DS 7 CROSSBACK

High technology throughout

DS 7 CROSSBACK
DS 7 CROSSBACK

ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ COCKPIT SUV

Μπορείτε να διαμορφώσετε σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, τα γραφικά της οθόνης των 12΄΄ του ψηφιακού πίνακα οργάνων. Με τη βοήθεια των κυλιόμενων μενού που χειρίζεστε από το τιμόνι, έχετε στη διάθεσή σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες οδήγησης.
Διατίθενται έξι προγράμματα επιλογών, μεταξύ αυτών και τα DS CONNECTED PILOT και DS NIGHT VISION.

Η κεντρική οθόνη αφής των 12″ σας παρέχει τη δυνατότητα χειρισμού διαφόρων λειτουργιών με ένα απαλό, σχεδόν ανεπαίσθητο, πάτημα ή μέσω ενός χειριστηρίου με ενθέσεις κρυστάλλου*.
Σας παρέχει πρόσβαση σε χαρακτηριστικά άνεσης, πολυμέσων, συνδεσιμότητας και Mirror Screen**.
* Ανάλογα με την έκδοση ** απαιτείται η χρήση συμβατού smartphone

DS SAFETY: CONSTANTLY LOOKING OUT FOR YOU

Κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών, η έλλειψη συγκέντρωσης ή η μειωμένη ορατότητα ενδέχεται να προκαλέσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Το πρόγραμμα DS SAFETY συγκεντρώνει τις βασικές εκείνες λειτουργίες που θα κάνουν ασφαλέστερο το κάθε σας ταξίδι.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΟΡΑΣΗΣ (DS NIGHT VISION) : απόλυτη ορατότητα στο σκοτάδι

Σχεδιάσαμε το DS NIGHT VISION για να βελτιώσουμε την ορατότητά σας τη νύχτα. Μία κάμερα υπερύθρων τοποθετημένη στην μάσκα του αυτοκινήτου εντοπίζει την παρουσία πεζών ή εμποδίων σε απόσταση 100μ μπροστά από το αυτοκίνητο. Το σύστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αντιδράσετε κατάλληλα ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΟΔΗΓΟΥ (DS DRIVER ATTENTION MONITORING) : για να είστε πάντα σε επαγρύπνηση

Οι μηχανικοί μας εξέλιξαν ένα σύστημα που αναγνωρίζει πότε μειώνεται η προσοχή του οδηγού. Με τα πρώτα σημάδια της κόπωσης ή απόσπασης της προσοχής, το σύστημα DS DRIVER ATTENTION MONITORING ενεργοποιεί μία ηχητική προειδοποίηση ενώ ταυτόχρονα αναβοσβήνει και μία οπτική ένδειξη στο ταμπλό. Ημέρα και νύχτα.

ΕΝΕΡΓΑ ΦΩΤΑ LED (DS ACTIVE LED VISION) : μέγιστη ευκρίνεια

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πρωτότυπο DS E-TENSE, το σύστημα DS ACTIVE LED VISION, προσελκύει αμέσως τα βλέμματα όντας ταυτόχρονα και ιδιαίτερα λειτουργικό.

Περιλαμβάνει ένα κύριο προβολέα LED και τρείς περιστρεφόμενες μονάδες LED. Για ιδανική ορατότητα, οι συγκεκριμένες μονάδες περιστρέφονται οριζόντια και κάθετα ανάλογα με τη γωνία στροφής του τιμονιού, την ταχύτητα του αυτοκινήτου και τις καιρικές συνθήκες.

Μόλις εισέλθει ο οδηγός στη θέση οδήγησης του DS 7 CROSSBACK μπορεί και απολαμβάνει την αίσθηση της ευεξίας και της ηρεμίας. Ο συνδυασμός των πρωτοποριακών τεχνολογιών και ιδιαίτερου σχεδιασμού, εξασφαλίζει ένα απαράμιλλο επίπεδο ηρεμίας, άνεσης και αποτελεσματικότητας.

DS LOUNGE : DYNAMIC TRANQUILITY

When you slip inside DS 7 CROSSBACK’s cockpit you’ll enjoy the feeling of well-being and tranquillity. Its innovative technologies and avant-garde design yield unsurpassed levels of calm, comfort and efficiency.

ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ (DS ACTIVE SCAN SUSPENSION) : οι αναρτήσεις του 21ου αιώνα

Χάρη στην κάμερα και τους αισθητήρες, το σύστημα DS ACTIVE SCAN SUSPENSION εντοπίζει και την παραμικρή ατέλεια του οδοστρώματος.
Τα δεδομένα αυτά μεταδίδονται σε έναν υπολογιστή ο οποίος ελέγχει κάθε τροχό ξεχωριστά, προσαρμόζοντας ανάλογα τη συμπεριφορά της ανάρτησης ώστε να αποδίδει πάντα το μέγιστο βαθμό άνεσης.

Ηχοσύστημα FOCAL Electra® : ακουστική τελειότητα

Για τον ηχητικό εξοπλισμό του DS 7 CROSSBACK, συνεργαστήκαμε με τη FOCAL®, την κορυφαία Γαλλική εταιρεία επαγγελματικών συστημάτων ήχου για το αυτοκίνητο και το σπίτι. Αυτό το κορυφαίο σύστημα , με την ονομασία HiFi FOCAL Electra®, περιλαμβάνει 14 ηχεία σε ειδικά μελετημένες θέσεις μέσα στην καμπίνα, που προσφέρουν μοναδική ακουστική εμπειρία.

DS PILOT : ΜΙΑ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Ταξιδέψτε με απόλυτη ηρεμία, χάρη στις τελευταίας γενιάς τεχνολογίες υποβοήθησης που παρουσιάζονται με το DS 7 CROSSBACK.

DS CONNECTED PILOT : στοχεύοντας στην αυτόνομη οδήγηση

Με το σύστημα DS CONNECTED PILOT είστε ένα βήμα πιο κοντά την αυτόνομη οδήγηση. Υποστηρίζει την ασφαλή οδήγηση ενώ σας παρέχει τη δυνατότητα να ανακτήσετε τον έλεγχο του αυτοκινήτου οποιαδήποτε στιγμή εσείς το αποφασίσετε. Το πρωτοποριακό αυτό σύστημα ρυθμίζει την ταχύτητα και την απόστασή σας σε σχέση με το προπορευόμενο όχημα. Τοποθετεί επίσης με απόλυτη ακρίβεια και το DS 7 CROSSBACK στην λωρίδα κυκλοφορίας, ελέγχοντας το τιμόνι. Αναλαμβάνει τον έλεγχο της ταχύτητας και της πορείας διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και την ηρεμία σας κατά την οδήγηση.

Το σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Keeping Assist)σχεδιάστηκε να λειτουργεί καλύτερα σε δρόμους με σαφή χάραξη των διαγραμμίσεων και στα δύο ρεύματα (αυτοκινητόδρομους και επαρχιακές οδούς).

* Ανάλογα με τη χώρα και τα όρια ταχύτητας.

DS PARK PILOT :  σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης

Το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης παρέχει τη δυνατότητα στο DS 7 CROSSBACK να παρκάρει μόνο του, παράλληλα με το πεζοδρόμιο ή υπό γωνία χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να προβείτε σε καμία απολύτως κίνηση στο τιμόνι ή στα πεντάλ. Το επαναστατικό αυτό σύστημα, εντοπίζει μία θέση στάθμευσης και αξιολογεί αν είναι κατάλληλη διασχίζοντας την περιοχή στην οποία βρίσκεται με ταχύτητα μικρότερη των 30χλμ.

DS ConnectedCAM : Κάμερα που καταγράφει ότι βλέπει ο οδηγός όταν οδηγεί

Το DS ConnectedCAM είναι ένα σύστημα ενσωματωμένο στη βάση του εσωτερικού καθρέφτη που επιτρέπει τη λήψη και την αποθήκευση φωτογραφιών. Χάρη στη σύνδεση WiFi, τα δεδομένα που έχουν αποθηκευθεί στην κάμερα μπορούν να μεταφερθούν σε ένα smartphone.

Download DS ConnectedCAM™ sur Android

Download DS ConnectedCAM™ sur iOS

Νομικοί όροι

Μόλις αποκτήσετε ένα αυτοκίνητο της DS Automobiles αποκτάτε αυτόματα πρόσβαση στην γκάμα των αποκλειστικών υπηρεσιών ‘Only You’. Εμπνευσμένες από εσάς και υλοποιημένες για εσάς, οι εν λόγω υπηρεσίες έχουν διαμορφωθεί αποκλειστικά για εσάς και είναι προσαρμοσμένες στην κάθε σας ανάγκη ενώ αποτελούν και τον ακρογωνιαίο λίθο της εμπειρίας DS και την απόδειξη της δέσμευσής μας προς εσάς.

BESPOKE SERVICE