing, στην 3η σεζόν του πρωταθλήματος FIA Formula-E. Με την προώθηση των καθαρών και αξιόπιστων μορφών ενέργειας, οι αγώνες Formula-E, διαμορφώνουν το πλαίσιο για τους αγώνες αυτοκινήτων του μέλλοντος. Οι αγώνες διεξάγονται σε δημόσιους δρόμους μερικών από τις μεγαλύτερες πόλεις της υφηλίου — Χονγκ Κονγκ, Μαρακές,  Μπουένος Άιρες, Πόλη του Μεξικού, Μονακό, Παρίσι, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Μόντρεαλ, και Νέα Υόρκη — και προσελκύουν μία εντελώς νέα γενιά φανατικών οπαδών των μηχανοκίνητων σπορ. Τη Formula E, και την DS Automobiles ενώνουν οι κοινές αξίες, με κοινό στόχο την όσο το δυνατόν ευρύτερη διάδοση της avant-garde τεχνολογίας. Η DSV-02 θα βρίσκεται στην εκκίνηση των επόμενων αγώνων της Formula-E race, που θα πραγματοποιηθούν στις 18 Φεβρουαρίου στο Μπουένος Άιρες, και το Σάββατο 20 Μαΐου  στο γύρο του ePrix στην περιοχή του Les Invalides στο Παρίσι.

Το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου, προσφέρει επίσης και μία μοναδική ευκαιρία στο κοινό να θαυμάσει από κοντά την DS E-Tense, που εκτίθεται σε ένα μοναδικό σκηνικό στο Hôtel des Invalides, στο Παρίσι. Το σκηνικό παραπέμπει στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του μοντέλου που πραγματοποιήθηκε στις 23 Απριλίου του 2016, κατά τη διάρκεια του αγώνα ePrix στο ίδιο ακριβώς μέρος του Hôtel des Invalides στο Παρίσι. (Απλά σε εκείνη την παρουσίαση, το αυτοκίνητο, δεν σταματούσε πουθενά, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον κόσμο να θαυμάσει την αναμφισβήτητη γοητεία του).