ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ

H προηγμένη τεχνολογία τίθεται στις υπηρεσίες σας

Σχεδιασμένο για την άνεσή σας, το DS 9 ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες.

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

To DS 9 έχει τον έλεγχο στο παρκάρισμα

Με το DS PARK PILOT, το παρκάρισμα γίνεται εντυπωσιακά εύκολο.
Αυτό το έξυπνο σύστημα μπορεί να εντοπίσει μία θέση στάθμευσης κατάλληλη για τις διαστάσεις του DS 9, περνώντας απλά από δίπλα της με ταχύτητα μέχρι 30km/h. Με αυτήν την τεχνολογία υποβοήθησης, το αυτοκίνητο σταθμεύει μόνο του, σε σειρά ή παράλληλα, χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να αγγίξει το τιμόνι ή τα πεντάλ.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Ενεργή ανάρτηση, άμεσα προσαρμοζόμενη σε όλες τις συνθήκες

Το έξυπνο αυτό σύστημα ανάρτησης βασίζεται σε μία κάμερα που είναι τοποθετημένη στην κορυφή του παρμπρίζ, σκανάρει και αναγνωρίζει τις ανωμαλίες του οδοστρώματος και μεταδίδει τα δεδομένα σε έναν υπολογιστή. Με τέσσερις ενεργούς αισθητήρες και τρία επιταχυνσιόμετρα, το σύστημα χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που λαμβάνει από την κάμερα, προσαρμόζει ανεξάρτητα την ανάρτηση σε κάθε τροχό την κατάλληλη στιγμή, διασφαλίζοντας βέλτιστη άνεση.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION

Το αυτοκίνητο βλέπει πριν από εσάς

Το σύστημα φωτισμού DS ACTIVE LED VISION με την κύρια μονάδα LED και με τις τρεις περιστρεφόμενες μονάδες, σας προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες προσαρμογής του φωτισμού, ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες. Οι περιστρεφόμενες μονάδες συνεργάζονται προσαρμόζοντας άμεσα τη γωνία, την ένταση και το εύρος της δέσμης φωτός, στις συνθήκες οδήγησης (καιρικές συνθήκες, φωτισμός του δρόμου). Δεν έχει σημασία αν οδηγείτε στην πόλη, σε επαρχιακό δρόμο ή στον αυτοκινητόδρομο, ο φωτισμός θα προσαρμοστεί ανάλογα, εξασφαλίζοντας σας τέλεια ορατότητα.

DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

Ορατότητα ακόμα και για ότι είναι αόρατο στο σκοτάδι

Τη νύχτα, με την κάμερα υπερύθρων που είναι τοποθετημένη στην μπροστινή μάσκα, το DS 9 σαρώνει σε πραγματικό χρόνο το δρόμο. Το σύστημα εντοπίζει πεζούς και ζώα έως και 100 μέτρα μακριά, ώστε να μπορείτε να αντιληφθείτε εγκαίρως τυχόν επικίνδυνες καταστάσεις και να αντιδράσετε άμεσα.

DS NIGHT VISION
DS DRIVER ATTENTION MONITORING

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Το DS 9 σας προσέχει

Μέρα και νύχτα, ένα σύστημα αισθητήρων και καμερών εντοπίζει τα σημάδια κόπωσης ή απόσπασης της προσοχής του οδηγού, και παρακολουθεί την πορεία του αυτοκινήτου. Εάν εντοπιστούν σημάδια κόπωσης ή απόσπασης της προσοχής, ακούγεται μια ηχητική προειδοποίηση και μία φωτεινή ένδειξη εμφανίζεται στην κεντρική οθόνη.

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

Πιο κοντά στην αυτόνομη οδήγηση

Σχεδιάσαμε το DS DRIVE ASSIST για να διευκολύνουμε τον οδηγό, δίνοντάς του παράλληλα τη δυνατότητα να αναλαμβάνει ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Αυτό το σύστημα έπειτα από επιλογή του οδηγού, ρυθμίζει την ταχύτητα και την απόσταση σε σχέση με το προπορευόμενο όχημα, και ελέγχοντας το τιμόνι τοποθετεί το DS 9 με ακρίβεια στη λωρίδα του. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζεται μία αίσθηση ασφαλείας και ηρεμίας κατά την οδήγηση. Το σύστημα επίσης έχει την δυνατότητα ακινητοποίησης (με όριο 3 δευτερολέπτων) και επανεκκίνησης του αυτοκινήτου εφόσον υπάρχει μποτιλιάρισμα.

DS DRIVE ASSIST